Ben sudan korkuyorum ya korkmasam bende yüzerimÇok faydalı yüzmek çok iyi yapıyorsun.
Kizlaaaar kizlaaar bende geldim bende bende bendeeee:)
Adim:Ezgi
Kilom:62
Hedef:54
Yaklasik 1 aydir karatay yapiyorum 7 kilo verdim emzirdigim icinde birazcik hizli gitti.ne kadar cok insan ne kadar cok motivasyon diyeee burayada geldim.benide araniza alin diye cizmeli kedi bakisi yapiyorum size suannn
Kizlar ne guzel seyler soyluyosunuz oyle ben hayatimda 50 kilo olmadim en fazla 58idim dugunumden once onun icin 60 olsam yeter bana hayal bile edemiyorum su an ama insallah olur daha 28 kilo vermem lazim file kolay
Ben yuzmeyi cok seviyorum ama bazı insanlar korkuyor annem parmagını bile suya sokmuyor sende yuzmek yerine baska seyler yaparsin sevgi gibi leslie yap bende baslicam yarin :))
Hosgeldiin cok guzel kilo vermissin sevgi ekler seni gelince :))
Kizlar ne guzel seyler soyluyosunuz oyle ben hayatimda 50 kilo olmadim en fazla 58idim dugunumden once onun icin 60 olsam yeter bana hayal bile edemiyorum su an ama insallah olur daha 28 kilo vermem lazim file kolay
Yaklasik 1 aydir karatay yapiyorum 7 kilo verdim emzirdigim icinde birazcik hizli gitti.ne kadar cok insan ne kadar cok motivasyon diyeee burayada geldim.benide araniza alin diye cizmeli kedi bakisi yapiyorum size suannn
Vericez tamam mi!Kizlar ne guzel seyler soyluyosunuz oyle ben hayatimda 50 kilo olmadim en fazla 58idim dugunumden once onun icin 60 olsam yeter bana hayal bile edemiyorum su an ama insallah olur daha 28 kilo vermem lazim file kolay
Bi misafirlik icin iyi de pazar gunu kacamak yapma bence buna say :)Kızlar bugün misafirlikte olduğum için biraz kacirdim
Ama yine de abartmadigimi düşünüyorum.
Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
1 yemek kaşığı yoğurt lu patlıcan salatası
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Aksam da misafirlikte yiyorum. İnşallah abartmam.
Nasıl sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepiniz çok tatlısınızzzzz iyi ki burada başladım ben sizinle her şey daha güzel:) Bu arada üçüncü günümde ben de kaçamak yaptım 3 gibi mozaik pasta yedim starbucks'ta. Napsam kendimi cezalandırıp akşam yemeği yemesem mi saat 6 oldu zaten
Hadi bakalım olmuşa çare yok bundan sonrasına dikkat et saat daha 6 bu saatten sonra yemeği kes hiçbir şey olmaz gündüz yediklerinden çok az da hareket et için rahat etsin:)
Kız 24 kilo verirsek 50 falan olurum aayy ne guzel olur :))
Acaba 50 kilo olabilcem mi:) 60 olsam da razıyım ben
Ben paylastim onu ama yine paylascam biraz daha zayiflarsam. Zaten neler dusunuyorm neleren son herkes istedigi kiloya indiginde oncesi ve sonrasini ilk sayfadaki isimlerinin yanina koyup altina da " simdi bu kilomuzu korumak icin baska gunluge geciyoruz " diye not dusmekkk uff bi dusunsene
Kızlar bugün misafirlikte olduğum için biraz kacirdim
Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Nasıl sizce?
Boyle devam edersek hepimiz hedef kilolarımıza ulasıcaz canim merak etme sen diyetini sporunu yap gerisini zamana bırakk :))
İnan bak vericeksin gercekten zor degil birlikte vericez:)inanalim istikrarli olalim birer birer gitcek o kilolar
Kızlar bugün misafirlikte olduğum için biraz kacirdim
Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Nasıl sizce?
Cok istiyorum inanin ki bu sefer gercekten cok kararliyim artik rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Hepinizi cok seviyorum kizlaarr :) hep beraber de basaricaaazz
İnşallah akşam dikkat edicem
Cok abartmis sayilmazsin canim biraz eksiltilebilirdi ama artik midede onlaraksami hafif gecir dengelersin
Bu arada baya kalabalastik di mi kizlar ne guzel oldu boyle hepimizi de cok kararli gordum insallah boyle devam ederiz
Aramiza hos geldin siskoannne★