Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,

Sabah uyanınca ballı limonlu ılık suyumu içtim

1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Çok az peynir
3-4 adet biberiye turşusu (acııııııı)

Menuleriniz gayet guzel kizlarrr

Ara öğün 2 adet gün kurusu kayısı yedim üzerine de su içtim

Öğle yemeği olarak bol biberli domatesli tavuk sote yaptım yanında yoğurt + 1 dilim buğday ekmeği yiyeceğim akşam da sanırım sadece salata ve çorba yiyip bugünü de tamamlayacağım. Öğlen yemeğine ağırlık verip akşam daha düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum bakalım neler olacak pazar gelse de tartılsakkkk:)

Benim de bacaklar tontiş ya hatta o kadar şişman ki pantolonlarımın arası çabucak eskiyip sökülüyor pantolon dayanmıyor

Cok guzel gidiyosun canim :)
Bu bacaklar da gideceekk. Leslie yapma imkanin varsa bacaklara cok iyi geliyo

Cok guzel gidiyosun canim :)
Bu bacaklar da gideceekk. Leslie yapma imkanin varsa bacaklara cok iyi geliyo

Akşamları çeşitli hareketler yapıyorum canım. Geçen sene pilates yapmıştım birkaç ay orada öğrendiğim bazı hareketler var onları yapıyorum zayıfladıkça zaten inceliyor bacaklarda bir yandan da hareketlerle sıkılaştırmaya çalışıyorum. Daha yolun başındayız canım başarıcaz hep beraber inşallah

Evet ya pilates cok guzel oluyo:/ pilates topumu halama vermeden once yapardim hepp

Cvplariniz icin hepinize tesekur ederim hos bulduk :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunku menum kizlar

Sabah 7.00...1 bardak limonlu su 1 dilim kavun
Saat 9.00...sutlu turk kahvesi
Kahvalti 10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 ad.zeytin domates salatalik
Ara 13.30...yaban mersini
Oglen15.00...3 ad kofte salata cacik 1 dilim ekmek
Ara 17.00...sutlu kahve ve 3 ad grisini
Aksam 19.00...karniyarik cacik salata
Gece yatana ksdar boll su

ben bugun bir tane elma bir tanede seftali yedim onuda zorla yedim hic bisi cnm istemiyor aksama doğru aclik bastirir da yanlis seyler yerim diye korkuyorum ama stresli bir gundu benim icin hic bisi cnm istemiyor

Bi corba falan ic canim zorla da olsa. Cunku mide bos kalirsa aksam kacamak yaparsin canin ister:)

Gayet hos canim menun :) spor yapiyo muydun

Canim acikmaya baslayinca sutlu kahve icersen aksam yemeginde herseye saldirnazsin sut tok tutuyor.

Kesinlikle baslaa :) 1 milden basla. 15 dk oluyo. Sonra 2 mil 3 mil. Ben bi kac gune 5 mile cikarcam. Gercekten cok iyi :)

Tamam canim insallah baslicam zaten disarida istedigim gibi verimli yuruyus yapamiyorum bebek arabasiyla olmuyor malum 16 aylik oglus var.leslie bana cok uygun

Aramiza hosgeldin aramiza:) Biz destek icin burdayizz vericeezz

Vericez tabikide cnm ben inaniyorummm :) azim ve devamlilik = çıtır hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…