Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ben geldım dıyemı cıktınız hepınız zalımlar :KK53::KK53:

ıkı laf edecektık yeşillenen herkes cıktı :KK34::KK34:

Burdayım canımm :KK60:

bişey sorucam yanıtlayan olursa sevinirim :KK48:
günde 1,5 lt su içmeye çalışıyorum
2 lt falanda çay kahve ediyo ortalama (bu gün bi hesaplıyayım dedim de :KK61:bayağı çokmuş )

günlük sıvı tüketimim çokmu oluyo acaba bu hesaba göre

Canım suyu azalt şeker kullanıyosun diye hatırlıyorum Sırf bu yüzden çayı kahveyi azaltmalısın
Zamanla onlara koyduğun şekeride azaltmalısın
Bunlar birden olmaz ama zamanla olur :KK66:

peki nasıl doyucam o zaman
belki daha ilerde onlar olmadan menüler yazarım
pasta olayı yanlız süper ama onalarıda ben pek bilmem
bu arada bu gün ve dün akşam epey harekette ettim kendimi daha iyi hissediyorum şimdiden :)

Canım her yemekten önce 2 bardak ılık su iç :) Çorba salata ve yoğurt öğle akşam bunlardan ye yanında sebze yada et ye
Miktarlarını da salata hariç zamanla azalt
Mesela şuan yapabileceğin örnek bi menü
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
6 kaşık sebze yemeği
Salata veya yoğurtt

Zamanla ekmeğide çıkartırsın :)
Akşamda yaptığın ana yemekten ye ama akşam kesinlikle pilav makarna yeme çok doymuyosan benim gibi
1 dilim kepek ekmeği ye sebze veya et yemeği ne varsa onu ye Salata vs
Yani eşinle sofraya otur ona güzel yemeklerde yap ama hepsinden yeme

zor bır durum bu tabı anlıyabılıyorum benımde evde kuru bıber dolmaları sarmalar sebzelı bulgur pılavları yapan annem var yemekler mutfktayken cok zorlanıyorum mıs kokuların ıcınde ...

ama dokunmuyorum cogu zaman...

yememeye calıs canım bır sure napcan :KK43:

Ahhh kıyamam canım :KK19: zor valla anne yemeklerine dayanmak
Annende üzülüyodur yemiyosun diye

öyle yapıcam mecbur başarmak istiyosam yapmayı öğrenmem lazım ve ben gerçekten başarmak istiyorum ve daha önce hiç diyet rejim yapmadım
bu seferde öyle yapmıycam sadece porsiyonlarımı küçültmeye daha doğrusu midemi küçültmeye çalışıcam:KK66:

En doğru karar başta öyle başla zararlı şeyleri yeme canım :)

o tipler sınır bozucu sanane be adam sporumdan kılomdan :KK62::KK62:

bızdede gecen bır yengeeee nişandayız gelınde kuzenım, kayıvalıdesı kapalı zayıf bır kadın durmus bana dıyorkı ay nıhal baksana mıllet zayıf ne guzel gıyınıyorrr bana laf carpıo aklı sıraaa gelınım sana dıom kızım sen anla .. amma bana bak dıo anca bu koynegim olduda onu gıydım dıo pis :KK34:

ben sımdılık cıkıyorum canım sanada kolay gelsın ..

işim azmış gibi birde arşivi döktüm deliricimmmmm:mad:

Gıcık kadın nolcak :KK62: sinir oluyom bu tiplere bunlar yılbaşından sonra görsün bizi :63:

sabah 2 bisküvi ufak bi parça simit ve 1 poğça :KK43: malesef

:KK20:o_O:KK43:

Burdayım canımm :KK60:

Canım suyu azalt şeker kullanıyosun diye hatırlıyorum Sırf bu yüzden çayı kahveyi azaltmalısın
Zamanla onlara koyduğun şekeride azaltmalısın
Bunlar birden olmaz ama zamanla olur :KK66:

