T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.181
bana citol aldı bana citol aldııııııııı kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt
lülülülülülü
:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana citol aldı bana citol aldııııııııı kaydirigubbakcemile2
lülülülülülü
hayır tatlım yaa ponusa da bir baskasının kargosu gitmiş :)
artıkponus bana yolliicak ben de pttye gidip adamın kafasına atcam klava:
namahrem namahrem diye resmini koymadın senin don tr gezio acep kimde :)))
bidenem ifademi ben şunları hallediim öle al :) pttcinin yanında kabul etmiicem karışıklık olmuş de ama içine bak bana söle inşallah parfüm bari sende cıkar ... :)
ehehe çatlattım falan ama icabıma alınca bak :)
of yaa benimde en yoğun zamnıma denk geldi hee... nasıl sinir oldum anlatamam yaaaaa..yarın işten çıkar çıkmaz dooru ptt klava:
su prensesim aman emin ellerde olduğunu bilsem geri gönderirler inşallah :Saruboceq:
:asigim: kuşuum ben şimdi çıkıorum asaçlarımı kutrutucam :) sana dönücem.. numaramı weriim sana özelden bende aliim ulasırım haber alınca cnm..
yaa mektup yazmıştım rezil oldum :kedi: kaydirigubbakcemile3
Ya yeter kendını yıprattıgın anlasamıyorsanız mola verın canım ya senı burda güremıyoz üzledık yaaakaydirigubbakcemile2sorma bebetom ; yine hayal kırıklığı,yine hüsran,yine acı,yine gözyaşı...
Valla kaderınmış canım bıde hastasın gelın gelın üfffkaydirigubbakcemile3yAAA lanet olsun bu ptt yaa!!! parfüm takası yaptığımız arkadasıma saçma sapan seyler gitmiş !! mecburen buradaki arkadasımada ulasıcam haber almam lazım acaba ona ne gitti !! içine ettiler yılbasımın hay ...........................
Ewt söz vermıştı dimi kız beklıyoz 4 güzle magıc cıgımzemuszemusişin ucunda gecelik var, takip ediyorum
giycek onları defile yapcak :jeyyar:
lülülülülülü
Valla bıdaha alsan yok demez bu magıc canım bızde beklıyoz sexy gırl canım oakannehiropuyorumnanaktanbide gecelikleri sevdigini bilseydim burda ne gecelikler vardı öyle ceyizlik sana onlardan da alırdım ben bu arapların sembolık rengı dıye sana mavi gecelik almıştım sadece.tühhh keşke daha önce deseydin ceyizlik bırakacam diye..
asıl ben rezil oldum kırmızı donumla
oww mektupumda okuncak amaaa adam ağlar iade eder belki arkadası mahrum kalmasın die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duygusal gelerse ona kaydirigubbakcemile3
yaa bebetom okuyuver kız önceki sayfalardan çorba yapıorum şimdik 2 dk bakem didim :))
kısaca hersey birbirine girmiş..lanet olasıca pttciii kötükedihüso