çikolata sevmiyor musun?ben fazla çikolata yemediğim halde ona bayılıyordum.
ben kocaman çorba kupama yarım ölcek attım.kupamı şimdi ölctüm geldim tam 500ml alıyor ben 350-400ml süt koymusumdur yarım ölcekte ürün atınca dolmuştur.bence sen de bardağa sütü koy ve kaşık kaşık sütün aldığı kadar ürün ekle az az da olsa mutlaka ürünün kullan.mutlaka işe yarayacaktır.sakın ürününü ziyan etme çünkü hem cok iyi bir ürün kilo almak isteyen biri için hem de cok pahalı.illa da içmiyeceksen forumda alamayan bir arkadaş var maddi acıdan ona hediye et son kullanma tarihi gecmeden.
ben hala eski kiloma dönmedim (allah korusun zaten 41-42 kilolarda oluyordum sürekli) bir ara ürünü bıraktıktan sonra 56 olmuştum,biraz balıketi sayılabilir şimdi 53üm ve mutluyum ama birazcık göbişim var.
Ne mutlu sana :)) Çok teşekkürler. Dediğin gibi deneyeceğim bu akşam. Çikolata çok severim. Çikolatalı süt de çok severim. Ama işte bu ürünü yeterince eritemediğim için kötü geldi. Az az koymayı deneyeceğim. Bir de ben daha az süt koyuyordum. en fazla 300 ml. Fazlasını geceleyin midem almıyor.
Yıllardır kilo almak için uğraşıyorum. Bir tek üniversitedeyken birkaç yıl istediğim gibiydi kilom. Sonra bir üzüntü, stresle kilo vermeye başladım. Bu sefer iyi olacağına inanıyorum. Yemek öğünlerimi de arttırdım vitamin sayesinde.
Sonucu paylaşırım.