Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,
Sabah uyanınca ballı limonlu ılık suyumu içtim
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Çok az peynir
3-4 adet biberiye turşusu (acııııııı)
Günaydın kızlar
Kahvaltim
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım porsiyon sucuklu yumurta
Yarım kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalik
1 bardak yarım yağlı süt
Sağlam bi kahvaltı oldu☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm ben de katilmak istiyorum mümkün müdür acaba kilom 66.5 hedef 55 😊
Adim:gamze
Kilom:65
Hedef:55
Ben yurtdisindan katiliyorum benm tek istegim bacaklarim incelsin alt taraflari bide gobegim
Selam topigin guzelleri:))
Ara öğün 2 adet gün kurusu kayısı yedim üzerine de su içtim
Öğle yemeği olarak bol biberli domatesli tavuk sote yaptım yanında yoğurt + 1 dilim buğday ekmeği yiyeceğim akşam da sanırım sadece salata ve çorba yiyip bugünü de tamamlayacağım. Öğlen yemeğine ağırlık verip akşam daha düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum bakalım neler olacak pazar gelse de tartılsakkkk:)
Benim de bacaklar tontiş ya hatta o kadar şişman ki pantolonlarımın arası çabucak eskiyip sökülüyor pantolon dayanmıyor
Cok guzel gidiyosun canim :)
Bu bacaklar da gideceekk. Leslie yapma imkanin varsa bacaklara cok iyi geliyo
Akşamları çeşitli hareketler yapıyorum canım. Geçen sene pilates yapmıştım birkaç ay orada öğrendiğim bazı hareketler var onları yapıyorum zayıfladıkça zaten inceliyor bacaklarda bir yandan da hareketlerle sıkılaştırmaya çalışıyorum. Daha yolun başındayız canım başarıcaz hep beraber inşallah
ben bugun bir tane elma bir tanede seftali yedim onuda zorla yedim hic bisi cnm istemiyor aksama doğru aclik bastirir da yanlis seyler yerim diye korkuyorumama stresli bir gundu benim icin hic bisi cnm istemiyor
Bugunku menum kizlar
Sabah 7.00...1 bardak limonlu su 1 dilim kavun
Saat 9.00...sutlu turk kahvesi
Kahvalti 10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 ad.zeytin domates salatalik
Ara 13.30...yaban mersini
Oglen15.00...3 ad kofte salata cacik 1 dilim ekmek
Ara 17.00...sutlu kahve ve 3 ad grisini
Aksam 19.00...karniyarik cacik salata
Gece yatana ksdar boll su
Canim acikmaya baslayinca sutlu kahve icersen aksam yemeginde herseye saldirnazsin sut tok tutuyor.ben bugun bir tane elma bir tanede seftali yedim onuda zorla yedim hic bisi cnm istemiyor aksama doğru aclik bastirir da yanlis seyler yerim diye korkuyorumama stresli bir gundu benim icin hic bisi cnm istemiyor
Gayet hos canim menun :) spor yapiyo muydun
Spor yapamiyorum canim yaa ama bende suu leslie zillisine baslasam cok iyi olucak
Kesinlikle baslaa :) 1 milden basla. 15 dk oluyo. Sonra 2 mil 3 mil. Ben bi kac gune 5 mile cikarcam. Gercekten cok iyi :)