ikinci gündü kız zaten o kadar kalmıştı yedim bitti
Geçmedi nanet baş ağrısı ( nilayıda anmış olayım )
Canım sabah 09,30 öğle yemeği 13.00 de Ara 16,30 Akşam yemeği 19,00
Saatler bu şekil :)
Güzel menü canım Karataya uygun gidiyorsun
Kızlar menü paylaşıyorum sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir Saat 12 gibi dondurma profiterol maalesef akşam da ızgara et salata bi daha da bişey yemem yarım saat yürüyüş benim bu Prof. Dondurma olayina bi son vermem lazım
Merhaba kızlar, bilgisayarım yok şehir dışındayim telefondan da zor oluyor menümü yazıp kaçıyorum
Dünkü Menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir kase yoğurt badem ceviz
Akşam bir lahmacun salata
Yatmadan bir bardak sıcak süt
Bugünkü menüm
Sabah menemen peynir zeytin badem ceviz maydanoz
Ara bir bardak salep bir elma
Akşam bir karniyarik 3 yk bulgur pilavı salata turşu ( az tuzlu )
lorinem cim arada yediklerin karatayi bozmuyo canım
nurseza_ oglen 3ten sonra pek meyve yememeye çalış Fatmacim
@biyolojiogretmeni07 ama yaniii makarna bitti profiterol basladiiii kizcam Baak
Papillon_ gayet guzel menuler canim kacta yiyosun aksam yemeğini
kusura bakmayın gerçekten bugün kilomu yazmaya fırsat bulabildim 72 standart devam
Sağol canım, haftada 4 gün 5te yiyorum. Akşam doktora derslerim oluyor. 3 gün de en geç 8de bitiyor akşam yemeğim. Bu arada balığın yanında helvaya izin veriyor karatay teyzem :)lorinem cim arada yediklerin karatayi bozmuyo canım
Gecmis olsun canim :) kacamaksiz super bi menu afiyet olsun canim:)Merhaba arkadaşlar Bugün aşırı başım ağrıyor
Çok kötüyüm akşamı nasıl edicem bilmiyorum bide sabah iş güvenliği eğitimi vardı
İyice fena oldum Dünki menüyü yazayım
27/10/2014 Menüm :
Kalkınca sirkeli su ve 2 kuru kayısı
Sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle domatesli beyaz peyn sandviç
Öğle : 1,5 kepçe mantarlı tavuk sote - 1 dilim buğday ekmeği - Salata
Ara : 1 minik yeşil elma - 1 bardak süt
Akşam : 3 yemek kaşığı haşlanmış et - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı - Salata
2,5 lt su :)
Nihalcim sen diyetisyen listesini uygulamiyormuydun canim? Memnun kalmadinmi o listeden bende asagi yukari o listeye benzer besleniyorum da merak ettimkızlar artık gunluk paylasıcam ogunlerı cunkı 4-5 arası bıtmıs oluyor ogunler
28/10/2014 menum
kahvaltı:
1 salatalık
bırkac cerı domates
1 byk dılım beyaz peynır
1 muz
1 bardak sut
1 avuc cevız
arada acıktım 2ymk kasıgı yogurt oncesındede bırkac saat oncesı 1 bardak sut
aksam:
bol salata
1 tabak pırasa yemegı
2 kasık yogurt
suana kadarda 1,5 lıtre su
Gecmis olsun canim :) kacamaksiz super bi menu afiyet olsun canim:)
Nihalcim sen diyetisyen listesini uygulamiyormuydun canim? Memnun kalmadinmi o listeden bende asagi yukari o listeye benzer besleniyorum da merak ettim
Kızlar menü paylaşıyorum sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir Saat 12 gibi dondurma profiterol maalesef akşam da ızgara et salata bi daha da bişey yemem yarım saat yürüyüş benim bu Prof. Dondurma olayina bi son vermem lazım
Merhaba kızlar, bilgisayarım yok şehir dışındayim telefondan da zor oluyor menümü yazıp kaçıyorum
Dünkü Menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir kase yoğurt badem ceviz
Akşam bir lahmacun salata
Yatmadan bir bardak sıcak süt
Bugünkü menüm
Sabah menemen peynir zeytin badem ceviz maydanoz
Ara bir bardak salep bir elma
Akşam bir karniyarik 3 yk bulgur pilavı salata turşu ( az tuzlu )
lorinem cim arada yediklerin karatayi bozmuyo canım
Kizlar duzenli yesil cay icerseniz cidden gobek yagini eritiyor ben bir aya yakindir iciyorum ve asiri incelme var gobegimde ..
