Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canım merhaba :)
Devamlılık şart bizde devamlı olursan sende bize katılabilirsin
Sevgi senide listeye ekleyecektir
Daha önceki deneyimlerini unut canım yeniden başlamak için harika bi gün :)

Merhaba canım badem fındık falan kavrulmamış olacakmışya onlara dikkat ediyomusun
Karatay diyetinde mantık olduğunu bende düşünüyorumda yapamıyorum işte ah yapabilsem .....

canlar nasılsınız giremiyorum işler çok yoğun arkadaş da evlendi izne gitti herşey bana kaldı anlayacağınız.

Sabah 2 dilim ekmek peynir, zeytin cay şekersiz
Öğlen çorba, türlü 4 yemek kaşığı ve kadar cacık

@melike06 hosgeldin canim dogru karar vermissin ama sadece aktif olursan ise yarar unutma:) aksam ekleyecegim listeye
nurseza_ o manti ne bakiimmm bak benim oda arkadaslarim gecenin 12sinde nudo pisirip yedi miiss gibi koktu ama 1 catal bile almadim hihh tarcinli sut ictim haha
@Gamze12345 bendensin canim bende karatay kahvaltisi yapiyorum hep:)

O nudo nasıl bişey canım ya? Reklamına çok güldüğüm için hiç denemedim. Bildiğimiz noodle gibi mi? Gerçi bu aralar denemesem daha iyi.makarnadan daha kalorili soya sosu olduğu için

slm ben sabah biraz karıştırdım herşeyden biraz biraz oldu neyse o kısmı atlıyalım
öğlen bana göre azalttım
1 kase çorba
1 kase yoğurt
biraz makarna ve domates salatalık
1 adet sınısel
bu kadar
( dün akşamı kimse sormasın yazamam ama söz bundan sonra yazamıycağım kadar yemiycem )

evet canım aksa hastahahanesi özel ..
koca bulamadım henüz lakin tehlıke canları calıyor yaklasıyor hıssedıyorum tedbiri alayım demi ama sımdıden oran buran sarkmıs demesin el oglu sonucta der

sende cok ıyı gıdıyoırsuynn sevgiiicimm bu hafta senden nazar boncugu beklıomm

oh oh sporu duyunca cok mutlu oluyorum sadece dıyet yeterlı degıl gunun guzel gecmıs cnm

Günaydınn kahvaltum klasik karatay:)
@E5ra77 bida girmiceksin sanıp uzulmustum bi an:)
karatayın gullerı

kız vallahı guldum mantı olayındakı smıleyee
ye bacım neydek mantıyla pılavlada verılecek elbettt
su olayı cok guzel 2 lıtre

gel canım gelll sevgı 87den 60lı rakamlara dustu 4 aydaydı sanırım

zor degıl sende deneyımlemıssın zamanında kısa sure bıcmeden uzun vadede kalıcı olaraktan bıze katıl

aynı dertten bende muzdarıbımm arkadas evlendı balayındaaa ben tekım buralarda revamı

sabah sırkelı su

kahvaltı:
2 cengel salatalk
yarm domates
tost yagsız
1fncan cay sekersız
1 dılım peynır

ara: yesıl cay ( sonrasındada dayanamdım yrm yaglı sutlen kahve ıctım napım ya )

ögle :

3 ymk kasıgı haslanmıs bulgur
boll boll salata
1 buyuk bardak ayran

bişey sorucam yanıtlayan olursa sevinirim
günde 1,5 lt su içmeye çalışıyorum
2 lt falanda çay kahve ediyo ortalama (bu gün bi hesaplıyayım dedim de bayağı çokmuş )

günlük sıvı tüketimim çokmu oluyo acaba bu hesaba göre

karar guzel menu fazla sınıtzel kızartmamı oluyordu tavukmu nedır ılgı alanım olmadıgı ıcın bılmıyorum ..

ama sor pastaların hepsını sayayım sana

ay kız bugun pek keyıflıyımmm menuden makarnayı cıkarırsak sınıtzelıde cıkarırsak on numara bes yıldızzz...