Canım her yemekten önce 2 bardak ılık su iç :) Çorba salata ve yoğurt öğle akşam bunlardan ye yanında sebze yada et ye
Miktarlarını da salata hariç zamanla azalt
Mesela şuan yapabileceğin örnek bi menü
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
6 kaşık sebze yemeği
Salata veya yoğurtt

Zamanla ekmeğide çıkartırsın :)
Akşamda yaptığın ana yemekten ye ama akşam kesinlikle pilav makarna yeme çok doymuyosan benim gibi
1 dilim kepek ekmeği ye sebze veya et yemeği ne varsa onu ye Salata vs
Yani eşinle sofraya otur ona güzel yemeklerde yap ama hepsinden yeme

Ahhh kıyamam canım :KK19: zor valla anne yemeklerine dayanmak
Annende üzülüyodur yemiyosun diye

En doğru karar başta öyle başla zararlı şeyleri yeme canım :)

aynen anne yemeklerıne dayanılmıyor genede azcık cımdırıom tenceren ustu kapak altından :KK45::KK45:

Gıcık kadın nolcak :KK62: sinir oluyom bu tiplere bunlar yılbaşından sonra görsün bizi :63:

:KK20:o_O:KK43:

aynen oyle kuzenımın bırının nisanda dugunu var kendımı o zamana kadar kımseye gostermıycem sonra bı cıkıcam tozu dumana katıcam ayhh ayhh :KK49::KK73::KK73:

15:00 ıtıbarıyle ıcecegım turk kahvemı suan ıcıyorum sıgaramla .. tek sekerlı

sonrasında ıslere koyulup 6ya kadar halletmem lazım 5 dakıkalıgına daha buralardayım :KK70:

aynen anne yemeklerıne dayanılmıyor genede azcık cımdırıom tenceren ustu kapak altından :KK45::KK45:

aynen oyle kuzenımın bırının nisanda dugunu var kendımı o zamana kadar kımseye gostermıycem sonra bı cıkıcam tozu dumana katıcam ayhh ayhh :KK49::KK73::KK73:

:KK76: :KK76: Böyle böyle.... Hadi bakalım inşallah canım

kolay gelsin hepimizebende işlere dönüyom
Şekersiz çayımı aldım :)

NEHIR34 NEHIR34 bu tarçınlı süt bi harikaa:))
Evet canim tarcinli sut harika hele hele miden kazinmaya baslamissa cok heyecanliyim yaa bu pazar cok mutlu olucamizi hissediyorumm

Günaydın ballar :)
hala atlatamadım şu hastalığı :KK43: hemen menümü yazayım

14/10/2014 Menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domatesli sandviç
Öğle : 1 tabak pırasa yemeği , 3 kaşık mantı :KK67:

Akşam : 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peyaz peyn , Domates , 1 dilim kepek ekmeği

Veee 2 lt su :KK52:

Fatmacim pisti olduk desene

Evet canim tarcinli sut harika hele hele miden kazinmaya baslamissa cok heyecanliyim yaa bu pazar cok mutlu olucamizi hissediyorumm

Fatmacim pisti olduk desene

Pişti olmuşuz evet canım :)
Bu hafta daha çok mutlu olmamız için daha dikkat etmemiz gerek
Şahsen 1 kg nun üstünde vermek istiyorum mantıyıda yedim ama :KK43:

nurseza_ nurseza_ tabii ki canım kuruyemişlerin kavrulmamış işlenmemiş olarak tüketilmesi gerekiyor.

Anladım canım o şekilde uyguluyosun yani :) Teşkürler

merhaba herkese.ben 32 yaşında 90 kilo:KK61::KK61::KK61::KK61: 160 boyunda bir ev hanımıyım.bir kaç kez zayıfladım ama koruyamadım bu son olsun istiyorum ama diyete bir türlü başlayamadım.sizinle beraber yapabileceğime inanıyorum.benide aranıza alırmısınız
Hosgeldin canim birlikten kuvvet dogarmis basaricaz bu son diyet girisimin olucakk:)

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Kahvaltıda bu sabah 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar peynir, 10 zeytin, 6 badem, 2 ceviz,4 fındık, bir elma, domates, salatalık yedim. Kahvaltıda bu kadar çok yiyebilmek mucize benim için eskiden bir poğaça bir kahve içerdim sadece.. Ama karatay teyze haklıymış en az 5-6 saat acıkmıyorum bu kahvaltıyla. :)

