Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bende cok seviyorum ice tea yi ama icinde hic tahmin edemiceniz kadar cok seker var o yuzden birden kesmek en iyisi yoksa yavas yavas olmuyo ayni sigara gibi malesef

Kizlar cok kötüyüm. Moralim bişeylere bozuldu ve ne bulursam yedim. Hirsimi alircasina. Cok pismanim. Icimdeki ye diyen nefsi öldürmek istiyorum. Vermezsin sen. Boduna ugrasma diyo. Beynimde ugulduyor bu ses.nefret ediyorum vücudumdan. siz ne guzel vermissiniz.Cok uzgunum. Size soz veriyorum yarindan itibaren hic bozmicam.yarin milad olsun benin icin.

Uzulmee. Yarin telafi edersiinn cok az karbonhidrat alirsin. Bol protein tuketirsinnn:) dengelemis olursun hi?
Yiyip pisman olman iyi bak bi dahakine kendini tutarsinn.
Bak yarin kahvalti da peynir haslanmis yumurta sut tuket 1 dilim ekmekle. Arada yogurt ye yada ayran ic. Oglen corba ic ve haslanmis tavuk yada yagsiz tavuk sote ye. Eger disarda olcaksan salata ye burgerdan falan alip. Arada yine ayran ve yogurt. Aksam da corba ve bol salata. Bugunu yeterince telafi etmis olursun. 6dan sonra da yemezsin :)

Ben yurtdisindan katiliyorum benm tek istegim bacaklarim incelsin alt taraflari bide gobegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide kizlarlar kalori hesabi yapin 6dan snra birsey yemeyin Benn program indirdim kendime gunde 1200 kalori aliyorum her yedigimi yaziorum oda hesaplior eger hergun bu sekilde DVM edersem bana soyluyor ne kadar zamanda ne kadar kilo vercegimi soyluyor!

Gecen yil Hem isvec diyeti hemde spor yaptim spor derken asiri ileri gitmistim ilk önce spor salonuna gidiyordum orada kosu bandi bisiklet hangi alet varsa yarim saat herbirinden kullaniyordum.... sira sira...
Eve gelip daha dusumu almadan esimlede 1,5 saat kadar yuruyus ve kosu yapiyorduk....
Surekli karin egzersizleri bacak germe egzersizleri yaptim
66 kilo iken 57 ye dustum hemde 2 ayda...
Istedigimi giyebiliyordum citi piti biri olmustum ama aradan 2-3 ay gecti ya gecmedi hamile kaldim :))

Kizim 3 aylik ve ben 68-69 um emziren bir anne olmasaydim burada sizinle beraber diyete baslardim...
6 ayim bitsin bende sizinleyim insallah :)))

Gunaydiin kizlar sabah kahvaltim 2 dilim kızarmıs kepekli ekmek yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 domates ve yesil cay :) Bu arada sevgicim ben bu kalori hesaplamayi yapamıyorum ya

Günaydın kızlar
Kahvaltim
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım porsiyon sucuklu yumurta
Yarım kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalik
1 bardak yarım yağlı süt
Sağlam bi kahvaltı oldu☺

Hee bir de 1 çay kaşığı kadar bal.

Merhaba arkadaslar ben nil kadinlar kulubunu yeni kesfettim ve hemen uye oldum gordugum kadariyla cok cok faydali vede samimi bir ortam benimde daha once diyet denemelerim olmustu son uyguladigim diyette 3 ayda 5kilo verdim ama sonra biraktim diyetiinsan yanlizken iyi motive olamiyo tek sansim verdigim kilolari geri almamak oldu bugun sizin paylasimlarinizi okuyunca fena gaza geldim ve bu sabah diyete basliyorum kilom 61.7 hedef kilom 55

Dostlar sağolsun.
Hoşgeldin hurma diyetine bende başlamak istiyorum ama nasul gidiyor?

Hoşbulduk :) Geçen cuma başladım ama araya haftasonu girdi ve devam edemedim. Pazartesi itibariyle tekrar başladım ama dün çok acıktığım için akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye ve 1 kase yoğurt yedim. 3 günde 1,1 kg verdim. Bazen doyuyorum bazen çok acıkıyorum ama bu hafta regl dönemimde olmamdan da kaynaklanıyor olabilir.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,

Sabah uyanınca ballı limonlu ılık suyumu içtim

1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Çok az peynir
3-4 adet biberiye turşusu (acııııııı)

Arkadaslar yeni uye oldugum icin anliyamadim siz yediklerinizi yaziyorsunuz yoksa bugun yenmesi gerekenleri mi ?

Kızlar söylemiştim misafirden dolayı göremedim ve diyet yapamadim ama çokta yemedim dikkat ettim yine tekrar size katılıyorum musadenizle

Kızlar söylemiştim misafirden dolayı göremedim ve diyet yapamadim ama çokta yemedim dikkat ettim yine tekrar size katılıyorum musadenizle

Tabi ki canimm:)
Arkadaslar yeni uye oldugum icin anliyamadim siz yediklerinizi yaziyorsunuz yoksa bugun yenmesi gerekenleri mi ?

Yediklerimizi yaziyoruz canim:)
Aramiza hosgeldin aramiza:) Biz destek icin burdayizz vericeezz

Gunaydiin kizlar sabah kahvaltim 2 dilim kızarmıs kepekli ekmek yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 domates ve yesil cay :) Bu arada sevgicim ben bu kalori hesaplamayi yapamıyorum ya
Neden yapamiyosun canim bak mesela bu kahvaltin 100 kaloriyi gecmez kesinlikle
Bekleriz canimm:) gayet iyi vrrmissin daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…