Kızlar Songul un annesı ve babası lgöz lazer amelıyatı olmuş geçmiş olsun songul cugum.Bende amma dedıkoducuyum yaa gelının dedıgı gıbı:1hug:klava:
benim paketimin üstündeki kurdeleyi süsü sökmüşler mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya kızlar hediyemi hazırladım gidecektim tam okuldan aradılar oğlum ateşlenmiş saat 3 de onu aldım okuldan birazdan doktora gidicez eşim geliyor ben en erken çarşamba en geç de cuma falan gönderebilicem affet oldumu arkadaşım kusura bakma....:kedi:
senin o seksi gecelik kime gidicek merak ediyorum doğrusu
,akannehir
en geç cuma günü herkes hediyesine kavuşmuş olacak yani öyle miii akannehir
heyecandan ölebilrim hihoyyyt hihoyyyt
yok yok öyle degil :gitme: ben belkı gelecek cumaya kadar bıle alamam :sinifsinif: sen bana desene özelden ben kime cıktım yazık günah bana yaa bak yenıde hamileyim üzme beni :1hug:
kızz hamilemisin sennnn hihoyyytanaaam bilmiyorduuum :)
evet canım cuma güünü ögrendım bende. :kedi: kız bak biliyosan söyle bana kime cıktım ben küsecem heee catlattınız yav burda benı mafoldumben
hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla taşıyıp sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:evet canım cuma güünü ögrendım bende. :kedi: kız bak biliyosan söyle bana kime cıktım ben küsecem heee catlattınız yav burda benı mafoldumben
ayy ne güzell..kızın küçücük ama ona kardeş :))) ne tepki werdi :))
hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla taşıyıp sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sagol canım benım allah razı olsun.darısı tüm isteyenlere insallah. :1hug:
Sağlıkal dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbiiim opuyorumnanaktan
kumsall canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder insallah