yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

günaydın kızlar beklenen güngeldi hadi bakalım bugun kargolar gidio.....

günaydın evvt ya sonunda gönderiyorz

günaydın evet ya ben cok heycanlıyım patronum henüz gelmedi o gelsin cıkcam hemen

günaydın evet ya ben cok heycanlıyım patronum henüz gelmedi o gelsin cıkcam hemen

benimde kardeşim götürcek kargoya ben çıkamazsam garanti olsun die
ben kime çıktıysam bugün verirse kargoya
yarın bende olurr:lepi:

günaydınnnnnnn a.s. ben de öğle arasında vericem kargoyahihoyyyt kurbanımmmmm ben seni kocamna kocaman öpüyorum Şenizhiç tanımadığım birini çok sevdim ben:asigim:

bende öpüyorum tatlım kaydirigubbakcemile5artık belki yarın gecer eline öğleden sonra yollıyabilicem çünkü..hihoyyythihoyyyt:sm_cool:

bende hediyemi bugün gönderiyoruuum, eşimde şu an kutu pttye gidip vericek hihoyyyt

bende aradım türkiyeyi şimdi kargoya veriyorlar kutumu artık ne zaman arkadasımın elınde olur bilmiyorum..

Gelııııııın nerde ya ona bugun tatıl olması lazım ve kk ya gırmesı lazım aceba hedıyelerını mı paketlıyor hı:uhm::jeyyar:

gelinin hasta yatıyoo haberin yookk naniknanik yaa ewdeyim bugün izinli :) yaa dr a gittim babamın üzerinde kayıtlıydım emekli olunca düşmüşüm..haftasonu özele gidicem...şimdilik dinleniyorum ehehe gecen gittim sekreter kadın ewlendinizdemi düştünüz diyr nerdee bekarım ben ewli değilim dedim..tc mi yazıyor kayıt bulunamadı diyor..özel hastaane olcak bulamadılar beni kötükedihüso bizde gezdik akşama kadar aşkımlaa kaydirigubbakcemile3
Ya kızlar esra cadısını dedesı ölmemiş yaaaaaaa tubaymış dedesı ölen kusura bakmayın ya:uhm:

ıyyy hep sen varsın böle şeylerin basında dedikodu yaparken karıştıroyosun artık kime nolmuştu dieee naniknanik
Sen tam erkek kardesıme güresın kız kız arıyom ben kaydirigubbakcemile
klava: bak üzerime 2, olduuuuu heeey sengözlerimebaksanab

Olsun patıgıde koy sen beeeeeee:lepi:

günaydın kızlar beklenen güngeldi hadi bakalım bugun kargolar gidio.....

eweet annem götürdü şimdiii..yaaa kızlar çikolata koymuştum içine erimiiiş :kedi: bende aldım soraaa.. çiko eriyo hemde 2 3 günde geldiğini varsayarsak vıcık vıcık olur..çiko koymayın kıslaar...

hediye kutusuna koydum hazırladım arkadasımaa ama pekt yapmadım ptt kargo ile göndereceğimden didik didik ediolar nasılsa acıcaklar paketi klava: ama ciciş kutusu war :) yaa özele giriyorlar açılmaması lazım aslında değil miiiikötükedihüso

ebeet annem wermiş pttye umarım 2 günde gideeer :)

arkadaşım inşallah ßeğenirsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinhihoyyyt

bende şimdi çıkıyorum gönderip gelcem bakalım...

Merhaba kızlar benım kını esım vermış sabah kargoya hadı hayırlısı olsun .kaydirigubbakcemile5 kız gelıııın sen bana dedıkoducumu dıyon kızzzzzzzzzz ben senı ne yaparım bılıyonmu:tomato:hihoyyyt

ayrıldık canım artık b:sinifsinif:ir sevgilim yok

Neler oldu bana üzel den mesaj at canım yahu merak ettım hayırlısı olsun da siz yıne barısırsınız canım ya:1hug::lepi: kız gelinçeler neyın var yıne hep hasta oluyon be sen ne buçum gelinsin senlmaz::bbo:

Heralde bugun herkes hedıyesını kargoya vermeye gitti kimsecikler yok sitede toz oldular yahu nerdesınız beeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…