Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bugun tv de izledim kadin yuzucuymus birakinca kilo almis 163 kilodan 10 ayda 100 kilo verip 63 kiloyaa dusmus mide ameliyati olmus tabii midenin ust kisminda bi hormon varmis iste o durmadan yemek yemege sebebmis ne hormonu oldugunu unuttum ayni nefis gibi iste nefse hakim olabilmekk...kadinin 3/2 si gitmisti resmen...

Bugun tv de izledim kadin yuzucuymus birakinca kilo almis 163 kilodan 10 ayda 100 kilo verip 63 kiloyaa dusmus mide ameliyati olmus tabii midenin ust kisminda bi hormon varmis iste o durmadan yemek yemege sebebmis ne hormonu oldugunu unuttum ayni nefis gibi iste nefse hakim olabilmekk...kadinin 3/2 si gitmisti resmen...

mıde amelıyatı cok rısklı ve bence cok kotu bırsey ınsanoglu ıcın..
benım kuzenım oldu mıdesının 3de2sını aldılar kız kurudu kuruduuu sonrada hastalıklar pesını bırakmadı ılk aylar sadece sıvı tuketıyordu ıkı sene gectı sanırım ama hanı bız melemene ekmek bandıra bandıra yerken o ıc gerırıyordu :confused:

aslında az bogazını tutucan kılonu sabıtlıycen sonrada dengeyı koruyacaksın bıcak altına yatmaya ne luzum var sakıncalı her yonden

hosgeldın canım sende sevgı gııbı evrım gecırmıssın masallah

gayet cuzel =)

pılav ne kadar mesela canım bıraz fazla gıbı geldı bana aksamıda yeycen

Teşekkür ederim tatlım :KK66:

kızlar oglen dısarıdaydım iş için ögünüm geçti ....

bende cıgkofte aldım lavasssız marul ve maydonozla+ ayran

7 sıkılmıs cıgkofte yıycem aksamda sadece salata yerım olmamı ya

Bence gayet güzel canım salatana az haşlanmış tavuk da ekliyebilirsin yada çorba yada yoğurt
Gece acıkmanı önler

lorinem lorinem pilav işte işyerinde porsiyon kadar
bu arada 1 dilim kadayıf vardı öğlen yemekte yemedim ama sonra dayanamadım az önce çayla yedim ama çayıma şeker atmadım :KK43:

Kıyamam ben sana olsun canım benim saat daha erken biraz daha hareketle yakarsın:KK66:

ayy siz böyle sordukça ben utanır oldum bişeyler yerken sorucağınızı yazıcağımı tepki alıcağımı düşünüp yesemmi acaca diye düşünmeye başladım :)

İşte bu yüzden bir aradayiz:KK66:

saglıklı olan o aslında bılıyormusun ama bız sabırsızız ..

he bırde ucretı verdırdıgı grama yakın bır ucret bıraz aşşagısında :KK53::KK53:
Evet canim cok dogru bende 2011 de dyt. gitmistim 10 gunde bir kontrole gudiyordum 1 kilo 1.3 kg arasi yagdan veriyodum iki ay gittim iki ayda 8 kilo verdim daha sonra kendim 5 ay gibi uzunca bi zamanda 7 kilo vermistim 80 den 65 e dusmustum 65 deyken bidaha gittim kontrole hepsi yagdan gitmisti .

benım kuzenım oldu mıdesının 3de2sını aldılar kız kurudu kuruduuu sonrada hastalıklar pesını bırakmadı ılk aylar sadece sıvı tuketıyordu ıkı sene gectı sanırım ama hanı bız melemene ekmek bandıra bandıra yerken o ıc gerırıyordu :confused:

aslında az bogazını tutucan kılonu sabıtlıycen sonrada dengeyı koruyacaksın bıcak altına yatmaya ne luzum var sakıncalı her yonden

Evet canim mide ameliyati bencede cok riskli :)

Canim en avrupa yakasindayim suanlik sorun yok lakin bakicaz bir ay gecsin neler olucak.. maddiyat acisindanda zorlamayacak bir meblag lakin sana uzak :'(

Bacim su makarnalar pilavlar keske ciksa hayatimizdan :'(

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}Canım ya keşke yakın olsaydık :KK43: demek avrupa yakasındasın{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gerçekten diyetisyeninin zihniyetini çok beğenmiştim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Makarna pilav meselesine gelince hayatımdan tamamen çıkaramıyorum{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Tamamen kesince sonra birden saldırıyorum Öğlenleri sadece yiyorum oda azcık :KK43:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

haha şımarık senii:KK70::KK70:
nurseza_ nurseza_ cım atamadım foto :/ yüklenemedi

