Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tamam canim kesinlikle denicem:) bi gun leslie 5 mil bi gun de bu :)

Ayyyyyyy süper olur:) Zayıflayalım da resimlerimizi paylaşıp birbirimizle gurur duyarız:) Verdikten sonra da dikkat etmek lazım her hafta yine tartılıp takiip etmek lazım birkaç kilo aldı mı hemen harekete geçmek lazım. Bu şekilde koruruz bir verelim de. 4 gün önce yiyordum yiyordum doymuyordum hamburger pizza her şey yiyordum 3 günde iştahım da kesildi bak ben başarıyorsam herkes başarır

Ben bi oturusta 4 hamburger yedigimi biliyorum onüme koysalar halada yerdim ama insan yemicem diyince yemiyor gercekten ben butun gun yedigim seylerin fazlasini bir ogunde yiyordum .

Ben bi oturusta 4 hamburger yedigimi biliyorum onüme koysalar halada yerdim ama insan yemicem diyince yemiyor gercekten ben butun gun yedigim seylerin fazlasini bir ogunde yiyordum .

Aynen canım birkaç ay yemeyince sonradan diyorsun nasıl bu kadar çok yiyebiliyormuşum diye. Ben de yerdim xl hamburger, en büyük boy patates kızartması kocaman kola soğan halkası tavuk ne varsa yerdim çatlıcak kadar hem de:44::44::44: Artık geride kaldı o günler pazar günü ödül günü ama yemem o tarz şeyler sanırım biraz uzak kalınca soğumaya başladım

Doğru söylüyorsun hedef 50 olsun o zaman:):) 50 olsak çıtı pıtı oluruz daha ne isterimmmm

1.75 boyla yuruyen iskelete donerim heralde ama cok uzun zamandir 50 yi gormedin bi goreyim alırım sonra tekrar bi 5 kilo , kilo almaktan kolay ne var :))

Aynen oyle canim hic istemiyorum artik bende pazar gunku odulde pasta yemeyi dusunuyorum ama hic tatli yemeden de olmuyor :))

Valla ben burger menuden sonra mozaik pasta ve pizza yedigimi bile bilirim daha sonra kendime odul verdigimde ayvalik tost yedim aksama kadar mide agrisi cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…