yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bidenem ifademi ben şunları hallediim öle al :) pttcinin yanında kabul etmiicem karışıklık olmuş de ama içine bak bana söle inşallah parfüm bari sende cıkar ... :)

ehehe çatlattım falan ama icabıma alınca bak :)

hayır tatlım yaa ponusa da bir baskasının kargosu gitmiş :)

artıkponus bana yolliicak ben de pttye gidip adamın kafasına atcam klava:

namahrem namahrem diye resmini koymadın senin don tr gezio acep kimde :)))

donum nerde kimbilir :lepi:

alcam zaten bide bu akşam kafam çok dolu uykusuzum dün akşam uyuyamadım hiç sevgilimle sorunlarım var,iş için çok uzun zamandır bir yerden haber bekliyordum bugün mülakat vardı 10 kişiden eleyeceklerdi haber gelmedi sorun üstüne sorun anlıcan kargo meselesini düşünecek beynimde yer kalmadı ne olur düzelse her şey sanki

yaa beğenipte wermezlerse bide işe bak sen. tek tek arasınalr o gün kimlere gönderdiyseler :)

kız donun erkeğin eline geçmez inşallah :))

of yaa benimde en yoğun zamnıma denk geldi hee... nasıl sinir oldum anlatamam yaaaaa..yarın işten çıkar çıkmaz dooru ptt klava:

su prensesim aman emin ellerde olduğunu bilsem geri gönderirler inşallah :Saruboceq:
:asigim: kuşuum ben şimdi çıkıorum asaçlarımı kutrutucam :) sana dönücem.. numaramı weriim sana özelden bende aliim ulasırım haber alınca cnm..

yaa mektup yazmıştım rezil oldum :kedi: kaydirigubbakcemile3

yaa insan birine gecsede numaramı yazmıştım mektupumaaaaa arasa beniiii kaydirigubbakcemile3

ayy noldu kızlar siin hediyeler başka birine mi gitmiş....

sormaaa 2 kargo yaptım..bi parfğm değiştik ponusla bide yılbası hediyesii.. ponusa baskasının kargosu gitmiş..2 paket çikolata 2 şal çıktı parfüm gelmedi diyor...su prensesininkide karıştı kesin..hatları karıştırmış pttci amcan klava:

ayy suu bakarsın doğru gelir seninkii :Saruboceq: numaramı yasdım..knt warsa caldır beni kuşşuuum :)

yaa ponusa orjinal parfüm gönderdim adam çikolatayla parfümü bir tutar göndermezse orjinal parfümümü geri yaaaaaaa :bbo: :gitme:

of yaa benimde en yoğun zamnıma denk geldi hee... nasıl sinir oldum anlatamam yaaaaa..yarın işten çıkar çıkmaz dooru ptt klava:

üzülme canım ya ,sorun değil inan almış kadar oldum boşver sen eğer kargoda parfüm gelirse iadesini yaparım hemen,senin işin hallolsun yoksa benim kargom sorun değil fıstığım

asıl ben rezil oldum kırmızı donumla

sorma bebetom ; yine hayal kırıklığı,yine hüsran,yine acı,yine gözyaşı...
Ya yeter kendını yıprattıgın anlasamıyorsanız mola verın canım ya senı burda güremıyoz üzledık yaaakaydirigubbakcemile2
Valla kaderınmış canım bıde hastasın gelın gelın üfffkaydirigubbakcemile3

işin ucunda gecelik var, takip ediyorum
giycek onları defile yapcak :jeyyar:

lülülülülülü
Ewt söz vermıştı dimi kız beklıyoz 4 güzle magıc cıgımzemuszemus

Valla bıdaha alsan yok demez bu magıc canım bızde beklıyoz sexy gırl canım oakannehiropuyorumnanaktan

Ya su şunu bırdaha anlat debby ne yaptı kız kargoda akrışıklık olmuş hı bende ne kadar geç anlıyom beee gecıktım bugun kızalr nasılsınız?hedayeler ne alemde yahu bılgı verın bakem:jeyyar:hihoyyyt

Hu hu kumsal kız dunku canının çektıgı seyden yaptın mı?merak ettım kız kusura bakma bırden hamış oldugunu unuttum yahu

asıl ben rezil oldum kırmızı donumla

oww mektupumda okuncak amaaa adam ağlar iade eder belki arkadası mahrum kalmasın die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

duygusal gelerse ona kaydirigubbakcemile3

yaa bebetom okuyuver kız önceki sayfalardan çorba yapıorum şimdik 2 dk bakem didim :))

kısaca hersey birbirine girmiş..lanet olasıca pttciii kötükedihüso

hediyeni bugün gönderdim canım yarın ulaşır herhalde ,,kaydirigubbakcemile5

benim hediyem de mügecikten geldi...opuyorumnanaktanbir fotoğraf albümü, bir çay fincanı vede çok şeker fil bibloları çok beğendim teşekkürler canım..opuyorumnanaktan

Ben bugün verebildim daha..Yarın kargoya çıkacakmış inşaallah Cuma ulaşır dediler hafta sonuna kalmasa iyi olur ama daha yılbaşına çok yav
Bu arada bana gelen falan yok

Kız gelın ne mektubu kız çorbanı bıtır de bul sen ben bulamam gelın çalış bıraz canım sen heralde artık ptt kargoya bışey vermzsın canım kuşum üzülme artık kız :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…