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}olsun canım Teşekkür ederim canım uğraştırdım seni :KK66:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Merhaba kızlar bugün giremedim biraz geç saate kaldım ama paylaşayım menümü:

Sabah: Klasik kahvaltı
Ara:yoğurt
Akşam: Bulgur pilavı + zeytinyağlı tavuk + ayran

Güzel menü canım :KK66:

Gunaydin kizlar dunku yediklerim

Kahvalti...1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek domstes salatalik
Ara...yesil cay ve yaban mersini
Ogle ...2 kepce mercimek corbasi salata 1 dilim ekmek
Ara...sutlu tarcinli turk kahvesi
Aksam...zeytinyagli barbunya salata 1 dilim ekmek
Ara...tarcinli sut

En bi sevdiğim menü tarzı Çok beğendim canım afiyet olsun :)

Günaydınlaaaarrr :KK49:
Dün yediklerim:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 7 tane zeytin, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk ızgara, salata, 3 kaşık pilav
Akşam: 3 köfte, tarhana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği

Yaklaşık 2,5 lt su ve gün boyu bolca çay ve kahve.

Hepinizin menülerimi kusursuz olur ya yazacak bişey bulamadım kimseye maşallah diyorum canım :)

günaydınnn gzell bir konu bende katılayım boyum 170 ve kilom 74 hedefımde 10 kilo var ve bugun start verdım nasipse.dilerim herkes istedigine kavuşurr

Canım hoş geldin bende Rizeliyim :)
Sağlıklı zayıflamalar hemşerim :KK19:

bu benim için az gerçekten yani anlıyabiliyomusunuz bilemiyorum ama gerçekten az

weight.png

Canım sen kendine göre azalt bu senin için çok azsa bu hafta bu şekilde git haftaya dahada azaltırsın
Birden olmaz zaten miktarları yavaş yavaş azaltmak en iyisi
Diyebileceğim yasaklara dikkat sadece :KK52:

Bugün neler yedim canlar,

Sabah domates,salatalık
Bir tutam yeşillik(Maydanoz,roka,nane)
Melemen (3,4 kaşık)
Şekersiz çay

Ara:Yok

Öğlen

Ezogelin çorba
Izgara balık yanında yeşillik(Yağ yok limonlu az tuzlu)
Ve meşhur helvadan 3,4 tatlı kaşığı
Şekersiz çay

Şu ana kadar 1 litre su

:KK24: 10 numara menü :)

kızlar oglen dısarıdaydım iş için ögünüm geçti ....

bende cıgkofte aldım lavasssız marul ve maydonozla+ ayran

7 sıkılmıs cıgkofte yıycem aksamda sadece salata yerım olmamı ya

Olur canım gayette güzel olur :KK60:

guldur guldurde bır ara ısmayıll kaslı erkek kılıgındaydı dıyordu bastım aminoasidiiii basdım aminoasidi bende cıgkoftenın ustune basıcam suyu basıcam suyu :KK70::KK70:

Kız benide güldürdün :-):-):-):-)

katılıyorum canım benimde bi akrabam oldu sonrasıda çok zor dediğin gibi

Teşekkür ederim tatlım :KK66:

Bence gayet güzel canım salatana az haşlanmış tavuk da ekliyebilirsin yada çorba yada yoğurt
Gece acıkmanı önler

Kıyamam ben sana olsun canım benim saat daha erken biraz daha hareketle yakarsın:KK66:

İşte bu yüzden bir aradayiz:KK66:

ah ah enteresanımkı keske tavuk yesem hıc sevmıyorummm ama bol salata ve corba yıycem bır kepce :KK70:

Evet canim cok dogru bende 2011 de dyt. gitmistim 10 gunde bir kontrole gudiyordum 1 kilo 1.3 kg arasi yagdan veriyodum iki ay gittim iki ayda 8 kilo verdim daha sonra kendim 5 ay gibi uzunca bi zamanda 7 kilo vermistim 80 den 65 e dusmustum 65 deyken bidaha gittim kontrole hepsi yagdan gitmisti .

