Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Anladim canim insallah karataydan guzel sonuclar alirsin nihalcim

ınsallah canım sagolasın

28/10/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle domatesli beyaz peynirli sandviç

Öğle : 1,5 servis kaşığı pırasa yemeği - 1 dilim tam buğday ekmeği - Domates,maydanoz

Ara : 1 çay bardağı yoğurt biberli naneli

Akşam : Rahatsızdım uyudum uyandığımda ve fırsat bulduğumda saat 22.00 idi
1 haşlanmış yumurta iki çatalda beyaz peynir yedim

Yaklaşık 2,5 lt su :)

menuler menuler guzel saglıklı ogunler :KK66:

İnşallah böyle de devam edersin canım, ben de diyetisyene gidiyorum ama menülerini karataya uydurdum ben de :) ara öğünlerini ana öğüne ekledim mesela, ekmeği çıkardım, onun dışında zaten benim diyetisyenim de gizli karataycı galiba :KK48: karatay diyeti uygulama kolaylığı yüzünden çok tutuyor sanırım :KK66:

sağol tatlım, erken yemek çok iyi hissettiriyor. Bugün de 4te yedim mesela şimdi de adaçayımı içiyorum :)

Bugünkü menümü de paylaşayım,

Sabah karatay kahvaltısı,
Ara bir şekersiz sütlü neskafe
Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 köfte 2 yk bulgur pilavı piyaz
Adaçayı
Su 2 lt, spor sahilde 2 saat yürüdüm.

evet erken yemek alısınca guzel bırsey canım bakalım karatay neler kazandıracak saglık acısındanda ıyı dıye dusunuyorum boyle beslenmenın menulerınde cok hos gozumden kacmıyor hanı : )

Günaydınlar herkese :) Hava yağmurlu ve soğuk, kışı hiç ama hiç sevmiyorum. Bi de lahana gibi giyiniyoruz ya daha bi kilolu hissediyorum kendimi :KK12:Dün tatil olduğu için kahvaltımı annemde yaptım, o yüzden hiç bahsetmesem daha iyi olur :eek:

bende cok severım sonbaharı kışı tam mevsımlerım : )

ama menulerden bahsetmemek olurmu yazacaksın kı gozumuz gonlumuz acılsın : )

kızlarrr.......
bende 2 haftadır kilomu yazmaktan başka menü yazmadım:KK43:
benim derslerim çok yoğunlaştı malum hergün 10-12 ders anlatan bir dershane öğretmeniyim
aktif olamıyorum...
sevgicim istersen beni tablodan çıkarabilirsin sorun oluyosa...yazılan bazı şeyleri okudum üzüldüm...
topikte aktiflik şart 2 haftadır ihlal ediyorum ama bilinçli değil inanın yoğunluk ve dersler ...
sizi çoook seviyorummm :)

ayh canım bız sana kızarmıyız hıc fatmacım guzel bır acıklama yapmıs sende burda bıze haber verıyorsun o kadar zalım degılız sevıyoruz senı

Günaydın herkese :)

29/09/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle domatesli peynirli sandviç

Öğle : 1 kepçe türlü (patlıcanları kızartılmıştı ama mecbur yedim)
1 dilim buğday ekmeği
1 kase yoğurt

Ara : 1 mandalina

Akşam : 1 tabak fırında tavuk patates
Bolcana salata

Vee 2,5 lt su :)

affffıyet olsun cicim

bıktım şu 70lerden aaaa . Diyceklerim bu kadar.

bende 7den nefret edıyorum :63:

menuler menuler guzel saglıklı ogunler :KK66:

ayh canım bız sana kızarmıyız hıc fatmacım guzel bır acıklama yapmıs sende burda bıze haber verıyorsun o kadar zalım degılız sevıyoruz senı

affffıyet olsun cicim

Teşekkürler bebeğim menüleri beğenmene sevindim Söz verdiğimiz gibi kaçamaksız gitmeye çalışıyoruz :)

nurseza_ nurseza_ düzenleyeceğim canim hala soylemeyenler var evet onlari da listeden cikarcam artik:)

Sevgiiii benim yüz ifadem yok burda Sen biliyon onu .... Ama bunu yapim bari :63::63::63:
Gıcığım bak hala yazmayanlara Cuma oldu ayoool cumaaa :KK34:

Teşekkürler bebeğim menüleri beğenmene sevindim Söz verdiğimiz gibi kaçamaksız gitmeye çalışıyoruz :)

Sevgiiii benim yüz ifadem yok burda Sen biliyon onu .... Ama bunu yapim bari :63::63::63:
Gıcığım bak hala yazmayanlara Cuma oldu ayoool cumaaa :KK34:

begenıom tabıkısı benım kactı sanırım latte ıctım bana cok kızdılar sende kız haydı

