Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ay mutlu oldum öyle mi ki gercekten

bende sızınle huzur buluyorum cancagızlarımmm

Kız o ağızdan öpmeli kızlı erkekli smile değilmi

Emzirirken uzun sure ac kalmsk zor canim ben de hala emziriyorum:)

Ne güzel cnm benim süt kesildi zaten sağıp veriyodum işe başlayınca emmedi beyefendi
5 ay sağıp verdim gitgide azaldı Bende emzirirken yapamadım aç kalamadığımdan tekrar deniycem canım

Tabiki canim sen bizim nesemizsin cok tatlisin yaa cok ta icten

bilmukabill cok sağol guzel dusuncen ıcın cok sevındımm : )

fatmacım düşün işte durumum ne kadar vahım

kızkıza smıle yokkı tum dunya bana karsı gozume sokuluyor yalnızlıgımm

Ayy kizlar yaa cok guldum kizim odasinda odev yapiyor anne ne oldu kendi kendine guluyon diye yanima geldi oglus da uyuyor ohh bende cayimi iciyorum zencefilli limonlu yesil cay miss kizlar bu suratlari cok sevdim yaa

valla haklısın canım ne diyim

nurseza_ doğru anladım dimi çayı ve suyu azalt dedin 1,5 lt su içiyorum anca günde

Hayır canım

Suyu arttır 2 - 2,5 lt iç...

Çay kahveyi mümkün oldukça azalt çünkü bildiğim kadarıyla şeker kullanıyosun

Ayy kizlar yaa cok guldum kizim odasinda odev yapiyor anne ne oldu kendi kendine guluyon diye yanima geldi oglus da uyuyor ohh bende cayimi iciyorum zencefilli limonlu yesil cay miss kizlar bu suratlari cok sevdim yaa

hihihih afıyet olsun canım

ben yalnızlıgımlada mutluyum

Emmeyi biraltiysa sagmak cok zor oluyo canim zamanla sut azaliyo bebisin emmesi gibi olmiyor. Simdi daha rahat kilolari vrtirsin canim insallah:)

Hep gülelim inşallah
Çok güzeller canım ya hele şu nihale çok yakışıyo

inşallah canımmm o zaman benden herkese bol bol

Canim benim kiyamam ben sana rabbim karsina tez vakitte senin gibi gulec yuzlu bir beyefendi cikarsin insallah:)

aminnn aminnn agzın bal yesin zemzem suyu içsinn inşallah o ne guzel duadır

Ayy ne güzel kaynatmışsınız kıskandımm
Daha yeni geldim yurda.
Öğle yemeği; Bir kase çorba, sulu köfte yemeğinin sadece 3 tane köftesi, karışık salata ayran ve bir avuç ceviz

lorinem ay keşke canım yaaa nazar boncuğu alacak kadar verebilcek miyim acaba
nurseza_ sende şimdi mantı yiyerek nefsini körelttin canım merak etme şimdi daha iradeli olursun
durusude iyi gidiyosun hadi bakalıımmm güveniyorum sanaa. sabahki kaçamak da bugün sondu dimiiii
NEHIR34 evet tatlım tarçınlı süt iştahı kapatıyo resmen kurtarıcı oldu benim için yurt ortamında
nesnesly bende öyle didim psikolojik baskı yaptım onlara gece 3 e kadar uyumadılar eritmek için
ama nafileee yediler bi kere hııhhh

canım cektı sulu kofteyı : )

alırsınalırsınn cok ıyı gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…