Soyliyim dedim sizede ..
Tabi demleme iciyorum bu detayda onemli
Gecmis olsun canim :) kacamaksiz super bi menu afiyet olsun canim:)
Nihalcim sen diyetisyen listesini uygulamiyormuydun canim? Memnun kalmadinmi o listeden bende asagi yukari o listeye benzer besleniyorum da merak ettim
Listede standart diyetisyen listesiydi canim biliyorsun tam uygulasam 1.5 kilo kadar verebilecegimi soylemisti diyetisyen lakin saatlere ayak uyduramadim menu karisik gelmeye basladi vs beni skti bayagi ama sukur karatayda skinti yasamiyorum aksine ayri bir azim hirs ve kararlilik var ..
ikinci gunu bitmis sayiyorum ve kacamak yapmadim
Papillon_ uygun saatlerde yiyomussun canim :)
lorinem doğru nihalcim yesilcayin cok faydasını gördüm bende:) bende demleyerek ictim. Bu arada çok iyi gidiyosun tatlimmm
nurseza_ ama iste yanlis..Çünkü meyve sekeri zehirdir diyo karatay ablamizz. Sen karatay yapmiyosun ama belli basli seylere karatay yapmasan da uy bence cunku meyve sekeri geç yenildiginde kilo yapar:/
yumiyum89 nerelerdesin bakim seenn
Sabah kahvaltimi paylasmistim
Arada bi sekersiz ve sutlu kahve ictim
Aksam da bir kase corba 3-4 haslanmis kanat ve bir kase yogurt yedim.
2litre su.
Ve maalesef 3-4 tane bisküvi. Oda evimde ilk gun oldugu icin keyif kahvesiyle yenilen biskuviydi. Ilerleyen gunlerde yapilan börek poğaça kizartmalara dokunmayacagim
Anladim canim insallah karataydan guzel sonuclar alirsin nihalcimListede standart diyetisyen listesiydi canim biliyorsun tam uygulasam 1.5 kilo kadar verebilecegimi soylemisti diyetisyen lakin saatlere ayak uyduramadim menu karisik gelmeye basladi vs beni skti bayagi ama sukur karatayda skinti yasamiyorum aksine ayri bir azim hirs ve kararlilik var ..
Sanada gunaydin fatmacimGünaydınnnnnnn
Listede standart diyetisyen listesiydi canim biliyorsun tam uygulasam 1.5 kilo kadar verebilecegimi soylemisti diyetisyen lakin saatlere ayak uyduramadim menu karisik gelmeye basladi vs beni skti bayagi ama sukur karatayda skinti yasamiyorum aksine ayri bir azim hirs ve kararlilik var ..
Papillon_ uygun saatlerde yiyomussun canim :)
lorinem doğru nihalcim yesilcayin cok faydasını gördüm bende:) bende demleyerek ictim. Bu arada çok iyi gidiyosun tatlimmm
nurseza_ ama iste yanlis..Çünkü meyve sekeri zehirdir diyo karatay ablamizz. Sen karatay yapmiyosun ama belli basli seylere karatay yapmasan da uy bence cunku meyve sekeri geç yenildiginde kilo yapar:/
yumiyum89 nerelerdesin bakim seenn