Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

sıkı tutar sporla harmanlarsan rahat verırsın canım

durakladıgın zaman bazen detoks yaparsın

Canım normalde 1 gün salona gidip ertesi gün dinleniyordum ama artık dinlenmek yok hergün spor yapıcam yediklerimi de yazıyorum kalori hesabı yapmaya çalışıcam günde 1000 üzerine çıkmazsam iyidir :)

Canım normalde 1 gün salona gidip ertesi gün dinleniyordum ama artık dinlenmek yok hergün spor yapıcam yediklerimi de yazıyorum kalori hesabı yapmaya çalışıcam günde 1000 üzerine çıkmazsam iyidir :)

Bu sekilde yaparsan cok rahat verirsin canim

haydı bakalımm canımm bıranonce zayıflıycaz en kotu ıhtımal bırakmazsak 4-5 ay sonra rahat 24 kılo vermıs oluruz =)

55 kılo olmus oluyorum ayh o kadarınıda ıstemem ben

Hepiniz çok tatlısınızzzzz iyi ki burada başladım ben sizinle her şey daha güzel:) Bu arada üçüncü günümde ben de kaçamak yaptım 3 gibi mozaik pasta yedim starbucks'ta. Napsam kendimi cezalandırıp akşam yemeği yemesem mi saat 6 oldu zaten

haydı bakalımm canımm bıranonce zayıflıycaz en kotu ıhtımal bırakmazsak 4-5 ay sonra rahat 24 kılo vermıs oluruz =)

Hadi bakalım olmuşa çare yok bundan sonrasına dikkat et saat daha 6 bu saatten sonra yemeği kes hiçbir şey olmaz gündüz yediklerinden çok az da hareket et için rahat etsin:)

Onun verdigi enerjiyi harcarsan ve bu saatten sonra bsy yemezsen sıkntı yok canimm :)
Ben de burayi ve buradakileri cok seviyorumm:) gorusmek bile isterim yani :)

Dün jillian michaels 30 days thread yaptım her yerim ağrıyor ağır geldi biraz leslie daha kolay yapıyordum. Bugün pek hareket edemiyorum o kadar canım yandı:):):

Ben de yapiyim onu bi hangisi daha cok bacak kasi calistiriyo tespit etmek lazim

Onun verdigi enerjiyi harcarsan ve bu saatten sonra bsy yemezsen sıkntı yok canimm :)
Ben de burayi ve buradakileri cok seviyorumm:) gorusmek bile isterim yani :)

Yemeden önce 20 dk yürüdüm sonrasında da biraz yürüdüm eve giderken:) Biraz da evde hareket ederim tamamdır. Aynen burada aile gibi oluyoruz zayıflama ailesi:):) Her kim zayıflasa kendim zayıflamış gibi mutlu olurum zayıflarsam resim paylaşırım bakalım ay sonunda:) Öyle bir uygulama da yapabiliriz öncesi ve sonrası diyeee

Kız 24 kilo verirsek 50 falan olurum aayy ne guzel olur :))

Ben de yapiyim onu bi hangisi daha cok bacak kasi calistiriyo tespit etmek lazim

Kesinlikle tavsiye ederim dene bak 25 dk sürüyor ama gerçekten mahvoldum yani:) Baştan dedim aman ne olcak yaparım ben bunları 4-5 dakika geçti her yerimdem ter aktı normalde naparsam yapayım terlemem sen de dene 25 dk ayır sonra karar verelim

Ben paylastim onu ama yine paylascam biraz daha zayiflarsam. Zaten neler dusunuyorm neler en son herkes istedigi kiloya indiginde oncesi ve sonrasini ilk sayfadaki isimlerinin yanina koyup altina da " simdi bu kilomuzu korumak icin baska gunluge geciyoruz " diye not dusmekkk uff bi dusunsene

Canlarım aksam yemegim 1 tabak taze fasulye 100 gr kadar yogurt simdi yesil cay iciyorum yarim saate spora gidicem :))

Agzını seveyiim ayy hadi insallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…