Hemen hemen 1 ayda 10 kilodan bahsediyosun canim en fazla 8 verirsin bence bunyene bagli. Ben ilk basladigimda ilk ayda 8 kilo falan vermistim
8 versemde yeter bana ama 5te falan kalırsam çok üzülürüm
Kızlar tatil planımı yaptım 17 eylülde gidiyorum kiloma düz hesap 75 dersek 65 e düşebilirmiyim eylül 15'e kadar :2:
sıkı tutar sporla harmanlarsan rahat verırsın canım
durakladıgın zaman bazen detoks yaparsın
Canım normalde 1 gün salona gidip ertesi gün dinleniyordum ama artık dinlenmek yok hergün spor yapıcam yediklerimi de yazıyorum kalori hesabı yapmaya çalışıcam günde 1000 üzerine çıkmazsam iyidir :)
Canım normalde 1 gün salona gidip ertesi gün dinleniyordum ama artık dinlenmek yok hergün spor yapıcam yediklerimi de yazıyorum kalori hesabı yapmaya çalışıcam günde 1000 üzerine çıkmazsam iyidir :)
haydı bakalımm canımm bıranonce zayıflıycaz en kotu ıhtımal bırakmazsak 4-5 ay sonra rahat 24 kılo vermıs oluruz =)
55 kılo olmus oluyorum ayh o kadarınıda ıstemem ben
Evet ya pilates cok guzel oluyo:/ pilates topumu halama vermeden once yapardim hepp
Hepiniz çok tatlısınızzzzz iyi ki burada başladım ben sizinle her şey daha güzel:) Bu arada üçüncü günümde ben de kaçamak yaptım 3 gibi mozaik pasta yedim starbucks'ta. Napsam kendimi cezalandırıp akşam yemeği yemesem mi saat 6 oldu zaten
Bu sekilde yaparsan cok rahat verirsin canim
Dün jillian michaels 30 days thread yaptım her yerim ağrıyor ağır geldi biraz leslie daha kolay yapıyordum. Bugün pek hareket edemiyorum o kadar canım yandı:):):
Onun verdigi enerjiyi harcarsan ve bu saatten sonra bsy yemezsen sıkntı yok canimm :)
Ben de burayi ve buradakileri cok seviyorumm:) gorusmek bile isterim yani :)
haydı bakalımm canımm bıranonce zayıflıycaz en kotu ıhtımal bırakmazsak 4-5 ay sonra rahat 24 kılo vermıs oluruz =)
55 kılo olmus oluyorum ayh o kadarınıda ıstemem ben
Ben de yapiyim onu bi hangisi daha cok bacak kasi calistiriyo tespit etmek lazim
Kız 24 kilo verirsek 50 falan olurum aayy ne guzel olur :))
Yemeden önce 20 dk yürüdüm sonrasında da biraz yürüdüm eve giderken:) Biraz da evde hareket ederim tamamdır. Aynen burada aile gibi oluyoruz zayıflama ailesi:):) Her kim zayıflasa kendim zayıflamış gibi mutlu olurum zayıflarsam resim paylaşırım bakalım ay sonunda:) Öyle bir uygulama da yapabiliriz öncesi ve sonrası diyeee
Ben paylastim onu ama yine paylascam biraz daha zayiflarsam. Zaten neler dusunuyorm neleren son herkes istedigi kiloya indiginde oncesi ve sonrasini ilk sayfadaki isimlerinin yanina koyup altina da " simdi bu kilomuzu korumak icin baska gunluge geciyoruz " diye not dusmekkk uff bi dusunsene