merhaba herkese.ben 32 yaşında 90 kilo160 boyunda bir ev hanımıyım.bir kaç kez zayıfladım ama koruyamadım bu son olsun istiyorum ama diyete bir türlü başlayamadım.sizinle beraber yapabileceğime inanıyorum.benide aranıza alırmısınız
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Kahvaltıda bu sabah 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar peynir, 10 zeytin, 6 badem, 2 ceviz,4 fındık, bir elma, domates, salatalık yedim. Kahvaltıda bu kadar çok yiyebilmek mucize benim için eskiden bir poğaça bir kahve içerdim sadece.. Ama karatay teyze haklıymış en az 5-6 saat acıkmıyorum bu kahvaltıyla. :)
Çok geçmiş olsun canım :)Bende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S
Tebrikler canım, darısı bizlerin başına :)@Meltemkrk canım hiç hesaplamaya bile gerek kalmadan bu haftanın birincisi sensin:) 2 haftada 3 buçuk kilo vermişsin biz baklavaları löpür löpür götürürken:))
O nudo nasıl bişey canım ya? Reklamına çok güldüğüm için hiç denemedim. Bildiğimiz noodle gibi mi? Gerçi bu aralar denemesem daha iyi.makarnadan daha kalorili soya sosu olduğu için@melike06 hosgeldin canim dogru karar vermissin ama sadece aktif olursan ise yarar unutma:) aksam ekleyecegim listeye
nurseza_ o manti ne bakiimmm bak benim oda arkadaslarim gecenin 12sinde nudo pisirip yedi miiss gibi koktu ama 1 catal bile almadim hihh tarcinli sut ictim haha
@Gamze12345 bendensin canim bende karatay kahvaltisi yapiyorum hep:)
Özel hastane mi canım merak ettim hangi hastanede ?
Pilav makarnayı hiç yememek en iyisi bende en aza indirgiyorum böylede gider kilo şimdilik
Çünkü 1 tabak pilavdan bi kaç kaşığa düşürdüm :)
Bian önce git canım artık harekete geç
Allahtan çok kilolu değilsin demekki meta çalışıyo senin Şanslısın
Geçmiş olsun canım bende atlatmaya çalışıyorum
Ay bende çok güldüm Allah iyiliğini versin
Bu ikonda süper gitmiş
oooo evlilik yaklaştı galiba nihalim
hadi hayırlısı bakalım sür sür sen
görüşürüz canım bende çıkıyom şimdi
demek ki topik amacına ulaştı:)
deli yane güldüm
bu arada ben öğle yemeğini bi avuç cevizle geçiştirmek zorunda kaldım çünkü dersten çıkıp yetişmem gereken bi yer vardı. sonra pilatese gittim. ilk gün için gayet iyiydi. yurda döndüğümde yemekhane kapanmıştı o yüzden salatalı yoğurt ve ceviz ile idare edeceğimm:/ zaten erken uyucam sabah sağlam bi kahvaltı yaparım.
bu aradaaa sabah yaptığım kahvaltı ne kadar iyi tuttu anlatamam. hiç midem kazınmadı gün boyunca.
Bugünkü menüm :
Sabah 1 haşlanmış yumurta 11 zeytin 10 badem 2 ceviz 1 elma avuç içi kadar peynir zeytinyağlı domates salatalık
Kahvaltıyı 10da bitirdim. Saat 3te bir kase zerdeçallı yoğurt ve badem yedim.
Saat 5.30da akşam yemeğimi yedim. 1 kase tarhana çorbası, bir tabak etli taze fasulye, 3 yk bulgur pilavı.
Biraz önce de eve geldim, biberiye çayı demledim onu içiyorum. Su 3 lt. Spor, tibetlerimi yaptım, 40 dk. yoga, 20 dk. da dışarıda yürüdüm.
Günaydınn kahvaltum klasik karatay:)
@E5ra77 bida girmiceksin sanıp uzulmustum bi an:)
Günaydın ballar :)
hala atlatamadım şu hastalığıhemen menümü yazayım
14/10/2014 Menüm :
Sabah : İki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domatesli sandviç
Öğle : 1 tabak pırasa yemeği , 3 kaşık mantı
Akşam : 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peyaz peyn , Domates , 1 dilim kepek ekmeği
Veee 2 lt su
merhaba herkese.ben 32 yaşında 90 kilo160 boyunda bir ev hanımıyım.bir kaç kez zayıfladım ama koruyamadım bu son olsun istiyorum ama diyete bir türlü başlayamadım.sizinle beraber yapabileceğime inanıyorum.benide aranıza alırmısınız
canlar nasılsınız giremiyorum işler çok yoğun arkadaş da evlendi izne gitti herşey bana kaldı anlayacağınız.
Sabah 2 dilim ekmek peynir, zeytin cay şekersiz
Öğlen çorba, türlü 4 yemek kaşığı ve kadar cacık
slm ben sabah biraz karıştırdım herşeyden biraz biraz oldu neyse o kısmı atlıyalım
öğlen bana göre azalttım
1 kase çorba
1 kase yoğurt
biraz makarna ve domates salatalık
1 adet sınısel
bu kadar
( dün akşamı kimse sormasın yazamamama söz bundan sonra yazamıycağım kadar yemiycem )
peki nasıl doyucam o zamankarar guzel menu fazla sınıtzel kızartmamı oluyordu tavukmu nedır ılgı alanım olmadıgı ıcın bılmıyorum ..
ama sor pastaların hepsını sayayım sana
ay kız bugun pek keyıflıyımmm menuden makarnayı cıkarırsak sınıtzelıde cıkarırsak on numara bes yıldızzz...