tabldtsa yemek makarnadan yime sınıtzelden yıme kardaşımmm

peki nasıl doyucam o zaman
belki daha ilerde onlar olmadan menüler yazarım
pasta olayı yanlız süper ama onalarıda ben pek bilmem
bu arada bu gün ve dün akşam epey harekette ettim kendimi daha iyi hissediyorum şimdiden :)

saf su ıle cay yada kahve ya da meyve suyu her ne ıse aynı statude degerlendırılemez..
sıvı tuketımı ayrı su tuketımı ayrıdır korkulacak ıbırsey yok canım

nasıl doyucan konusunda sunu dıyebılırım koca bır kase yesıllıklerle donatılmıs bır salata yesen ogle ve aksam sulu yemek yanında gayet doyarsın ama tercıh senın tabı zamanla azaltırsın canım

suyu 2lt ye çıkartabilirim o zaman günde
akşamada eve giderken kıvırcık alıyım bari ben bide yanına çorba yaptımmı tamamdır o zaman

yanlız bişey diycem benim gerçekten fazlaca zayıf bi eşim var ve akşamları sadece evde yemek yiyo ve bende çok yesin diye eliğmden geldiğince çeşit yapıyorum tabiki sonuç olarak canım istiyo onlardan çocuklarıda eklersek sen düşün halimi

zor bır durum bu tabı anlıyabılıyorum benımde evde kuru bıber dolmaları sarmalar sebzelı bulgur pılavları yapan annem var yemekler mutfktayken cok zorlanıyorum mıs kokuların ıcınde ...

ama dokunmuyorum cogu zaman...

yememeye calıs canım bır sure napcan

öyle yapıcam mecbur başarmak istiyosam yapmayı öğrenmem lazım ve ben gerçekten başarmak istiyorum ve daha önce hiç diyet rejim yapmadım
bu seferde öyle yapmıycam sadece porsiyonlarımı küçültmeye daha doğrusu midemi küçültmeye çalışıcam

Canım menü güzel gidiyo Kolay gelsin özledik seni

Seni tebrik ederim canım :) ama ben yapamıyorum ya azıcık yedim hemde öğlen 12 de akşama kadar erimiştir
Hem sabah tartıldım önceki güne göre 200gr kilo vermişim
Ay kilo yazcama 200 gr mantı yazıyodum ne güldüm kendimeeee

nesnesly makarneks gibi bisey canim soslu eristeymis. Suda kaynattilar bildigin eriste oldu afiyetle yediler

suratını sevsinler

Sabah ne karıştırdın Canım lütfen ne yiyosan yaz sabah öğle akşam azaltıyosun biliyoruz ama
Yazman hakında daha hayırlı :)

Elin oğlu der canım haklısın çıtır olmalısın :)
Bende çıtır anne olmalıyım

hakettim bunu ama mantıya rağmen 200 gr gitmiş dün bu hafta 1 kilo gidecek gibi ya bakalım kaçamak yapmazsam
Sabah firmacı bi adam var o geldi herkesin içinde spora başlamadınmı hala dedi sinir oldum
Her gördüğünde söylüyor O kadar cıvık biride değilim ama muhabbetimiz olan 60 yaşında bi adam
Nerden alıyo bu cesareti anlamıyorum Bozucam ensonunda sinir oldum yaa

Sanada kolaylıklar dilerim canım işlerin yoğunmuş Bu birbirinin yerine bakma işi çok sıkıntılı....

10 puan bebeğimmm

hadı bakalım sana guvenıommm

o tipler sınır bozucu sanane be adam sporumdan kılomdan

bızdede gecen bır yengeeee nişandayız gelınde kuzenım, kayıvalıdesı kapalı zayıf bır kadın durmus bana dıyorkı ay nıhal baksana mıllet zayıf ne guzel gıyınıyorrr bana laf carpıo aklı sıraaa gelınım sana dıom kızım sen anla .. amma bana bak dıo anca bu koynegim olduda onu gıydım dıo pis

ben sımdılık cıkıyorum canım sanada kolay gelsın ..

işim azmış gibi birde arşivi döktüm deliricimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…