yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Ben bugün verebildim daha..Yarın kargoya çıkacakmış inşaallah Cuma ulaşır dediler hafta sonuna kalmasa iyi olur ama daha yılbaşına çok yav
Bu arada bana gelen falan yok

Bekle gülüm bahtın açılsın kaydirigubbakcemile3

benim hediyem de mügecikten geldi...opuyorumnanaktanbir fotoğraf albümü, bir çay fincanı vede çok şeker fil bibloları çok beğendim teşekkürler canım..opuyorumnanaktan
Güle güle kullan canım banada parfüm geldı canım hamış arkadasımdan nefret den canım:lepi::hulya:

mügeciğimden gelen hediyelerim kızlarr....zemuszemusopuyorumnanaktan

bebetocum güle güle kullan tatlım......opuyorumnanaktan

kızlar hadi ya gelen hediyeleri koyunda görelim çok özel değilse.....:kedi:

Özloş iii kırılmadan gelmiş canım bee sende gule gule kullan çok güzelmişzemuszemus:enbuyukkk:

arkadaşım iyice sarmış valla kırılmamış iyiki hihoyyyt

gidiyim, çocukta uyudu,çamaşır bitti asayım, eşim işte, daha gelmezse gelirim gene olmadı, onu uyutunca...kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullanın fıstıklar hedaayelerinizi.
Ben bugün bir stresle aceleyle mektup yazdım, temiz geçerken acele etmem gerektiği için çoğunu atladım:roflol:Kısa bir mektup oldu.
Neyse bizim Ptt de öyle kutuya koymuyorlar gittim ayakkabı kutusu aldım ayakkabıcıdan.Kaplamak için hızlıcana eve dalış yaptım anammm o da ne bant yok..Şu siyah bantlar var ya onunla bantladım:roflol: paketliyorum derken donu unuttum tekrar açtım falan. Ondan sonracığıma paket bozulmasın diyerekten öylece götürdüm bant aldım gittim Ptt kapalı..4 te açılır dediler..Girdim dükkanın birine bantlama işini hallettim.4 te Ptt ye gittim yarın ancak çıkar burdan geç oldu dedi..ıyi dedim.Bozmayacaksınız değil mi o kırmızılı paketimi dedim.Bomba yok değil mi, ne var içinde dedi memur, yok sadece molotof kokteyli koydum dedim:)) Adam tamam açmayalım madem dedi.Aaa gerçekten açılmayacak mı hiç dedim adam Deli miyim ben bomba varmış baksana dedi:))) Merak etmeyin, zaten ben yapmayacağım girişini ama açmam da açtırmam da dedi..Yarın gidip barkodu alacağım.Öyle dediler.. ınşaallah Cuma'ya varır.

bitanelerim ben yarın için ne giyeceğime karar weriim yatıcam :) artık yarın görüşürüüz..prensesim eline geçince bana ulaş olurmu.ayy inşalah seninki bi ihtimal doğrudur..içimde öle bi umut war...

benim hediyem de mügecikten geldi...opuyorumnanaktanbir fotoğraf albümü, bir çay fincanı vede çok şeker fil bibloları çok beğendim teşekkürler canım..opuyorumnanaktan
çok şükür sonunda özlemcim vallahi aklım kalmıştı ulaştımı eline diye hihoyyyt
beğenmişindir umarım güle güle kullanman dileğiyle :kedi:

mügeciğimden gelen hediyelerim kızlarr....zemuszemusopuyorumnanaktan

ay benim hediyelerim

yalvarıyorum biri bişey söylesin artık kime çıktım beeeen mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…