kilo alan arkadaşlar adına çok sevindim ya :) bnde kilo almak istiyorum 1.63 boyum kilomda 40
tamam canım...
ay bu sefer kesin kg alıcam ...
çünkü konu sahibinde de yağ eksikliği vardı bende de var ....
hele bi yarasın hele alayım kiloları konu sahibine hayat boyu dua edicem
konu sahibi bil ki sana hayat boyu bir yerlerde dua edicek biri olucak
şimdi aklıma takıldı konu sahibi LİVE WELL aldım dedi ben WEİGHT GAİNER aldım
fark eder mi?
shakerin içindeki süzgeç ne işe yarıyor ki....???
amin canım inş olur....
tam şuanda karışımı yaptım...benim kutudaki ölçek 250 lik
100 lük tozu 500 lük süte kattım....doğrumuyum?
aaaaa benden daha zayıf biri :O
gerçi bende bi enfeksyon kapıp 20 gun hastanede yatmak zorunda klamıstım 38 kiloya düşmüştüm ayaklarımın yerinde 2 tane cıta vardı sankı cok kötü günlerdi serumlar vitaminler felan 45 e cıktım dahda gram cıkmıyorum[/QUOT
ben 18 yaşındayım bundan bir yıl öncesine kadar fln bnde 38 kiloydum birz kendimi zorlayarak fln iki kilo aldım sonra bıraktım aslında kendimi zorlayınca alıyorumda işte.. ablamın düğünü var haziranın 22 sinde ablamın düğününe kadar en azından bi 4 5 kilo fln almak istiyorum az bi zmn kaldı da bu toz pahalıymış brz :)
tatlım ben alıp kullanalı cok olduğu için kutusunu tam hatırlayamadığımdan karışıklık oldu.
o yüzden herkese mağazadan almalarını tavsiye ettim mağaza calışanlarıda bu konuda cok bilgililer cunku.kullanım şekli ve nedenini söyleyen herkese doğru ürünü verir mağaza çalışanı.
kilo alacağına eminim anlattığım şekilde kullanırsan şimdiden duaların içinde cook teşekkürler.
kiloları aldım allaha şükür şimdi de bebek istiyorum ama gelmiyor.allah rızası için dualarınızı bekliyorum artık.
bende hepiniz için dua ediyorum,allah hepimize sağlıklı bir yaşam güzel bir beden nasip etsin.
veee bende aldım sonunda bu akşam başladım kullanmaya biran önce sonuçları almak istiyorum
Eger karstrmakta zorlaniyosanz 500 mllik su sisesinee sütü doldurup istediginz olcekte (yani ne kadaricmeye karar verdiysenz) icine koyup calkalayn. Ben oyle yapiyodm :)
ayyy çok heycanlandım ben deinşaallah ben de alıp kullanıcam..tunavy çok teşekkür ediyorum sana şimdi namazda dua ettim senin için inşaallah en yakın zamanda hayırlı,sağlıklı ve çok güzel bir bebeğin olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?