Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

Bu tarz aşk hikayelerine bayılıyorum daha doğrusu flört kısmına :KK200:
Biraz daha konuş, zaman geçsin, duruma göre o söyler zaten. Hatta belki hiçbir şey demeden bir bakmışsınız sevgili olmuşsunuz. :cool::KK37:
Türkiye'ye ne zaman gelecek? Gelse de buluşsanız artık ya... :KK73:

Bu tarz aşk hikayelerine bayılıyorum daha doğrusu flört kısmına :KK200:
Biraz daha konuş, zaman geçsin, duruma göre o söyler zaten. Hatta belki hiçbir şey demeden bir bakmışsınız sevgili olmuşsunuz. :cool::KK37:
Türkiye'ye ne zaman gelecek? Gelse de buluşsanız artık ya... :KK73:
Bi süre akışına bırakmalıyım yani ben biraz tez canlıyım belirsizliği hiç sevmem bu huyumdan da nefret ediyorum..
25 ağustos 'ta gelicek yani daha çooooook var gelmesine ama sabırsızlıkla da bekliyorum ona belli etmeden de:KK23:

Bi süre akışına bırakmalıyım yani ben biraz tez canlıyım belirsizliği hiç sevmem bu huyumdan da nefret ediyorum..
25 ağustos 'ta gelicek yani daha çooooook var gelmesine ama sabırsızlıkla da bekliyorum ona belli etmeden de:KK23:
Başak burcu musun yoksa ? :KK70: ne güzel bak bir ay kalmış gelmesine... bence gelene kadar bekle, buluştuktan sonra daha da netleşir her şey ve hatta belki buluşunca sana bir sürpriz yapar. :kahve:
halay.gif
:halay::halay:

Başak burcu musun yoksa ? :KK70: ne güzel bak bir ay kalmış gelmesine... bence gelene kadar bekle, buluştuktan sonra daha da netleşir her şey ve hatta belki buluşunca sana bir sürpriz yapar. :kahve:
halay.gif
:halay::halay:
Hayiiiiir kova burcuyum ben o da boğa:KK48: beklicem mecbur el mahkum o şimdiden planlar yapıyor geldiğimde şuraya gideriz şunu yaparız diye:) bu kadar muhabbetin üstüne sürpriz güzel gider aslında :KK36:

Bence sormayın belirsizlik ne zaman biter diye, bekleyin ve biraz öğrenin niyeti neymiş. Neden yıllar sonra size yazmış, başka insan mı kalmamış, sevgilisinden yeni mi ayrılmış, sizi "çivi çiviyi söker" niyetine mi kullanıyor bir durup bakın.

Bence sormayın belirsizlik ne zaman biter diye, bekleyin ve biraz öğrenin niyeti neymiş. Neden yıllar sonra size yazmış, başka insan mı kalmamış, sevgilisinden yeni mi ayrılmış, sizi "çivi çiviyi söker" niyetine mi kullanıyor bir durup bakın.
Sevgilisinden ayrılalı 1 yıl olmuş benim de aklıma o gelmişti sormuştum. Hep aklımdaydın hep bi şekilde aklıma geldin ara ara dedi ama neden şimdi bilmiyorum ben de

Eskiyi eskide bırakmak lazım diyorsun ama sen evlenmişsin direkt mutlu mu değilsin evliliğinde
Mutluyum sukur bir kizimda var ama 2 kez cikarken aldatildim inada bindi benim o adam dedim evlendim... oyuzden dedim eski eskide kalmali simdiki aklim olsa evlenmezdim dicem ama dunyalar tatlisi bir kizim var hersey onun icin... ne diyim guvenme genede sen kac senelik evliyim hala huylari cikiyor.. eskiden tanimakla cozulmuyor is

X