Kizlaarr
Sabah
Biberli omlet
Domates
Peynir
Zeytin
Nar suyu

Ara yoğurt

Aksam

Yesil mercimek
Yogurt
(Doydugum icin baska bsy yiyemedim)

Ooo süper menü :KK9::KK5: Yalnız yine bir şey söyleyeceğim :KK16: karatay teyzem meyve suyu kesinlikle içmeyin diyor. Taze sıkılmış bile olsa, posası olmadığı için kan şekerini daha hızlı yükseltiyormuş, suyunu içmeyin meyveyi yiyin diyor. :KK66:

Benim bugünkü menüm de şöyle kızlar

Sabah peynir, zeytin, maydanoz, badem, ceviz, bir yerli muz
Ara 1 kase zencefil,zerdeçal,tarçın karışımlı yoğurt, 1/2 mandalina
Akşamüstü 1 tabak semizotu yemeği, salata

Bir hafta sadece meyve yiyeceğim bir diyete başladım dün, çok güzel gidiyor şimdilik, gayet rahat.

Papillon_ Papillon_ annem seviyorum diye sıkınca karatay Teyzemi dinleyemiyorum maalesef:kk77:
pazara kadar evde oldugym icin menulerimde surekli bi kayma olacak canim:) seninle kozlarimizi ben yurda gecince paylasalim hahaha:KK50: ikimizin menuleri baya uyuyodu bi ara:)
Elifelif55 Elifelif55 bir tek meyve yiyerek mi? Yagdan kilo veremezsin ama canim. hic onerilmiyo bu tur diyetler bilirsin:)
M myheaven 12 kilo ne ki canimm gider tabii:) aramiza mi katilmak istiyorsun?:)

Papillon_ Papillon_ annem seviyorum diye sıkınca karatay Teyzemi dinleyemiyorum maalesef:kk77:
pazara kadar evde oldugym icin menulerimde surekli bi kayma olacak canim:) seninle kozlarimizi ben yurda gecince paylasalim hahaha:KK50: ikimizin menuleri baya uyuyodu bi ara:)
Elifelif55 Elifelif55 bir tek meyve yiyerek mi? Yagdan kilo veremezsin ama canim. hic onerilmiyo bu tur diyetler bilirsin:)
M myheaven 12 kilo ne ki canimm gider tabii:) aramiza mi katilmak istiyorsun?:)

Evet canim araniza katilmak istiyorum. 82den 72ye indim aslinda ama kilo vermem durdu gibi. Vucudu sasirtmak lazim ama nasil

Kizlaarr
Sabah
Biberli omlet
Domates
Peynir
Zeytin
Nar suyu

Ara yoğurt

Aksam

Yesil mercimek
Yogurt
(Doydugum icin baska bsy yiyemedim)

canım evdeki dönemi çok ucuz atlatıyosun maşallah iradene hayranım :)

Ooo süper menü :KK9::KK5: Yalnız yine bir şey söyleyeceğim :KK16: karatay teyzem meyve suyu kesinlikle içmeyin diyor. Taze sıkılmış bile olsa, posası olmadığı için kan şekerini daha hızlı yükseltiyormuş, suyunu içmeyin meyveyi yiyin diyor. :KK66:

Benim bugünkü menüm de şöyle kızlar

Sabah peynir, zeytin, maydanoz, badem, ceviz, bir yerli muz
Ara 1 kase zencefil,zerdeçal,tarçın karışımlı yoğurt, 1/2 mandalina
Akşamüstü 1 tabak semizotu yemeği, salata

canım senin menünde her zamanki gibi harika :KK66:
Sevgi anne yedirmelerinden nar suyuyla yırtmış bence gayet başarılı..
Siz ikiniz bu konuda çok iyisiniz kızlar

Bir hafta sadece meyve yiyeceğim bir diyete başladım dün, çok güzel gidiyor şimdilik, gayet rahat.

canım sağlıksız olur bence düzenli beslen böyle olmaz :KK43:

Merhaba,

Boy 168 kilo 72 hedef 60. Su dogum kilolari gitsin artik :)

Herkese kolay gelsin kilolar gitsiiin

Hoş geldin canım aramıza :)

Günaydın canlarım :)

30/10/2014 Menüm :

Sabah : Aynı... iki dilim buğday ekmeğiyle domatesli peynirli sandviç

Öğle : 1 kepçe nohut yemeği - 1 dilim tam buğday ekmeği - 1 kase cacık

Akşam : Fırında tavuk patatesten yarım tabak kadar yedim azcık kalmış - Salata

Ara : 1 türk kahvesi (şekerli maalesef şekersiz sevmiyom içemiyom )

Veee 2 lt su :)

X