esracadı hosgeldın canım nasılsın.basınsagolsun cnm cok üzüldüm ınankı.allah kalanlara sabır versin
sagol canım tesekkür ederim...canım saglıkla açsın gözünü dünyaya inşalllahopuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol
esracadı başınız saolsun cnm Allah mekanını cennet eylesin rabbim sizlere sabır versin bu arada kızlar acaba bana kim hediye yolladı yaw sölesin birii
Hu hu ben geldımmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız kızlar :a015::1hug:
iyi gidiyor canım sagol.yengem şimdi biraz daha iyimiş canım.Kumsalcıgım hamılelık nasıl gıdıyor hastan iii mi canım senın
Bana KK dan yılbası hedıyesı geldı kızlar adımı yazdırmıştım da bılın bakem ne geldı kızlarrrrr:enbuyukkk::jeyyar:hihoyyyt
Canım ne kadar özenmişsin üle ya çok guzel hele şekerlemeler oo bır harıka olmuş elıne saglık opuyorumnanaktankızlar bende ekledim resimleri tabi hediyelerin ne olduğu belli değil görükmesini istemedim sadece kutu ve süslemeleri görün.opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...mlerini-buraya-ekleyelim-47.html#post10578761
iyi gidiyor canım sagol.yengem şimdi biraz daha iyimiş canım.
Çok sukur canım çıkmayan candan ümit kesılmezmış canım:Saruboceq:
nereye yazdırdın kıs yoksa su krem mı neyse ondanmı geldı msn yollamıslar bnada ama 35 yas üstüne yolladık demışler :uhm:
Canım ne kadar özenmişsin üle ya çok guzel hele şekerlemeler oo bır harıka olmuş elıne saglık opuyorumnanaktan
Ewt benım yasım 33 banada geldı kullanımı kı kız kumsal olur heralde:uhm::a015:
kız ne kremıkı o ben bılmıyom..
canım çok üzüldüm başınız sağolsun.iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol
neyse ben cıkıyorum öpt sizi
Kız nıvea nın en son urunu sadece kk ya üzelmiş, tanıtılıyor.Sıkılastırıcı ve hücre yenıleyıcıymış.Çok guzele benzıyor kullanımı kız hadı cewap ver bakemhihoyyyt