Tamam canim insallah baslicam zaten disarida istedigim gibi verimli yuruyus yapamiyorum bebek arabasiyla olmuyor malum 16 aylik oglus var.leslie bana cok uygun
Bi corba falan ic canim zorla da olsa. Cunku mide bos kalirsa aksam kacamak yaparsin canin ister:)
Canim acikmaya baslayinca sutlu kahve icersen aksam yemeginde herseye saldirnazsin sut tok tutuyor.
Sevgicim yarın bende leslie yapmaya başlayacağım spora gitmediğim günler hareket olur diye :))
Bu arada öğlen yemeğim 1 bardak domates çorbası :)
Slm ben de katilmak istiyorum mümkün müdür acaba kilom 66.5 hedef 55 😊
Selam topigin guzelleri:))
Yasasin leslie cilginligihaha
yenı gelenler hepınız hosgeldınız kızlar ...
bu aksam leslıeye baslıyorum sevgıcım onerılerın var mı bana ?
selam canım hosgeldın
selammm kızlarr ancak gırebıldım bugun hersey alt ust oldu belkıde verdıklerımı aldım ama yılmak yok yarın detoks corbama baslıyorum...
daha yenı suyuma basladım bugunum mahvoldu gıttı
Eeee oturduğumuz yerden gitmiyor canım bu kilolar :))
Yesilcay veya kahve ic yapmaya baslamadan 15-20 dk once canim. Bide eger 3 mil yapcaksan 45 dk suruyo. Her 15 dk da bir su ic vucut su kaybetmesin diye. Ve terin sogumadan direk leslie biter bitmez dusa gir:)
Leslie bittikten sonra da yarim saat falan bisey yeme
Keske oyle bi teknoloji olsa
tamam canım bu aksam baslıyorum .... cok tesekkur ederım ...
sabah sırkelı suyumu hıbıskus cayımı ıctım ara ogun yalan oldu kahvaltıda pogaca yedımm sımdı corba ıcıyorum son ogunum bu ...
Bizde de misafir var canim ben de yarina kadar adam gibi yapamicam:/ ana toparlariz merak etmeee
Abartma kizzz 6da falan bir corba daha ic:)
yok canım ıcmıycem ıpın ucu kacınca kacıyor =)
Sen bilirsin ama onermiyorm :)
Kızlar tatil planımı yaptım 17 eylülde gidiyorum kiloma düz hesap 75 dersek 65 e düşebilirmiyim eylül 15'e kadar :2: