keske canım burada olsaydın gotururdum senı bende cok begendım vatsaptan fılanda ogunlerımın fotosunu atıyorum cogu zaman cok cici bi kız kendısı ..
makarna pek degılde ben pılava bayılırımmmmmm aksamları 1 sene oncesıne kadar pılav doldururdum tabagıma az da sulu yemegın posasından yanına kolaa oh mıs derdım ama sımdı ceberesını cekıyorum ..
sende haslamaya alıstır bıraz pilav konusunda belkım seversın daha ıyı olur hem
amelıyat olayı akıl almayacak bırsey cıdden ben yapmazdım sanırım ama ıste 150-200 kılo olanlarda kurtulus oılarak goruyor anlamak gerek
evet sanırım kendime göre yavaş yavaş azaltmalıyım anemi hastalığımda var zaten birden yemeyi kesmem imkansız
bide önümüzdeki hafta testlerimide yaptırıyım ondan sonra zaten iyice dikkat edicem
hepinize teşekkürler
beni gerçekten desteklediğiniz için
Bende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S
ya bu actıvıanın sadesi bıldıgın yogurtmus yaaa
buna verecegım parayla mandalın alırdım bıleydım
bu arada karar aldım ...
vucudum berbat durumda heryanım catlak daha evlenemedım bıleeee yagelecektekı kocacık benden tıksınmesın demı ama şaka bıryanada aynada kendıme baktıgımda hıc ıyı hıssetmıyorum ..
babeden sıkılastırıcı jel almıstım aksamları 100 mekık 100 de dambılla calısmaya baslıycam jelı surup ıns faydası olur
kızlarr eve gıtme zamanım geldı cıkıyorum ben gorusuruzz gene kendınıze ciciş bakın emi
demek ki topik amacına ulaştı:)ayy siz böyle sordukça ben utanır oldum bişeyler yerken sorucağınızı yazıcağımı tepki alıcağımı düşünüp yesemmi acaca diye düşünmeye başladım :)
deli yaya bu actıvıanın sadesi bıldıgın yogurtmus yaaa
buna verecegım parayla mandalın alırdım bıleydım
Merhaba canım hoşgeldin. Ben Beylikdüzü Medicanaya diyetisyene gidiyorum canım Serap Andaç Öztürk. Çok da memnunum tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar, hepinize bu yolda başarılar dilerim, bende yeni günlük açtım, beklerim sizi de..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hedefim-olan-70-kga-yolculugum-burada.761503/
avrupa yakası beylükdüzü civarı diyetisyen önerisi olan var mı acaba?
hayatım epeydir giremedimkilom 67.0 bu sabah ki aç karnına halimm...Esra, Ecem ve Yeşim kilo bildirimi yapmadı kızlar. Çarpı koydum nazar boncuğunu kimin aldığına bakcammm:)
geçmiş olsunBende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S
Canim seni listeye eklememisiz ister misin eklememi?14/10/2014
*****SABAH******
2 çeri domates
2 Küçük Salatalık
3 İnce bahçe biberi
1 Kk peynir
2 Dilim ekmek
******ÖĞLE******
1 Tabak Pırasa
3 Kşk etli bulgur pilavı
1 Kase yoğurt
*****ARA******
Yrm Çb kuruyemiş
*****AKŞAM*****
1,5 Tabak madımak (ot yemeğidir ıspanak gibi)
*****ÇAY SAATİ****
1 Çb kuruyemis
1 Adet nar
Evet isterim.Liste hakkında bilgi alabilirmiyim?Canim seni listeye eklememisiz ister misin eklememi?
Ilk sayfada liste canim. Haftalik olarak kilolari yaziyoruz oraya inceleyebilirsin:) adini kilonu boyunu soylemen yeterliFatoxsx345 post: 37320127 .!.:Evet isterim.Liste hakkında bilgi alabilirmiyim?
Bugünkü menüm :
Sabah 1 haşlanmış yumurta 11 zeytin 10 badem 2 ceviz 1 elma avuç içi kadar peynir zeytinyağlı domates salatalık
Kahvaltıyı 10da bitirdim. Saat 3te bir kase zerdeçallı yoğurt ve badem yedim.
Saat 5.30da akşam yemeğimi yedim. 1 kase tarhana çorbası, bir tabak etli taze fasulye, 3 yk bulgur pilavı.
Biraz önce de eve geldim, biberiye çayı demledim onu içiyorum. Su 3 lt. Spor, tibetlerimi yaptım, 40 dk. yoga, 20 dk. da dışarıda yürüdüm.
Gunaydin kizlar :) dunku yediklerim
Sabah ...limonlu ilik su ve yarim elma tarcina batirip yedim
Kahvalti 2 dilim cavdarli ekmekten kasarli tost domates salatalik
Ara...yesil cay ve yaban mersini
Ogle ...2 kepce corba 2 kasik manti 2 kasik yogurt salata
Ara ...sutlu tarcinli turkkahvesi
Aksam ...2 yemek kasigi karabugdayla yaptigim salata ve yogurt
Gece tarcinli sut
14/10/2014
*****SABAH******
2 çeri domates
2 Küçük Salatalık
3 İnce bahçe biberi
1 Kk peynir
2 Dilim ekmek
******ÖĞLE******
1 Tabak Pırasa
3 Kşk etli bulgur pilavı
1 Kase yoğurt
*****ARA******
Yrm Çb kuruyemiş
*****AKŞAM*****
1,5 Tabak madımak (ot yemeğidir ıspanak gibi)
*****ÇAY SAATİ****
1 Çb kuruyemis
1 Adet nar