- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum
Dün şakayla karışık sordum aslında birkaç bise. Hep aklımdaydın ama cesaret edip yazamıyordum dedi sonra bi şekilde yazabildim iyi ki de yazmışım dedi. Ben burda çok yoğun olmama rağmen sana ayri vakit ayırıyorum dedi ne bileyim samimi geliyor söyledikleri nedense. Sizin yine uzun sürmüş ilişkiniz eskisinde bizimkisi 3 5 ay falandı heralde hatırlamıyorum bile :) ne güzel sizinkisi mutlu son olmuş ben biz de öyle birşeyin olacağını düşünmüyorum nedense sadece anı yaşıyorum:)şimdi bir sekilde karşılaşsaydınız da yazsaydı daha net olurdu bir şeyler. ne şekilde aklına düştünüz de yazdı acaba.. illa ki işsizlik olarak bakamıyorum ben bu konuya ama temkinli olmakta fayda var tabi ki..
benzer bir olayı ben yaşadım 8 sene önce, 5 yıl görmediğim, sesini duymadığım eski sevgilimle(yaklaşık 2 sene sevgililik durumumuz olmuştu 8. sinif ve lise hazirlik) tesadüfen karşılaştık, elimiz ayağımıza dolanmıştı ikimizin de, çok saçma sapan davranmıştık ailelerin (hatta sülalenin) de olduğu bir ortamda hem de.. uzatmadan yazayım dedim uzadı ama. face'ten bulmuş beni, mesaj atmış; öyle konuşmaya başladık. inişli-çıkışlı 3 yılın ardından nişanlandık 4 yıldır da evliyiz, bir de kızımız var:))
o karşılaştığımız gün için; her köye geldiğimde acaba burada mıdır diye düşünüyordum senin için en sonunda oradaydın, buldum seni, demişti..
Keşke benim de ilk sevgilim arasa. Çok koşmuştu peşimden de ben pek sallamamistim. kafamı duvarlara vurmak istiyorum şu annnnnnnn......Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum
Seni nasil bulmus??Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum
Benim yıllar yıllaaaarrr önceki ilk sevgilim iki senedir benden borç para istiyo hem de üç kere ( isteğini reddettiğim halde )
Halbuki çok da gururlu biriydi yıllaaarrr Öncesinde.O şeyden sonra artık hiçbirşeye şaşırmıyorum :)daha neler duyacaz..
Borc para isteyenide ilk defa duyuyorum
Benim de oyle olmustu dogrusu.Ihtimal dahilinde.İnsan orda çevre yapamazsa dediğim gibi bir duygusal boşluğa düşebiliyor.tabii siz henüz doğrudüzgün konuşma fırsatı yakalamamışsınız,bu durumda tam olarak niyetini bilmiyorsunuz.benimki bir varsayım sonuçta.tam olarak nedenini anlamak için konuşmayı sürdürün ama çok da kendinizi kaptırmayın, yarın öbür gün üzülecek duruma gelmeyin de.arada mesafeler ve zaman farkı ilaveten olunca bir bakarsınız hemen yanı başında biten birisine gönlünü kaptırır.gözden ırak,gönülden ırak misali.bunu bilerek adımlarınızı atın
Ahahhaa yok o o karakterde biliyorum maddi durumları da iyi zaten o konuda başkasına minneti olmazBenim yıllar yıllaaaarrr önceki ilk sevgilim iki senedir benden borç para istiyo hem de üç kere ( isteğini reddettiğim halde )
Bu şekilde düşünmek istemiyorum açıkçasıOrda kimseyi bulamamıştır
Iyi biriydi beyefendi biriydi hala da öyle gibi ayrilmamizin bi sebebi yoktu olmadı diye ayrılmıştık sanırımNeden ayrıldığınızı nası biri olduğunu düşün.
Belki boşluktan arıyodur
Ama buna karar verebilmemiz için yüz yuze görüşmemiz gerekmez mi ilk öncebana göre aceleci olmazdı sebebine gelince duru suyu bos yere bulandırmak istemem yani niyeti arkadasca konusmak ise konusalım hoslanıyorsa yada baska birsey varsa ona göre kendimi hazırlarım sonra hayal kırıklıgına ugramamak için .
Tadını çıkarmaya çalışıyorum umarım saman alevi gibi bise olmaz :)Keşke benim de ilk sevgilim arasa. Çok koşmuştu peşimden de ben pek sallamamistim. kafamı duvarlara vurmak istiyorum şu annnnnnnn......
Bence tadını çıkar. Bu kadar zaman sonra araması bence çok güzel bir şey