- 5 Mart 2011
- 467
- 335
keske canım burada olsaydın gotururdum senı bende cok begendım vatsaptan fılanda ogunlerımın fotosunu atıyorum cogu zaman cok cici bi kız kendısı ..
makarna pek degılde ben pılava bayılırımmmmmm aksamları 1 sene oncesıne kadar pılav doldururdum tabagıma az da sulu yemegın posasından yanına kolaa oh mıs derdım ama sımdı ceberesını cekıyorum ..
sende haslamaya alıstır bıraz pilav konusunda belkım seversın daha ıyı olur hem
amelıyat olayı akıl almayacak bırsey cıdden ben yapmazdım sanırım ama ıste 150-200 kılo olanlarda kurtulus oılarak goruyor anlamak gerek
Özel hastane mi canım merak ettim hangi hastanede ?
Pilav makarnayı hiç yememek en iyisi bende en aza indirgiyorum böylede gider kilo şimdilik
Çünkü 1 tabak pilavdan bi kaç kaşığa düşürdüm :)
evet sanırım kendime göre yavaş yavaş azaltmalıyım anemi hastalığımda var zaten birden yemeyi kesmem imkansız
bide önümüzdeki hafta testlerimide yaptırıyım ondan sonra zaten iyice dikkat edicem
hepinize teşekkürler
beni gerçekten desteklediğiniz için
Bian önce git canım artık harekete geç
Allahtan çok kilolu değilsin demekki meta çalışıyo senin Şanslısın
Bende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S
Geçmiş olsun canım bende atlatmaya çalışıyorum
ya bu actıvıanın sadesi bıldıgın yogurtmus yaaa
buna verecegım parayla mandalın alırdım bıleydım
Ay bende çok güldüm Allah iyiliğini versin
Bu ikonda süper gitmiş
bu arada karar aldım ...
vucudum berbat durumda heryanım catlak daha evlenemedım bıleeee ya gelecektekı kocacık benden tıksınmesın demı ama şaka bıryanada aynada kendıme baktıgımda hıc ıyı hıssetmıyorum ..
babeden sıkılastırıcı jel almıstım aksamları 100 mekık 100 de dambılla calısmaya baslıycam jelı surup ıns faydası olur
oooo evlilik yaklaştı galiba nihalim
hadi hayırlısı bakalım sür sür sen
kızlarr eve gıtme zamanım geldı cıkıyorum ben gorusuruzz gene kendınıze ciciş bakın emi
görüşürüz canım bende çıkıyom şimdi