Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bugün neler yedim canlar,

Sabah domates,salatalık
Bir tutam yeşillik(Maydanoz,roka,nane)
Melemen (3,4 kaşık)
Şekersiz çay

Ara:Yok

Öğlen

Ezogelin çorba
Izgara balık yanında yeşillik(Yağ yok limonlu az tuzlu)
Ve meşhur helvadan 3,4 tatlı kaşığı
Şekersiz çay

Şu ana kadar 1 litre su

durusude bence abarttığın gibi değil canım ama mutlaka güzel bir kahvaltıyla başlamalısın güne
Birde öğün öğün yazarsan sana destek olmamız daha kolay olur

bu gün sabah tost yedim ( tost ekmeği diğildi tabiki )
öğlen 1 kase çorba
patates salatası
yoğurt
1 adet karnıyarık
pilav

Selam Canlar ben geldim

Bakın kızlar dün evde ne buldum:)

1 yıl önce 83 kiloyla giydiğim kısa kollum
Dün sizler için yine giydim

Ve bu halimle bir karşılaştırma daha yaptım

hosgeldın canım sende sevgı gııbı evrım gecırmıssın masallah

gayet cuzel =)

bu gün sabah tost yedim ( tost ekmeği diğildi tabiki )
öğlen 1 kase çorba
patates salatası
yoğurt
1 adet karnıyarık
pilav

pılav ne kadar mesela canım bıraz fazla gıbı geldı bana aksamıda yeycen

Tesekkur ederim canim :) evet ekmegi sadece sabah ve oglen yesem aksamda corba salatayla atlatabilmeyi basarsam super olucak

kızlar oglen dısarıdaydım iş için ögünüm geçti ....

bende cıgkofte aldım lavasssız marul ve maydonozla+ ayran

7 sıkılmıs cıgkofte yıycem aksamda sadece salata yerım olmamı ya

kızlar oglen dısarıdaydım iş için ögünüm geçti ....

bende cıgkofte aldım lavasssız marul ve maydonozla+ ayran

7 sıkılmıs cıgkofte yıycem aksamda sadece salata yerım olmamı ya
Canim aksama salata yanina corbada ekle bende gece acikirsan dayanamayabilirsin

lorinem pilav işte işyerinde porsiyon kadar
bu arada 1 dilim kadayıf vardı öğlen yemekte yemedim ama sonra dayanamadım az önce çayla yedim ama çayıma şeker atmadım

ah gızzz ahh ne dıyeyım bılemıyorum sımdı bır kup sekerde kac kalorı var bılmıyorumda kadayıfta nereden baksan 300-400 kalorı vardır şeretlı hemdeeeeee keske seker ataydında yemıyeydınnnn

Canim aksama salata yanina corbada ekle bende gece acikirsan dayanamayabilirsin

aynen bencede oyle yapayım artık kendımı ac bırakmıycam ac bıraktımda ne oldu

Evet canim aynen oyle acligimiza cevap vermemiz lazim aklima gurkan kubilay geldi yedire yedire hastalarini zayiflayormus yaa

ayy siz böyle sordukça ben utanır oldum bişeyler yerken sorucağınızı yazıcağımı tepki alıcağımı düşünüp yesemmi acaca diye düşünmeye başladım :)

valla cıgkofteyı yedım cok actım en masumane o geldı hazır yıyecek olarak lavassız ama genede pısmanlıgını tasıyorum suanda

sende az ye gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evet canim aynen oyle acligimiza cevap vermemiz lazim aklima gurkan kubilay geldi yedire yedire hastalarini zayiflayormus yaa

evet tanıdıgım gıtmıstı muanesi baya tuzlu haftada 900 gram verecegı bır lıste vermıstı yokı yok valla

guldur guldurde bır ara ısmayıll kaslı erkek kılıgındaydı dıyordu bastım aminoasidiiii basdım aminoasidi bende cıgkoftenın ustune basıcam suyu basıcam suyu

guldur guldurde bır ara ısmayıll kaslı erkek kılıgındaydı dıyordu bastım aminoasidiiii basdım aminoasidi bende cıgkoftenın ustune basıcam suyu basıcam suyu
Cig kofte cok susatir canim ayh cok guldum valla ....

Ustune yesil cay ic canim yediklerin yaga donusmeden vucuttan atmana yardimci olur :)

Hem cok para verip hemde haftada 900 gr cik mi verdiriyor su bogazimizi biraz tutsak hersey yoluna gircek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…