Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ben geldım dıyemı cıktınız hepınız zalımlar

ıkı laf edecektık yeşillenen herkes cıktı

Burdayım canımm

Canım suyu azalt şeker kullanıyosun diye hatırlıyorum Sırf bu yüzden çayı kahveyi azaltmalısın
Zamanla onlara koyduğun şekeride azaltmalısın
Bunlar birden olmaz ama zamanla olur

Canım her yemekten önce 2 bardak ılık su iç :) Çorba salata ve yoğurt öğle akşam bunlardan ye yanında sebze yada et ye
Miktarlarını da salata hariç zamanla azalt
Mesela şuan yapabileceğin örnek bi menü
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
6 kaşık sebze yemeği
Salata veya yoğurtt

Zamanla ekmeğide çıkartırsın :)
Akşamda yaptığın ana yemekten ye ama akşam kesinlikle pilav makarna yeme çok doymuyosan benim gibi
1 dilim kepek ekmeği ye sebze veya et yemeği ne varsa onu ye Salata vs
Yani eşinle sofraya otur ona güzel yemeklerde yap ama hepsinden yeme

Ahhh kıyamam canım zor valla anne yemeklerine dayanmak
Annende üzülüyodur yemiyosun diye

En doğru karar başta öyle başla zararlı şeyleri yeme canım :)

Gıcık kadın nolcak sinir oluyom bu tiplere bunlar yılbaşından sonra görsün bizi

sabah 2 bisküvi ufak bi parça simit ve 1 poğça malesef

aynen anne yemeklerıne dayanılmıyor genede azcık cımdırıom tenceren ustu kapak altından

Gıcık kadın nolcak sinir oluyom bu tiplere bunlar yılbaşından sonra görsün bizi

aynen oyle kuzenımın bırının nisanda dugunu var kendımı o zamana kadar kımseye gostermıycem sonra bı cıkıcam tozu dumana katıcam ayhh ayhh

15:00 ıtıbarıyle ıcecegım turk kahvemı suan ıcıyorum sıgaramla .. tek sekerlı

sonrasında ıslere koyulup 6ya kadar halletmem lazım 5 dakıkalıgına daha buralardayım

Böyle böyle.... Hadi bakalım inşallah canım

kolay gelsin hepimizebende işlere dönüyom
Şekersiz çayımı aldım :)

NEHIR34 bu tarçınlı süt bi harikaa:))
Evet canim tarcinli sut harika hele hele miden kazinmaya baslamissa cok heyecanliyim yaa bu pazar cok mutlu olucamizi hissediyorumm

Fatmacim pisti olduk desene

Evet canim tarcinli sut harika hele hele miden kazinmaya baslamissa cok heyecanliyim yaa bu pazar cok mutlu olucamizi hissediyorumm

Fatmacim pisti olduk desene

Pişti olmuşuz evet canım :)
Bu hafta daha çok mutlu olmamız için daha dikkat etmemiz gerek
Şahsen 1 kg nun üstünde vermek istiyorum mantıyıda yedim ama

nurseza_ tabii ki canım kuruyemişlerin kavrulmamış işlenmemiş olarak tüketilmesi gerekiyor.

Anladım canım o şekilde uyguluyosun yani :) Teşkürler

Hosgeldin canim birlikten kuvvet dogarmis basaricaz bu son diyet girisimin olucakk:)

Diyetimiz iyi gittigi muddetce iyiyiz canim sen nasilsin bu arada menun cok guzel bide bende beylikduzundeyimm komsu cikmayalim:)

Topigin nesesi

Evet canım bu şekilde tüketiyorum. Geçmişte nefrotik sendrom geçirdiğim için (bir böbrek rahatsızlığı) zaten hep tuza dikkat etmişimdir. Kuruyemişleri de o yüzden hiç kavrulmuş, tuzlu vs tüketmem çiğ hali en makbulu Karatay diyetini uygulamaya başlayalı 4 gün oldu 4 gündür ekmek makarna pirinç yemiyorum. Bazen 3 kaşığı geçmeyecek şekilde bulgur pilavı yiyorum. Gerçekten de daha az acıkmaya başladım. Başlamak istiyorsan bir süre denemeni tavsiye ederim farkı kendin de göreceksin zaten.

Hosgeldin canim birlikten kuvvet dogarmis basaricaz bu son diyet girisimin olucakk:)

Diyetimiz iyi gittigi muddetce iyiyiz canim sen nasilsin bu arada menun cok guzel bide bende beylikduzundeyimm komsu cikmayalim:)
:) neden olmasın canım dünya küçük :) Ben Carrefour tarafında oturuyorum. Aynen dediğin gibi diyetim iyi gidiyor ve gayet mutluyum o yüzden

Bi ara denedim canım emziriyodum o dönem zorlandım bayağ
Tekrar deniyeceğim düşünüyorum Ozamanlar baş dönmesi oldu bıraktım tam manasıyla yapamadığımdan oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…