Bugünkü menum
Sabah (10.30)
Omlet (2-3 sucuk dilimi vardi)
Iki kibrit kutusu kadar peynir
6-7 zeytin
Yarim domates
Bir bardak süt
Bir greyfurt
Bir mandalina
Saat 15.00 gibi misir patlagi
Aksam(18.00)
Bir dolu kase çorba
Patlıcanlı etli firin yemegi. ( sanırım annem patlıcanlari önce kizartti ama bana söylemiyoO yuzden az yedim patlicandan )
Bir kase yogurt
Evimde ilk gün demişsin, yurttaydın eve mi çıktın canım? :)Sabah kahvaltimi paylasmistim
Arada bi sekersiz ve sutlu kahve ictim
Aksam da bir kase corba 3-4 haslanmis kanat ve bir kase yogurt yedim.
2litre su.
Ve maalesef 3-4 tane bisküvi. Oda evimde ilk gun oldugu icin keyif kahvesiyle yenilen biskuviydi. Ilerleyen gunlerde yapilan börek poğaça kizartmalara dokunmayacagim
Hmm bende eve çıktın sandım :) Bende kocaelinde okudum yurtta kalmak bana zor gelmişti, sen rahatsan sevindm canım :)nesnesly yok canim istanbuldaki evime geldim ana kucagina:)) ne zaman gelsem ilk gün kaçırmama sebep oluyorlar da:)
Günaydınlar herkese :) Hava yağmurlu ve soğuk, kışı hiç ama hiç sevmiyorum. Bi de lahana gibi giyiniyoruz ya daha bi kilolu hissediyorum kendimiDün tatil olduğu için kahvaltımı annemde yaptım, o yüzden hiç bahsetmesem daha iyi olur
Hmm bende eve çıktın sandım :) Bende kocaelinde okudum yurtta kalmak bana zor gelmişti, sen rahatsan sevindm canım :)
Ayy ne güzel :) O zamanlar okul bitsin diye dua ederdim ama geçenlerde iş için gittim çok özlemişim. Umuttepe'nin yollarını ne güzel yapmışlar öyle, bizim zamanımızda in cin top oynuodu. Kar en erken kampüse yağıodu :) Herşeye rağmen güzeldi diye düşünüyorumGünaydın canım :) Aynı düşünceleri paylaşıyorum senle
içime kasvetler basıyo bide Bahar olsa keşke ....
Canım bende kocaelinde okudum :)
kızlarrr.......
bende 2 haftadır kilomu yazmaktan başka menü yazmadım
benim derslerim çok yoğunlaştı malum hergün 10-12 ders anlatan bir dershane öğretmeniyim
aktif olamıyorum...
sevgicim istersen beni tablodan çıkarabilirsin sorun oluyosa...yazılan bazı şeyleri okudum üzüldüm...
topikte aktiflik şart 2 haftadır ihlal ediyorum ama bilinçli değil inanın yoğunluk ve dersler ...
sizi çoook seviyorummm :)
Müdürümle geldim, bilgi işlemle görüşüp geri çıktık kısa bir süreydi yani. Bir dahaki geldiğimde haber veririm canımnesnesly sorma ya:)) 3.yilimdayim diye cok üzülüyorum. Kocaeliye geldin de niye soylemiyosun kizz:)
İsyan bayraklarıbıktım şu 70lerden aaaa . Diyceklerim bu kadar.
bende artık 60 larda olmak istiyorumbıktım şu 70lerden aaaa . Diyceklerim bu kadar.