yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bende yolladımm hemde yarın elinde olucakkk zemuszemus

Kızlar Songul un annesı ve babası lgöz lazer amelıyatı olmuş geçmiş olsun songul cugum.Bende amma dedıkoducuyum yaa gelının dedıgı gıbı:1hug:klava:

aa üzüldüm bak şimdii.gecmiş olsun songülcüğüme :)) kaydirigubbakcemile5

klava:
benim paketimin üstündeki kurdeleyi süsü sökmüşler mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yaaannem götürdü benimde kutudan çıkartalım ptt kutusuna koyalım 2 kutu üst üste olmaz demişler..annemde olmaz öyle sey hediye paketi o diye kızmış..sonra bide adam iki işi yapıcanm derken kutuları karıştırmışkötükedihüso annemde karıştırdın demiş yok efendim karışmadı dderken açmış kutuyu bi baksın ki başkasının kutusuna benimkiler bende baskasınınkiler

mümkün olduğunca ptt kullanmııcam artık klava:
iyiki anneciimin gözü açıkopuyorumnanaktan

canım sen banamı aldıııın :1hug:

ayy geçmiş olsuuun oğluşunaaa

en geç cuma günü herkes hediyesine kavuşmuş olacak yani öyle miii akannehir
heyecandan ölebilrim hihoyyyt hihoyyyt

yok yok öyle degil :gitme: ben belkı gelecek cumaya kadar bıle alamam :sinifsinif: sen bana desene özelden ben kime cıktım yazık günah bana yaa bak yenıde hamileyim üzme beni :1hug:

yok yok öyle degil :gitme: ben belkı gelecek cumaya kadar bıle alamam :sinifsinif: sen bana desene özelden ben kime cıktım yazık günah bana yaa bak yenıde hamileyim üzme beni :1hug:

kızz hamilemisin sennnn hihoyyytanaaam bilmiyorduuum :)

evet canım cuma güünü ögrendım bende. :kedi: kız bak biliyosan söyle bana kime cıktım ben küsecem heee catlattınız yav burda benı mafoldumben

ayy ne güzell..kızın küçücük ama ona kardeş :))) ne tepki werdi :))

ben kime cıktım onu bile bilmiyorum kii :gitme:

evet canım cuma güünü ögrendım bende. :kedi: kız bak biliyosan söyle bana kime cıktım ben küsecem heee catlattınız yav burda benı mafoldumben
hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla taşıyıp sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla taşıyıp sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sagol canım benım allah razı olsun.darısı tüm isteyenlere insallah. :1hug:

kızım daha hamilelik nedır anlamaz dıye bır sey demedım ona ama kardes ısterım dedi bılmıyorum artık sonrasında ne der

Sağlıkal dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbiiim opuyorumnanaktan

kumsall canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder insallah

esracadı hosgeldın canım nasılsın.basınsagolsun cnm cok üzüldüm ınankı.allah kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…