Kesinlikle tavsiye ederim dene bak 25 dk sürüyor ama gerçekten mahvoldum yani:) Baştan dedim aman ne olcak yaparım ben bunları 4-5 dakika geçti her yerimdem ter aktı normalde naparsam yapayım terlemem sen de dene 25 dk ayır sonra karar verelim
Canlarım aksam yemegim 1 tabak taze fasulye 100 gr kadar yogurt simdi yesil cay iciyorum yarim saate spora gidicem :))
Agzını seveyiim ayy hadi insallahh :))
Eneee ayni yemegi yidiikk
Ben paylastim onu ama yine paylascam biraz daha zayiflarsam. Zaten neler dusunuyorm neleren son herkes istedigi kiloya indiginde oncesi ve sonrasini ilk sayfadaki isimlerinin yanina koyup altina da " simdi bu kilomuzu korumak icin baska gunluge geciyoruz " diye not dusmekkk uff bi dusunsene
Acaba 50 kilo olabilcem mi:) 60 olsam da razıyım ben
Ayyyyyyy süper olur:) Zayıflayalım da resimlerimizi paylaşıp birbirimizle gurur duyarız:) Verdikten sonra da dikkat etmek lazım her hafta yine tartılıp takiip etmek lazım birkaç kilo aldı mı hemen harekete geçmek lazım. Bu şekilde koruruz bir verelim de. 4 gün önce yiyordum yiyordum doymuyordum hamburger pizza her şey yiyordum 3 günde iştahım da kesildi bak ben başarıyorsam herkes başarır
Bende razıyım valla ama hedefi yuksek tutalım ki motive olalım daha cok :)
Ben bi oturusta 4 hamburger yedigimi biliyorum onüme koysalar halada yerdim ama insan yemicem diyince yemiyor gercekten ben butun gun yedigim seylerin fazlasini bir ogunde yiyordum .
Doğru söylüyorsun hedef 50 olsun o zaman:):) 50 olsak çıtı pıtı oluruz daha ne isterimmmm
Aynen canım birkaç ay yemeyince sonradan diyorsun nasıl bu kadar çok yiyebiliyormuşum diye. Ben de yerdim xl hamburger, en büyük boy patates kızartması kocaman kola soğan halkası tavuk ne varsa yerdim çatlıcak kadar hem de:44::44::44: Artık geride kaldı o günler pazar günü ödül günü ama yemem o tarz şeyler sanırım biraz uzak kalınca soğumaya başladım
1.75 boyla yuruyen iskelete donerim heralde ama cok uzun zamandir 50 yi gormedin bi goreyim alırım sonra tekrar bi 5 kilo , kilo almaktan kolay ne var :))
Ayyyyyyy süper olur:) Zayıflayalım da resimlerimizi paylaşıp birbirimizle gurur duyarız:) Verdikten sonra da dikkat etmek lazım her hafta yine tartılıp takiip etmek lazım birkaç kilo aldı mı hemen harekete geçmek lazım. Bu şekilde koruruz bir verelim de. 4 gün önce yiyordum yiyordum doymuyordum hamburger pizza her şey yiyordum 3 günde iştahım da kesildi bak ben başarıyorsam herkes başarır
Ben bi oturusta 4 hamburger yedigimi biliyorum onüme koysalar halada yerdim ama insan yemicem diyince yemiyor gercekten ben butun gun yedigim seylerin fazlasini bir ogunde yiyordum .
Haha aynen tek derdimiz o olsun:):):) Benim boyum 1.63 heralde 50-55 benim için ideal
Valla ben burger menuden sonra mozaik pasta ve pizza yedigimi bile bilirimdaha sonra kendime odul verdigimde ayvalik tost yedim aksama kadar mide agrisi cektim
Aynen oyle canim hic istemiyorum artik bende pazar gunku odulde pasta yemeyi dusunuyorum ama hic tatli yemeden de olmuyor :))
Ye tabi ne istersen haftada bir kezden bir şey olmaz. Erken saatte ye yeter:) Gün içinde erir gider zaten
Boyun 10_15 kilo alti iyidir bence ama ben 20 istiyoruum :))
Ben de istiyorummmm inşallahhhh oluruzzzzzzzzzzzz 50 kilo
Oglen yicem canım zaten pazar gunleri deli gibi yuzdugum icin erir suya bi giriyorum 5 saat cıkmıyorum solungac cıkıcak artık :))