Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

11 sene önceki ilk sevgilim 4-5 gün önce bana yazdı buluşmak istedi. Değişik birşey heyecanlandım oturduk konuştuk birşeyler içtik. Değişik bir duygu. Aynı duyguları yaşıyoruz şu an.
Yok artık yaşadığımız durum tıpatıp aynı ama biz malesef yüz yüze gelemiyoruz mesafe yüzünden nasıl geçti peki hala konuşmaya devam ediyor musunuz

Tabi bu da bi ihtimal ama umarım iyi olan ihtimali yaşarım ben:)

Yok artık yaşadığımız durum tıpatıp aynı ama biz malesef yüz yüze gelemiyoruz mesafe yüzünden nasıl geçti peki hala konuşmaya devam ediyor musunuz
Canım aynı zamanda akrabam oluyor. Buluşmak istemedim sağda solda çünkü evli. Düğünde karşılaştık. Saygılı bir şekilde bitmişti bizim. İstemsiz bir heyecanlanma geldi. Evli kendisi iki tane çocuğu var. Çocuklarını falan sevdim. Kendisi annemin elini öptü kardeşimle falan konuştular karısıda oralarda oturuyordu.

Evli mi o kötü olmuş üstüne 2 tane de çocuğu var keşke hiç konuşmasaydın da kafani karıştırmasına izin vermeseydin. Çok can sıkıcı ve kötü bi durum gerçekten

Evli mi o kötü olmuş üstüne 2 tane de çocuğu var keşke hiç konuşmasaydın da kafani karıştırmasına izin vermeseydin. Çok can sıkıcı ve kötü bi durum gerçekten
Yok canım benim kafam falan karışmadı. O da karıştıramaz zaten adı üstünde eski. Yitirmediğimiz tek şey "saygı" benim ona karşı herhangi bir hislerim yok. O yüzden ne evliliği koydu ne çocuklarının oluşu. :)

Peki sen evlendin mı :) yıllar sonra bi araya gelmek garip olmalı. Ben de merak ediyorum bi araya geldiğimizde hala böyle heyecanlı olacak miyiz :)

Adam vebalı gibi korkmanızın manasını anlayamadım ben. Evet bi bahane bulmuş yazmış, sizi özlemiş, konuşmak istiyor, e siz mutlusunuz, heyecan var daha ne arıyorsunuz?

Adam vebalı gibi korkmanızın manasını anlayamadım ben. Evet bi bahane bulmuş yazmış, sizi özlemiş, konuşmak istiyor, e siz mutlusunuz, heyecan var daha ne arıyorsunuz?
Haklısın çokta deşmenin anlamı yok ama insan arada paranoya oluyor işte:)

Peki sen evlendin mı :) yıllar sonra bi araya gelmek garip olmalı. Ben de merak ediyorum bi araya geldiğimizde hala böyle heyecanlı olacak miyiz :)
Hayır ben evlenmedim :) evet biraz garip, heyecanlı bir his oldu. Aslında ben onunla karşılaşmamak için erken çıktım. Yanımda kız arkadaşlarım vardı. Baktım bu kız kardeşimle yanımıza geliyor. Arkadaşım diyor "doğal davran" haha. Sonra geldi oturduk normal sohbet hayat hava su konuştuk.

sor artık lise ergeni degilsiniz koca koca insanlarsınız

Bazı erkeklerde de belli bir yaşa gelince evlilik hayatı düzene koyma gibi teleşlar oluyor. Tabi kimisinde daha erken kimisinde daha geç, bazılarında da hiç olmayabiliyor :) Belki arkadaşınız böyle bir psikolojiye girdiyse geçmişi tarıyor uygun kız arkadaş arıyor olabilir, çevremden duymuştum bu tarz geri dönüşler. Anın tadını çıkarın ama onun her dediğini saati saatine yapıp elinin altında hissi vermeyin derim.

Aslında kendimden tahmin edebiliyorum yüz yüze gelmeden bu kadar heyecan yaptiriyorsa yüz yüze gelince istem dışı bi panik ettirir insanı:) iyi olmuş sen de daha iyilerine denk gelirsin inşallah:)

Daha her dediğini yapma konumuna gelemedik ki sadece uykularımızdan feragatta bulunabiliyoruz o kada4 heralde onunla da elinin altında gibi hissetmez beni :) çok özledim seni bana eski beni hatırlattın falan demis

Ama bu çok aceleci bi tavır olmaz mı daha 1 haftada
Aceleci gibi görünüyor ama öte yandan bu adam boşluktan sarıyorsa size ve 1-2 ay sonra aramalar azalıp, yavaş yavaş kedi hayatına dönecekse, siz o sırada bağlanmış olacak mısınız?

Bu şekilde olmasa da niyetini anlamanın bir yolunu bulun. Direkt sormak bana da garip geliyoruz gelecek planlarından bahsetsin size. Ve sizinkilerde be kadar ilgilendiğine bakın.

O daha ilgili bu 10 yılda neler yaptığıma neye uzuldugume neye sevindigime. Gelecekle ilgili planlarını anlatan o oluyor genel de benimkileri de aklına geldikçe soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…