Evet canim mide ameliyati bencede cok riskli :)

ıste esasen kalıcı kılo oyle verılıyor bızde acele etmıyelım gram olmasada 1-1,5 kılo versek haftada super olmazmııı =)

[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}Canım ya keşke yakın olsaydık :KK43: demek avrupa yakasındasın{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gerçekten diyetisyeninin zihniyetini çok beğenmiştim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Makarna pilav meselesine gelince hayatımdan tamamen çıkaramıyorum{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Tamamen kesince sonra birden saldırıyorum Öğlenleri sadece yiyorum oda azcık :KK43:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}olsun canım Teşekkür ederim canım uğraştırdım seni :KK66:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Güzel menü canım :KK66:

En bi sevdiğim menü tarzı Çok beğendim canım afiyet olsun :)

Hepinizin menülerimi kusursuz olur ya yazacak bişey bulamadım kimseye maşallah diyorum canım :)

Canım hoş geldin bende Rizeliyim :)
Sağlıklı zayıflamalar hemşerim :KK19:

Canım sen kendine göre azalt bu senin için çok azsa bu hafta bu şekilde git haftaya dahada azaltırsın
Birden olmaz zaten miktarları yavaş yavaş azaltmak en iyisi
Diyebileceğim yasaklara dikkat sadece :KK52:

:KK24: 10 numara menü :)

Olur canım gayette güzel olur :KK60:

Kız benide güldürdün :-):-):-):-)

katılıyorum canım benimde bi akrabam oldu sonrasıda çok zor dediğin gibi

keske canım burada olsaydın gotururdum senı bende cok begendım vatsaptan fılanda ogunlerımın fotosunu atıyorum cogu zaman cok cici bi kız kendısı ..

makarna pek degılde ben pılava bayılırımmmmmm aksamları 1 sene oncesıne kadar pılav doldururdum tabagıma az da sulu yemegın posasından yanına kolaa oh mıs derdım ama sımdı ceberesını cekıyorum ..

sende haslamaya alıstır bıraz pilav konusunda belkım seversın daha ıyı olur hem

amelıyat olayı akıl almayacak bırsey cıdden ben yapmazdım sanırım ama ıste 150-200 kılo olanlarda kurtulus oılarak goruyor anlamak gerek :KK43:

evet sanırım kendime göre yavaş yavaş azaltmalıyım anemi hastalığımda var zaten birden yemeyi kesmem imkansız
bide önümüzdeki hafta testlerimide yaptırıyım ondan sonra zaten iyice dikkat edicem
hepinize teşekkürler
beni gerçekten desteklediğiniz için

evet sanırım kendime göre yavaş yavaş azaltmalıyım anemi hastalığımda var zaten birden yemeyi kesmem imkansız
bide önümüzdeki hafta testlerimide yaptırıyım ondan sonra zaten iyice dikkat edicem
hepinize teşekkürler
beni gerçekten desteklediğiniz için

canım sunu unutma sen karar vermedıgın surece bızım senı desteklememız senın ıcın bırsey ıfade etmez :KK43:
sadece o an mutlu olursun ama soınrası gene husran ...

kendını cok yormadan dıyetsyene gıt bıran once canımmm:KK36:

Bende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S

Bende fena hastayım canlar iş yeri hekimine göründüm antibiyotik yazdı
Birde gözümde arpacık çıktı onada antibiyotik iyi gelir dedi:S:S

Gecmıs olsun canım :KK43: goze antıbıyotık arpacık beze yapıyor belkıde faydalı olur haklı olabılır hekimm

merhaba arkadaşlar, hepinize bu yolda başarılar dilerim, bende yeni günlük açtım, beklerim sizi de..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hedefim-olan-70-kga-yolculugum-burada.761503/

avrupa yakası beylükdüzü civarı diyetisyen önerisi olan var mı acaba?

hosgeldın tatlımm malesef yok : (

Kız ben seni yerim çok güldüm

evet bebem bende ilk yediğimde şaşırmıştım.
Ama tadına bakma probiyotik sindirime daha faydalı o:KK66:

ay ne guzel guldurebılıyorsam sizleri efendım = )

valla şaşırdım bende tatlı bırsey beklıyorum acı ve husranla sonuclandıydı ama sındırıme ıyıyse guzel sevındım bıdaha almıycam genede:confused:

bu arada karar aldım ...

vucudum berbat durumda heryanım catlak daha evlenemedım bıleeee ya :KK17::KK17: gelecektekı kocacık benden tıksınmesın demı ama :KK45::KK45: şaka bıryanada aynada kendıme baktıgımda hıc ıyı hıssetmıyorum ..

babeden sıkılastırıcı jel almıstım aksamları 100 mekık 100 de dambılla calısmaya baslıycam jelı surup ıns faydası olur

kızlarr eve gıtme zamanım geldı cıkıyorum ben gorusuruzz gene kendınıze ciciş bakın emi :KK70:

X