yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

canım saglıkla açsın gözünü dünyaya inşalllahopuyorumnanaktan

esracadı hosgeldın canım nasılsın.basınsagolsun cnm cok üzüldüm ınankı.allah kalanlara sabır versin

iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol

canım saglıkla açsın gözünü dünyaya inşalllahopuyorumnanaktan
sagol canım tesekkür ederim...
iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol

bende iyiyim canım sagol.evet cok haklısın hepimizin gidecegi yer.ama insan genede buna alısamıyor katlanıyor ama alısamıyor.allah bır daha bu acıyı yasatmasın cnm :sinifsinif:

esracadı başınız saolsun cnm Allah mekanını cennet eylesin rabbim sizlere sabır versin bu arada kızlar acaba bana kim hediye yolladı yaw sölesin birii :KK70:

Hu hu ben geldımmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız kızlar :a015::1hug:

Gelın kız kadın hastalıgı nedır anlamadım kı ben gurumcen bıraz gec anlar bılıyorsun sen kız süle bakem kafamçokkarıştı

Kumsalcıgım hamılelık nasıl gıdıyor hastan iii mi canım senın

Bana KK dan yılbası hedıyesı geldı kızlar adımı yazdırmıştım da bılın bakem ne geldı kızlarrrrr:enbuyukkk::jeyyar:hihoyyyt

Kumsalcıgım hamılelık nasıl gıdıyor hastan iii mi canım senın
iyi gidiyor canım sagol.yengem şimdi biraz daha iyimiş canım.
Bana KK dan yılbası hedıyesı geldı kızlar adımı yazdırmıştım da bılın bakem ne geldı kızlarrrrr:enbuyukkk::jeyyar:hihoyyyt

nereye yazdırdın kıs yoksa su krem mı neyse ondanmı geldı msn yollamıslar bnada ama 35 yas üstüne yolladık demışler :uhm:

kızlar bende ekledim resimleri tabi hediyelerin ne olduğu belli değil görükmesini istemedim sadece kutu ve süslemeleri görün.opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...mlerini-buraya-ekleyelim-47.html#post10578761
Canım ne kadar özenmişsin üle ya çok guzel hele şekerlemeler oo bır harıka olmuş elıne saglık opuyorumnanaktan
iyi gidiyor canım sagol.yengem şimdi biraz daha iyimiş canım.
Çok sukur canım çıkmayan candan ümit kesılmezmış canım:Saruboceq:
nereye yazdırdın kıs yoksa su krem mı neyse ondanmı geldı msn yollamıslar bnada ama 35 yas üstüne yolladık demışler :uhm:

Ewt benım yasım 33 banada geldı kullanımı kı kız kumsal olur heralde:uhm::a015:

Canım ne kadar özenmişsin üle ya çok guzel hele şekerlemeler oo bır harıka olmuş elıne saglık opuyorumnanaktan

Ewt benım yasım 33 banada geldı kullanımı kı kız kumsal olur heralde:uhm::a015:

kız ne kremıkı o ben bılmıyom..

Magıc nerdesın kız sen gelınde yok kımse yok ya anlatın cabuk hedayeler ne oldu aldınızmı kım aldı kım almadı kız çabuk olun:lepi:

kız ne kremıkı o ben bılmıyom..

Kız nıvea nın en son urunu sadece kk ya üzelmiş, tanıtılıyor.Sıkılastırıcı ve hücre yenıleyıcıymış.Çok guzele benzıyor kullanımı kız hadı cewap ver bakemhihoyyyt

canım çok üzüldüm başınız sağolsun.

Adıda Antı Age nıveanın yenı urunu bu ca kuşumkaydirigubbakcemile

Kız nıvea nın en son urunu sadece kk ya üzelmiş, tanıtılıyor.Sıkılastırıcı ve hücre yenıleyıcıymış.Çok guzele benzıyor kullanımı kız hadı cewap ver bakemhihoyyyt

kullan kıs kullan ne olacak sanki belki işe yarar

X