Diyetimiz iyi gittigi muddetce iyiyiz canim sen nasilsin bu arada menun cok guzel bide bende beylikduzundeyimm komsu cikmayalim:)

evet canım aksa hastahahanesi özel ..
koca bulamadım henüz :KK53::KK53: lakin tehlıke canları calıyor yaklasıyor hıssedıyorum tedbiri alayım demi ama sımdıden oran buran sarkmıs demesin el oglu sonucta der :KK53::KK53:

sende cok ıyı gıdıyoırsuynn sevgiiicimm bu hafta senden nazar boncugu beklıomm :confused:

oh oh sporu duyunca cok mutlu oluyorum sadece dıyet yeterlı degıl gunun guzel gecmıs cnm :KK68:

:KK5::KK5: karatayın gullerı :KK71:

kız vallahı guldum mantı olayındakı :KK67: smıleyee
ye bacım neydek mantıyla pılavlada verılecek elbettt
su olayı cok guzel 2 lıtre :KK24:

gel canım gelll sevgı 87den 60lı rakamlara dustu 4 aydaydı sanırım :KK54:

zor degıl sende deneyımlemıssın zamanında kısa sure bıcmeden uzun vadede kalıcı olaraktan bıze katıl :KK37:

aynı dertten bende muzdarıbımm arkadas evlendı balayındaaa ben tekım buralarda revamı :KK47:

Topigin nesesi :KK37::KK36::confused::KK73:

Pişti olmuşuz evet canım :)
Bu hafta daha çok mutlu olmamız için daha dikkat etmemiz gerek
Şahsen 1 kg nun üstünde vermek istiyorum mantıyıda yedim ama :KK43:

Anladım canım o şekilde uyguluyosun yani :) Teşkürler
Evet canım bu şekilde tüketiyorum. Geçmişte nefrotik sendrom geçirdiğim için (bir böbrek rahatsızlığı) zaten hep tuza dikkat etmişimdir. Kuruyemişleri de o yüzden hiç kavrulmuş, tuzlu vs tüketmem çiğ hali en makbulu :KK66: Karatay diyetini uygulamaya başlayalı 4 gün oldu 4 gündür ekmek makarna pirinç yemiyorum. Bazen 3 kaşığı geçmeyecek şekilde bulgur pilavı yiyorum. Gerçekten de daha az acıkmaya başladım. Başlamak istiyorsan bir süre denemeni tavsiye ederim farkı kendin de göreceksin zaten.

Hosgeldin canim birlikten kuvvet dogarmis basaricaz bu son diyet girisimin olucakk:)

Diyetimiz iyi gittigi muddetce iyiyiz canim sen nasilsin bu arada menun cok guzel bide bende beylikduzundeyimm komsu cikmayalim:)
:) neden olmasın canım dünya küçük :) Ben Carrefour tarafında oturuyorum. Aynen dediğin gibi diyetim iyi gidiyor ve gayet mutluyum o yüzden :KK70:

Evet canım bu şekilde tüketiyorum. Geçmişte nefrotik sendrom geçirdiğim için (bir böbrek rahatsızlığı) zaten hep tuza dikkat etmişimdir. Kuruyemişleri de o yüzden hiç kavrulmuş, tuzlu vs tüketmem çiğ hali en makbulu :KK66: Karatay diyetini uygulamaya başlayalı 4 gün oldu 4 gündür ekmek makarna pirinç yemiyorum. Bazen 3 kaşığı geçmeyecek şekilde bulgur pilavı yiyorum. Gerçekten de daha az acıkmaya başladım. Başlamak istiyorsan bir süre denemeni tavsiye ederim farkı kendin de göreceksin zaten.

Bi ara denedim canım emziriyodum o dönem zorlandım bayağ
Tekrar deniyeceğim düşünüyorum Ozamanlar baş dönmesi oldu bıraktım tam manasıyla yapamadığımdan oldu sanırım

X