Selam Canlar ben geldim
Bakın kızlar dün evde ne buldum:)
1 yıl önce 83 kiloyla giydiğim kısa kollum
Dün sizler için yine giydim
Ve bu halimle bir karşılaştırma daha yaptım
gayet cuzel =)Bugün neler yedim canlar,
Sabah domates,salatalık
Bir tutam yeşillik(Maydanoz,roka,nane)
Melemen (3,4 kaşık)
Şekersiz çay
Ara:Yok
Öğlen
Ezogelin çorba
Izgara balık yanında yeşillik(Yağ yok limonlu az tuzlu)
Ve meşhur helvadan 3,4 tatlı kaşığı
Şekersiz çay
Şu ana kadar 1 litre su
bu gün sabah tost yedim ( tost ekmeği diğildi tabiki)
öğlen 1 kase çorba
patates salatası
yoğurt
1 adet karnıyarık
pilav
Tesekkur ederim canim :) evet ekmegi sadece sabah ve oglen yesem aksamda corba salatayla atlatabilmeyi basarsam super olucak@demetos diyete baslamaya karar verdiysen tabiki destekçin oluruz:) ilk yanlışını kendin bulmussun zaten bak kahvaltı yapmamak. :)
@withoutlove nasilsin canimm menun cok guzell topigimizi nasil buldun fazla hırslı degil mi
NEHIR34 menu gayet iyi canim akşamdan ekmeği çıkarsak daha iyi olabilir ama:)
Tesekkur ederim nihalcim senin yediklerinde gayet guzel super gidiyorsun canimkahvaltısız olmaz olmuyormus yanı bendede kahvaltı alıskanlıgı yok fakat mecbur yıyorum hos geldın aramıza sekerım
oh oh mıs gıbı bır menu afıyetler olsun :)
Canim aksama salata yanina corbada ekle bende gece acikirsan dayanamayabilirsinkızlar oglen dısarıdaydım iş için ögünüm geçti ....
bende cıgkofte aldım lavasssız marul ve maydonozla+ ayran
7 sıkılmıs cıgkofte yıycem aksamda sadece salata yerım olmamı ya
lorinem pilav işte işyerinde porsiyon kadar
bu arada 1 dilim kadayıf vardı öğlen yemekte yemedim ama sonra dayanamadım az önce çayla yedim ama çayıma şeker atmadım
Canim aksama salata yanina corbada ekle bende gece acikirsan dayanamayabilirsin
Evet canim aynen oyle acligimiza cevap vermemiz lazim aklima gurkan kubilay geldi yedire yedire hastalarini zayiflayormus yaaah gızzz ahh ne dıyeyım bılemıyorum sımdı bır kup sekerde kac kalorı var bılmıyorumda kadayıfta nereden baksan 300-400 kalorı vardır şeretlı hemdeeeeee keske seker ataydında yemıyeydınnnn
aynen bencede oyle yapayım artık kendımı ac bırakmıycam ac bıraktımda ne oldu
Haa haay iste bunun icinayy siz böyle sordukça ben utanır oldum bişeyler yerken sorucağınızı yazıcağımı tepki alıcağımı düşünüp yesemmi acaca diye düşünmeye başladım :)
ayy siz böyle sordukça ben utanır oldum bişeyler yerken sorucağınızı yazıcağımı tepki alıcağımı düşünüp yesemmi acaca diye düşünmeye başladım :)
Evet canim aynen oyle acligimiza cevap vermemiz lazim aklima gurkan kubilay geldi yedire yedire hastalarini zayiflayormus yaa
Cig kofte cok susatir canim ayh cok guldum valla ....guldur guldurde bır ara ısmayıll kaslı erkek kılıgındaydı dıyordu bastım aminoasidiiii basdım aminoasidi bende cıgkoftenın ustune basıcam suyu basıcam suyu
Cig kofte cok susatir canim ayh cok guldum valla ....
Ustune yesil cay ic canim yediklerin yaga donusmeden vucuttan atmana yardimci olur :)
Hem cok para verip hemde haftada 900 gr cik mi verdiriyor su bogazimizi biraz tutsak hersey yoluna gircek ...valla cıgkofteyı yedım cok actım en masumane o geldı hazır yıyecek olarak lavassız ama genede pısmanlıgını tasıyorum suanda
sende az ye gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet tanıdıgım gıtmıstı muanesi baya tuzlu haftada 900 gram verecegı bır lıste vermıstı yokı yok valla