Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba,

Boy 168 kilo 72 hedef 60. Su dogum kilolari gitsin artik :)

Herkese kolay gelsin kilolar gitsiiin
Aramıza hoşgeldin canım inşallah beraber göreceğiz gittiğini kiloların ama ben de böyle meyve diyeti, meyve suyu diyeti, sebze diyeti gibi şok diyetleri tavsiye etmiyorum yavaş gitsin kalıcı gitsin

Ayy pardon hayatım ben unuttum senin annenin yanında olduğunu yeni öğreniyorum ya karatay'ı herkese anlatasım var hahaha dön de devam edelim şekerim ben burdayım

M myheaven pekii yaklaşık 1 hafta eski beslenme duzenine dönüp metabolizmani sasirtmayi denedin mi?
Sabah listeyi duzenleyecegim seni de eklerim:)
Bende 90dan 63e indim adım sevgi. Senin?

Adim Gulsah,
Aslinda memleket ziyaretinde eskisinden cok daha fazla yedim :) dondukten sonra gecen cumartesi tartildim en son. Pazar tekrar tartinip sonucu yazarim.

Papillon_ tesekkurler hosbuldum canim

Hedefim ayda 4 kilo. Kalori hesabi yapiyorum dort aydir cok isime yaradi gercekten herkese öneririm. Bakiyorum kalorisi cok yuksek usulca geri birakiyorum :) haftasonlari da duzene devam edebilsem super olacak

o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...

evet arkadaşların ilgisi ikazları bile insanı mutive ediyo bişey yerken düşünüyosun ve yemiyosun yada çok az yiğip nefsini köreltiyosun bana iyi geldi burası eminim sanada iyi gelicektir.

Adim Gulsah,
Aslinda memleket ziyaretinde eskisinden cok daha fazla yedim :) dondukten sonra gecen cumartesi tartildim en son. Pazar tekrar tartinip sonucu yazarim.
O zaman yeniden başlayabilirsin bizimle beraber:)
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.. Moral oluyorsunuz okudukça
teşekkür ederiizz:)

Evet kilo gerçekten insanı her yönden etkiliyor canım.. Bir tek sağlık değil. Ama güzel kilo vermişsin kararlılığın umarım bozulmaz:) ben de kadınlar kulübünü okuyarak (özellikle diyet başarı öykülerini) motive olmuştum. sonradan bende buraya başarı öyküsü yazacağım diyerek başladım yola ve şuan sonlara geldim. İnancının kırıldığı anlar elbet olacak. Ama asla pes etmemeyi de öğreneceksin belinden düşen pantolonlarını gördükçe. Yeniden yeniden karar vereceksin:) 46 bedenden 38 bedene düşmenin haklı gururunu yaşıyorum, sen de bunu başarabilirsin!:)

Artık bu aptal kiloların hamalı olmak istemiyorum.. En iyi ihtimalle bile Elimde 3 adet 10 lt lik sular taşıdığımı hayal ediyorum. .Her zaman. .Yatarken, kalkarken, yürürken temzilik yaparken.. Korkunç..

Çok
7 buçuk ay oldu. toplamda 27 verdim
Çok iyi yaa.... Gerçekten süpe. .Hangi yöntemi kullandın ne yaptın peki.. Ben kalori hesaplama yoluyla başlamak istiyorum. .Öyle çok yöntem denedim ki.. Bu bana daha sağlıklı ve ruhsal açıdan daha iyiymiş gibi geliyor.. Biraz daha özgür hissettirebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…