yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Neler oldu bana üzel den mesaj at canım yahu merak ettım hayırlısı olsun da siz yıne barısırsınız canım ya:1hug::lepi: kız gelinçeler neyın var yıne hep hasta oluyon be sen ne buçum gelinsin sen:eek:lmaz::bbo:

bebetom geldi burda da bişi sorcam hava çok yağmurlu ne giysem kısa etekmi,elbisemi,kot mu acil vp verirmisin

elbise giy altına çek çizmelerini canımmm...

kız görümceee kaç gündür hastayım ben hiç iyileşmedim kiii :) kadın hastalıkları yaaaa :KK43:

elbise giy altına çek çizmelerini canımmm...

kız görümceee kaç gündür hastayım ben hiç iyileşmedim kiii :) kadın hastalıkları yaaaa :KK43:
geçmiş olsun kız gelınŞeniz
bebetom geldi burda da bişi sorcam hava çok yağmurlu ne giysem kısa etekmi,elbisemi,kot mu acil vp verirmisin
gürümcenın dedıogı gıbı gıyın suuuuuŞeniz

ya kızlar hediyemi hazırladım gidecektim tam okuldan aradılar oğlum ateşlenmiş saat 3 de onu aldım okuldan birazdan doktora gidicez eşim geliyor ben en erken çarşamba en geç de cuma falan gönderebilicem affet oldumu arkadaşım kusura bakma....:kedi:

arkadaşlar neden ptt kargoyu tercih ettiniz? daha mı güvenli yada dahamı erken teslim ediliyor?
ben bugün çıkıp halledemedim malesef,gönderecek kimseyide bulamadım,moto kurye yada aras kargo ya vereyim diye düşündüm,ptt kargo avantajı nedir,bende ona vereyim o halde

ya kızlar hediyemi hazırladım gidecektim tam okuldan aradılar oğlum ateşlenmiş saat 3 de onu aldım okuldan birazdan doktora gidicez eşim geliyor ben en erken çarşamba en geç de cuma falan gönderebilicem affet oldumu arkadaşım kusura bakma....:kedi:
gecmıs olsun canım:Saruboceq:

gönderdim geldım :)

göndermeden once fotolarını cekmıstım eklıcem bırazdan :))

ınsallah arkadas begenır :)

benim paketimin üstündeki kurdeleyi süsü sökmüşler mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende gönderdim kızlar ohh çok şükür rahatladım...

en geç cuma günü herkes hediyesine kavuşmuş olacak yani öyle miii akannehir
heyecandan ölebilrim hihoyyyt hihoyyyt

ay benimki de şimdi yollarda gidiyordur. tıngır, mıngır...:eek:

ya arkadaşilar bugün bir toplantıdaydım bi türlü çıkamadım hediyem yanımda olduğu halde kargoya yetişemedim yarın vereceğim sorun olmaz dimi:KK43:

bende yolladım sabah hedıyemı fakat ben bıraz daha heyecan olsun dıye nıckımı yazmadım hedıyesını aldıktan sonra notumu burdan ıletıcem

Kızlar Songul un annesı ve babası lgöz lazer amelıyatı olmuş geçmiş olsun songul cugum.Bende amma dedıkoducuyum yaa gelının dedıgı gıbı:1hug::eek:klava:

X