Haklısın. Hatta şimdi çalışsam biraz iyi olcak.
Kizlar cok kötüyüm. Moralim bişeylere bozuldu ve ne bulursam yedim. Hirsimi alircasina. Cok pismanim. Icimdeki ye diyen nefsi öldürmek istiyorum. Vermezsin sen. Boduna ugrasma diyo. Beynimde ugulduyor bu ses.nefret ediyorum vücudumdan. siz ne guzel vermissiniz.Cok uzgunum. Size soz veriyorum yarindan itibaren hic bozmicam.yarin milad olsun benin icin.
Dostlar sağolsun.
Hoşgeldin hurma diyetine bende başlamak istiyorum ama nasul gidiyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar yeni uye oldugum icin anliyamadim siz yediklerinizi yaziyorsunuz yoksa bugun yenmesi gerekenleri mi ?
Kızlar söylemiştim misafirden dolayı göremedim ve diyet yapamadim ama çokta yemedim dikkat ettim yine tekrar size katılıyorum musadenizle
Arkadaslar yeni uye oldugum icin anliyamadim siz yediklerinizi yaziyorsunuz yoksa bugun yenmesi gerekenleri mi ?
Aramiza hosgeldin aramiza:) Biz destek icin burdayizz vericeezzMerhaba arkadaslar ben nil kadinlar kulubunu yeni kesfettim ve hemen uye oldum gordugum kadariyla cok cok faydali vede samimi bir ortam benimde daha once diyet denemelerim olmustu son uyguladigim diyette 3 ayda 5kilo verdim ama sonra biraktim diyetiinsan yanlizken iyi motive olamiyo tek sansim verdigim kilolari geri almamak oldu bugun sizin paylasimlarinizi okuyunca fena gaza geldim ve bu sabah diyete basliyorum kilom 61.7 hedef kilom 55
Neden yapamiyosun canim bak mesela bu kahvaltin 100 kaloriyi gecmez kesinlikleGunaydiin kizlar sabah kahvaltim 2 dilim kızarmıs kepekli ekmek yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 domates ve yesil cay :) Bu arada sevgicim ben bu kalori hesaplamayi yapamıyorum ya
Bekleriz canimm:) gayet iyi vrrmissin daha onceGecen yil Hem isvec diyeti hemde spor yaptim spor derken asiri ileri gitmistim ilk önce spor salonuna gidiyordum orada kosu bandi bisiklet hangi alet varsa yarim saat herbirinden kullaniyordum.... sira sira...
Eve gelip daha dusumu almadan esimlede 1,5 saat kadar yuruyus ve kosu yapiyorduk....
Surekli karin egzersizleri bacak germe egzersizleri yaptim
66 kilo iken 57 ye dustum hemde 2 ayda...
Istedigimi giyebiliyordum citi piti biri olmustum ama aradan 2-3 ay gecti ya gecmedi hamile kaldim :))
Kizim 3 aylik ve ben 68-69 um emziren bir anne olmasaydim burada sizinle beraber diyete baslardim...
6 ayim bitsin bende sizinleyim insallah :)))