- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
Anladim canim insallah karataydan guzel sonuclar alirsin nihalcim
ınsallah canım sagolasın
28/10/2014 Menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle domatesli beyaz peynirli sandviç
Öğle : 1,5 servis kaşığı pırasa yemeği - 1 dilim tam buğday ekmeği - Domates,maydanoz
Ara : 1 çay bardağı yoğurt biberli naneli
Akşam : Rahatsızdım uyudum uyandığımda ve fırsat bulduğumda saat 22.00 idi
1 haşlanmış yumurta iki çatalda beyaz peynir yedim
Yaklaşık 2,5 lt su :)
menuler menuler guzel saglıklı ogunler
İnşallah böyle de devam edersin canım, ben de diyetisyene gidiyorum ama menülerini karataya uydurdum ben de :) ara öğünlerini ana öğüne ekledim mesela, ekmeği çıkardım, onun dışında zaten benim diyetisyenim de gizli karataycı galiba karatay diyeti uygulama kolaylığı yüzünden çok tutuyor sanırım
sağol tatlım, erken yemek çok iyi hissettiriyor. Bugün de 4te yedim mesela şimdi de adaçayımı içiyorum :)
Bugünkü menümü de paylaşayım,
Sabah karatay kahvaltısı,
Ara bir şekersiz sütlü neskafe
Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 köfte 2 yk bulgur pilavı piyaz
Adaçayı
Su 2 lt, spor sahilde 2 saat yürüdüm.
evet erken yemek alısınca guzel bırsey canım bakalım karatay neler kazandıracak saglık acısındanda ıyı dıye dusunuyorum boyle beslenmenın menulerınde cok hos gozumden kacmıyor hanı : )
Günaydınlar herkese :) Hava yağmurlu ve soğuk, kışı hiç ama hiç sevmiyorum. Bi de lahana gibi giyiniyoruz ya daha bi kilolu hissediyorum kendimi Dün tatil olduğu için kahvaltımı annemde yaptım, o yüzden hiç bahsetmesem daha iyi olur
bende cok severım sonbaharı kışı tam mevsımlerım : )
ama menulerden bahsetmemek olurmu yazacaksın kı gozumuz gonlumuz acılsın : )
kızlarrr.......
bende 2 haftadır kilomu yazmaktan başka menü yazmadım
benim derslerim çok yoğunlaştı malum hergün 10-12 ders anlatan bir dershane öğretmeniyim
aktif olamıyorum...
sevgicim istersen beni tablodan çıkarabilirsin sorun oluyosa...yazılan bazı şeyleri okudum üzüldüm...
topikte aktiflik şart 2 haftadır ihlal ediyorum ama bilinçli değil inanın yoğunluk ve dersler ...
sizi çoook seviyorummm :)
ayh canım bız sana kızarmıyız hıc fatmacım guzel bır acıklama yapmıs sende burda bıze haber verıyorsun o kadar zalım degılız sevıyoruz senı
Günaydın herkese :)
29/09/2014 Menüm :
Sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle domatesli peynirli sandviç
Öğle : 1 kepçe türlü (patlıcanları kızartılmıştı ama mecbur yedim)
1 dilim buğday ekmeği
1 kase yoğurt
Ara : 1 mandalina
Akşam : 1 tabak fırında tavuk patates
Bolcana salata
Vee 2,5 lt su :)
affffıyet olsun cicim
bıktım şu 70lerden aaaa . Diyceklerim bu kadar.
bende 7den nefret edıyorum