tabldtsa yemek makarnadan yime sınıtzelden yıme kardaşımmm
bişey sorucam yanıtlayan olursa sevinirim
günde 1,5 lt su içmeye çalışıyorum
2 lt falanda çay kahve ediyo ortalama (bu gün bi hesaplıyayım dedim debayağı çokmuş )
günlük sıvı tüketimim çokmu oluyo acaba bu hesaba göre
peki nasıl doyucam o zaman
belki daha ilerde onlar olmadan menüler yazarım
pasta olayı yanlız süper ama onalarıda ben pek bilmem
bu arada bu gün ve dün akşam epey harekette ettim kendimi daha iyi hissediyorum şimdiden :)
saf su ıle cay yada kahve ya da meyve suyu her ne ıse aynı statude degerlendırılemez..
sıvı tuketımı ayrı su tuketımı ayrıdır korkulacak ıbırsey yok canım
nasıl doyucan konusunda sunu dıyebılırım koca bır kase yesıllıklerle donatılmıs bır salata yesen ogle ve aksam sulu yemek yanında gayet doyarsın ama tercıh senın tabı zamanla azaltırsın canım
suyu 2lt ye çıkartabilirim o zaman günde
akşamada eve giderken kıvırcık alıyım bari ben bide yanına çorba yaptımmı tamamdır o zaman
yanlız bişey diycem benim gerçekten fazlaca zayıf bi eşim var ve akşamları sadece evde yemek yiyo ve bende çok yesin diye eliğmden geldiğince çeşit yapıyorum tabiki sonuç olarak canım istiyo onlardan çocuklarıda eklersek sen düşün halimi
canlar nasılsınız giremiyorum işler çok yoğun arkadaş da evlendi izne gitti herşey bana kaldı anlayacağınız.
Sabah 2 dilim ekmek peynir, zeytin cay şekersiz
Öğlen çorba, türlü 4 yemek kaşığı ve kadar cacık
@melike06 hosgeldin canim dogru karar vermissin ama sadece aktif olursan ise yarar unutma:) aksam ekleyecegim listeye
nurseza_ o manti ne bakiimmm bak benim oda arkadaslarim gecenin 12sinde nudo pisirip yedi miiss gibi koktu ama 1 catal bile almadim hihh tarcinli sut ictim haha
@Gamze12345 bendensin canim bende karatay kahvaltisi yapiyorum hep:)
nesnesly makarneks gibi bisey canim soslu eristeymis. Suda kaynattilar bildigin eriste oldu afiyetle yediler
slm ben sabah biraz karıştırdım herşeyden biraz biraz oldu neyse o kısmı atlıyalım
öğlen bana göre azalttım
1 kase çorba
1 kase yoğurt
biraz makarna ve domates salatalık
1 adet sınısel
bu kadar
( dün akşamı kimse sormasın yazamamama söz bundan sonra yazamıycağım kadar yemiycem )
evet canım aksa hastahahanesi özel ..
koca bulamadım henüzlakin tehlıke canları calıyor yaklasıyor hıssedıyorum tedbiri alayım demi ama sımdıden oran buran sarkmıs demesin el oglu sonucta der
kız vallahı guldum mantı olayındakısmıleyee
ye bacım neydek mantıyla pılavlada verılecek elbettt
su olayı cok guzel 2 lıtre
aynı dertten bende muzdarıbımm arkadas evlendı balayındaaa ben tekım buralarda revamı
sabah sırkelı su
kahvaltı:
2 cengel salatalk
yarm domates
tost yagsız
1fncan cay sekersız
1 dılım peynır
ara: yesıl cay ( sonrasındada dayanamdım yrm yaglı sutlen kahve ıctım napım ya)
ögle :
3 ymk kasıgı haslanmıs bulgur
boll boll salata
1 buyuk bardak ayran
öyle yapıcam mecbur başarmak istiyosam yapmayı öğrenmem lazım ve ben gerçekten başarmak istiyorum ve daha önce hiç diyet rejim yapmadım
bu seferde öyle yapmıycam sadece porsiyonlarımı küçültmeye daha doğrusu midemi küçültmeye çalışıcam
Canım menü güzel gidiyo Kolay gelsin özledik seni
Seni tebrik ederim canım :) ama ben yapamıyorum ya azıcık yedim hemde öğlen 12 de akşama kadar erimiştir
Hem sabah tartıldım önceki güne göre 200gr kilo vermişim
Ay kilo yazcama 200 gr mantı yazıyodum ne güldüm kendimeeee
suratını sevsinler
Sabah ne karıştırdın Canım lütfen ne yiyosan yaz sabah öğle akşam azaltıyosun biliyoruz ama
Yazman hakında daha hayırlı :)
Elin oğlu der canım haklısın çıtır olmalısın :)
Bende çıtır anne olmalıyım
hakettim bunu ama mantıya rağmen 200 gr gitmiş dün bu hafta 1 kilo gidecek gibi ya bakalım kaçamak yapmazsam
Sabah firmacı bi adam var o geldi herkesin içinde spora başlamadınmı hala dedi sinir oldum
Her gördüğünde söylüyor O kadar cıvık biride değilim ama muhabbetimiz olan 60 yaşında bi adam
Nerden alıyo bu cesareti anlamıyorum Bozucam ensonunda sinir oldum yaa
Sanada kolaylıklar dilerim canım işlerin yoğunmuş Bu birbirinin yerine bakma işi çok sıkıntılı....
10 puan bebeğimmm