Bilmiyorum ben de onu kestiremiyorum ısteÖzlemiştir belki ama belki de amerikada canı sıkılıyordur.. güvenmemeni tavsiye ederim, 11 senedir aklı nerdeymiş acaba
Yanı 4 aydır orda az da olsa bi arkadaş çevresi yapmıştır heralde sıkıntıdan mı yazıyor nerden anlayabilirim kiYaban ellerde yalnızlık çekiyorsa arayabilir. Çevresi,arkadaşı yoksa olabiliyor, eskilere sarabiliyorsunBenimde başıma gelmişti
Öyle demeseydin iyiydiAğır işsizlik.
PardonÖyle demeseydin iyiydi
Hatırlamıyorum ki çok uzun yıllar oldu muhtemelen çocukça bi sebeptendir cocuktuk ne de olsaNeden ayrilmistiniz?
O kAdar kolay olduğunu sanmam.oraya adapte olmak var,dile hakim olmak, arkadaşlık için bir çevrenin olması gerekiyor.öğrenciyse kendisi gibi dışardan gelenlerle arkadaş olabilir anca o süredeYanı 4 aydır orda az da olsa bi arkadaş çevresi yapmıştır heralde sıkıntıdan mı yazıyor nerden anlayabilirim ki
Yanı öğrenci sayılır. Ben nasıl anlıcam pekiO kAdar kolay olduğunu sanmam.oraya adapte olmak var,dile hakim olmak, arkadaşlık için bir çevrenin olması gerekiyor.öğrenciyse kendisi gibi dışardan gelenlerle arkadaş olabilir anca o sürede
Gerçekten miYılar yıllaaaarr sonra lise 1'deki flörtüm falan olmayan sadece arkadaşımla,evlendim
Bilemedim şimdi.
Sadece 2 ay aynı sınıfta idik hem de.Gerçekten miben bizde böyle biseye pek imkan vermiyorum nedense
İnsan orda çevre yapamazsa dediğim gibi bir duygusal boşluğa düşebiliyor.tabii siz henüz doğrudüzgün konuşma fırsatı yakalamamışsınız,bu durumda tam olarak niyetini bilmiyorsunuz.benimki bir varsayım sonuçta.tam olarak nedenini anlamak için konuşmayı sürdürün ama çok da kendinizi kaptırmayın, yarın öbür gün üzülecek duruma gelmeyin de.arada mesafeler ve zaman farkı ilaveten olunca bir bakarsınız hemen yanı başında biten birisine gönlünü kaptırır.gözden ırak,gönülden ırak misali.bunu bilerek adımlarınızı atınYanı öğrenci sayılır. Ben nasıl anlıcam pekiuyuma arıcam dedi birazdan arıcak muhtemelen beni
Aynen sana katılıyorum ilk olanlar bi şekilde akılda kalıyor. Evet 11 yıl sonra.. şu son 2 3 yıldır doğumgunlerimi de muhakkak kutlardı. Ama hiç böyle konuşmamıştıkİlkler kesinlikle unutulmuyor. Tabi bu illa ki duygusal anlamda değil. İyi de olsa kötü de olsa ilkler bir şekilde akılda kalıyor. Demekki aklına düşmüşsün birden. Bir boşlukta olabilir kendisi.11 yıl sonra iletişime geçmesi biraz garip aslında ama bende çok çok eskileri düşünüyorum arkadaşlarım aklıma geliyor, bi bulup arasam mı diye düşünüyorum bazen mesela..Karakteri nasıl adamın bilemiyoruz, kendini yine de çok kaptırmadan konuş derim.