Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben sudan korkuyorum ya korkmasam bende yüzerim :KK1::KK1::KK1: Çok faydalı yüzmek çok iyi yapıyorsun.

Ben yuzmeyi cok seviyorum ama bazı insanlar korkuyor annem parmagını bile suya sokmuyor sende yuzmek yerine baska seyler yaparsin sevgi gibi leslie yap bende baslicam yarin :))

Kizlaaaar kizlaaar bende geldim bende bende bendeeee:)
Adim:Ezgi
Kilom:62
Hedef:54
Yaklasik 1 aydir karatay yapiyorum 7 kilo verdim emzirdigim icinde birazcik hizli gitti.ne kadar cok insan ne kadar cok motivasyon diyeee burayada geldim.benide araniza alin diye cizmeli kedi bakisi yapiyorum size suannn

Yaklasik 1 aydir karatay yapiyorum 7 kilo verdim emzirdigim icinde birazcik hizli gitti.ne kadar cok insan ne kadar cok motivasyon diyeee burayada geldim.benide araniza alin diye cizmeli kedi bakisi yapiyorum size suannn

Hosgeldiin cok guzel kilo vermissin sevgi ekler seni gelince :))

Kizlar ne guzel seyler soyluyosunuz oyle ben hayatimda 50 kilo olmadim en fazla 58idim dugunumden once onun icin 60 olsam yeter bana hayal bile edemiyorum su an ama insallah olur daha 28 kilo vermem lazim file kolay

Kizlar ne guzel seyler soyluyosunuz oyle ben hayatimda 50 kilo olmadim en fazla 58idim dugunumden once onun icin 60 olsam yeter bana hayal bile edemiyorum su an ama insallah olur daha 28 kilo vermem lazim file kolay

Boyle devam edersek hepimiz hedef kilolarımıza ulasıcaz canim merak etme sen diyetini sporunu yap gerisini zamana bırakk :))

Ben yuzmeyi cok seviyorum ama bazı insanlar korkuyor annem parmagını bile suya sokmuyor sende yuzmek yerine baska seyler yaparsin sevgi gibi leslie yap bende baslicam yarin :))

Yapıyorum canım yürüyorum 20 dk dışarıda. Evdeyken de biraz pilates biraz sıkılaşma hareketleri yapıyorum video izleyip.

Kızlar bugün misafirlikte olduğum için biraz kacirdim:KK43:
Ama yine de abartmadigimi düşünüyorum.
Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
1 yemek kaşığı yoğurt lu patlıcan salatası
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Aksam da misafirlikte yiyorum. İnşallah abartmam.
Nasıl sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnan bak vericeksin gercekten zor degil birlikte vericez:)inanalim istikrarli olalim birer birer gitcek o kilolar

Hosgeldiinn :) evde misafirler var. Bilgisayara oturabildigimde eklemem gerek biir suru insan oldu :) ailemiz genisliyoorr
Vericez tamam mi! :KK70: :KK70:
Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Nasıl sizce?

Bi misafirlik icin iyi de pazar gunu kacamak yapma bence buna say :)

Hepiniz çok tatlısınızzzzz iyi ki burada başladım ben sizinle her şey daha güzel:) Bu arada üçüncü günümde ben de kaçamak yaptım 3 gibi mozaik pasta yedim starbucks'ta. Napsam kendimi cezalandırıp akşam yemeği yemesem mi saat 6 oldu zaten:KK43:

Ben artik aksam yemeklerini rafa kaldirdim canim ama istiyorsan acsan bireeyler ye salatalik ygurt gibi ..

Hadi bakalım olmuşa çare yok bundan sonrasına dikkat et saat daha 6 bu saatten sonra yemeği kes hiçbir şey olmaz gündüz yediklerinden çok az da hareket et için rahat etsin:)

Bugun kendime cok kizdim ama elimde olan nedenlerden degildi cidden :'( yemegi kestim dedigin gibi leslieye basliyorum bende bugun :-):-)★★★

Kız 24 kilo verirsek 50 falan olurum aayy ne guzel olur :))

Senin boy 175cm kilo 50 olursa dusunemiyorummm cok az olur ama olsun o rakami gormekte buyuk birsey bikac gun yersin hominigirtlak sonra gene durulursun resmen bunyemizle kafa yapiyoruz hahaha artik kontrok bizde yihhu :-):-)

Acaba 50 kilo olabilcem mi:) 60 olsam da razıyım ben:KK43:

Olucaz canimm 60da olcaz 50de olcaz Allahin izniyle ...

Ben paylastim onu ama yine paylascam biraz daha zayiflarsam. Zaten neler dusunuyorm neler :KK70: en son herkes istedigi kiloya indiginde oncesi ve sonrasini ilk sayfadaki isimlerinin yanina koyup altina da " simdi bu kilomuzu korumak icin baska gunluge geciyoruz " diye not dusmekkk :KK70: uff bi dusunsene :KK70:

Ayh sana bayiliyorumm ya dusuncelerimi okuyorsun adete insallah hepsini yapariz ayni zamandaaa ♥♥

Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Nasıl sizce?

Cok abartmis sayilmazsin canim biraz eksiltilebilirdi ama artik midede onlar :-) aksami hafif gecir dengelersin

Boyle devam edersek hepimiz hedef kilolarımıza ulasıcaz canim merak etme sen diyetini sporunu yap gerisini zamana bırakk :))

İnan bak vericeksin gercekten zor degil birlikte vericez:)inanalim istikrarli olalim birer birer gitcek o kilolar

Cok istiyorum inanin ki bu sefer gercekten cok kararliyim artik rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

İnşallah akşam dikkat edicem:KK43:

Cok abartmis sayilmazsin canim biraz eksiltilebilirdi ama artik midede onlar :-) aksami hafif gecir dengelersin[/QUOTE]

Aramiza hos geldin siskoannne :-)★

Öğlen
Yarım poğaça
Yarım ıspanaklı börek
2 yaprak sarması
Domates Salatalik
Ara öğün
1 elmali kurabiye
Nasıl sizce?

Aslinda cesit olarak cok gorunuyor ama adet olarak az oldugu icin bisey olmaz ama aksam cok dikkat et

Cok istiyorum inanin ki bu sefer gercekten cok kararliyim artik rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Hepimiz cok yurekten basladik secilmis gibiyiz kararli azimli ... olucak canim olucak

Hepinizi cok seviyorum kizlaarr :) hep beraber de basaricaaazz

Bende seviyorumm bizi seni diger arkadsslari :-)

İnşallah akşam dikkat edicem:KK43:

Cok abartmis sayilmazsin canim biraz eksiltilebilirdi ama artik midede onlar :-) aksami hafif gecir dengelersin

Uzulme ama canim cok abartmamissin hem oglen yemissin aksama mekik filan cek terle :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Bu arada baya kalabalastik di mi kizlar ne guzel oldu boyle hepimizi de cok kararli gordum insallah boyle devam ederiz

X