bende alıcammm amaa bulamadıminternetten alıcam. yukardaki linkler mi ? kesin onlarsa sapriş vricem
2 günde 600 gram kilo aldım hiç kilo alamayan ben. canım gerçekten çok saol. böyle giderse 1 kutuda 8 kilo alırım herhaldeee . inşallah bebeişin olur çok çok dua edicem :))
kızlar ürünü kullananlar ne durumda? bende alcam biraz bilgi verseydiniz.ürünü alan kaçıp gidiyor
kızlar ürünü kullananlar ne durumda? bende alcam biraz bilgi verseydiniz.ürünü alan kaçıp gidiyor
kesinlikle almalısın.Kullanmaya devam ediyorum sonuçtan çok memnunum.
hem kilo almamı sağladı hemde yorgunluğumu aldı enerji verdi bana.
bi kaç sayfa önce hayal kırıklığı diye tabir ettiğim şey kesinlikle ürünün
kilo aldırmaması yada kötü olması değildi (sanırım o yorumu değiştirmeliyim)
selam kızlar bende 1.63 46 kiloyum. 3 sene öncesine kadar 51-52 kiloydum. kpssyi kazanamayıp evde kaldığım 3 sene içinde 5-6 kilo verdim ve ne yaptımsa alamadım geri. iştahım da çok iyidir aslında
şimdi yorumları tek tek okudum. bahsedilen ürün işe yarıyor galiba ama benim inek sütü alerjim var.asla hergün hergün içemem onu.başka bi şekilde kullanılıyor mu bu toz acaba.. suya karıştırsak nolcak ki
İstanbula gitmem gerekti. Giderkende ürünü ynıma almayı unutmusum yahftaya gliyorum.
Tekrardn baslycam kullanmaya. Sizi haberdar ederm canmlar
selam kızlar bende 1.63 46 kiloyum. 3 sene öncesine kadar 51-52 kiloydum. kpssyi kazanamayıp evde kaldığım 3 sene içinde 5-6 kilo verdim ve ne yaptımsa alamadım geri. iştahım da çok iyidir aslında
şimdi yorumları tek tek okudum. bahsedilen ürün işe yarıyor galiba ama benim inek sütü alerjim var.asla hergün hergün içemem onu.başka bi şekilde kullanılıyor mu bu toz acaba.. suya karıştırsak nolcak ki
bende akşam üstü gidip alıcam çok heycanlıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?