- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
Az önce telefonda konuşurken o da bunları söyledi ayrıldıktan sonra da bi süre hep aklımdaydın falan diye unutamamıştım falan dedi hatta ben de hiç hissettirmemistin bana dedim :/ sırf burdaki arkadaşlar belki sıkıntıdan ortama ayak uyduramadigindan sana yazıyordur dediklerinden telefonda da sordum nasıl adapte olabildin mı oraya çevre yapabildin mı dile alışabildin mı diye o da burda çok iyi arkadaşlarım oldu zaten daha öncesinden de yurtdışı tecrübesi olduğu için kültüre dile alışması da zor olmamış. Yani bu şıkları eleyebilirim herhalde
Açıkçası henüz sormadım ama sormak için de uygun anı kollamıyor değilim:)Hımm, o zaman denir nereden esti o kadar yıl sonra diye ama hayırlısı umarım güzel olur her şey, belli olmaz bu işler, belki hayatını oturtup yaşayacağını yaşayıp kötü ilişki tecrübeleri falan yaşayıp belli bir olgunluğa eriştikten sonra oturup şöyle bir düşününce tekrar denemek istemiştir o hisleri hatırlayıp... Ama bir sorardım heralde ben olsam "neden bunca yıl sonra" diye, bilmiyorum siz sordunuz mu ama :)
Ben de o şekilde düşünüyorum ama arkadaşlar da o şekilde yazınca aklım ister istemez karıştı şuan karışmaya çokta meyilli zaten :) şuan kendimi eski sevgilimle değil de sil baştan tanımaya çalıştığım biriyle konuşuyormuş gibi hissettim dediBence de ele:) zaten öylesine takılmak için birini bulsa, boş vakitten olsa, yakınından birini bulması cok da zor olmazdı. Niye okyanus ötesinden, konuşmak için saatlerinin bile uygun olmadığı birini bulsun ki
Açıkçası henüz sormadım ama sormak için de uygun anı kollamıyor değilim:)
Umarım :) sonu olaylı olmazUmarım tatmin eder sözleri ve davranışları :)
Ben de o şekilde düşünüyorum ama arkadaşlar da o şekilde yazınca aklım ister istemez karıştı şuan karışmaya çokta meyilli zaten :) şuan kendimi eski sevgilimle değil de sil baştan tanımaya çalıştığım biriyle konuşuyormuş gibi hissettim dedi
Hiç yok :) cocuktuk birbirimizin hayatına girdiğinde şimdi oturmuş 2 karakter :) bakalım keyfini çıkarmaktan başka çarem yok gibi :)Olumsuz tek bir hareketi cümlesi varsa aklın karışsın ama yoksa boşver keyini cıkar:) Haha tabi :) çocukmuşsunuz o zaman. Şimdi belki de uyumlu bir çiftsiniz. Zamanla tanırsınız artık
Hiç yok :) cocuktuk birbirimizin hayatına girdiğinde şimdi oturmuş 2 karakter :) bakalım keyfini çıkarmaktan başka çarem yok gibi :)
Amin herşeyin hayırlısıE hayırlı olsun o zaman
Sıkıntısını gidericek bir sürü şey var ordacanı sıkılmış
Yeni mı yazdı sana da :)Exten next olmaz derler ama şu eskiye zaaf yok mu !benimki de yazdı 1.5 sene oldu ayrılalı kafamı karıştırdı
Evet ama olmaz artık uzak mesafe bizim de amerika olmasa da :)Yeni mı yazdı sana da :)
Inan ben de öyle düşünmek istiyorumOnca sene sonra can SIkintisindan aramaz bi insan.yurt disinda yasayan biri olarak yeni yerler kesfeden yeni bi cevreye giren ozellikle de bi erkek eskiyi hatirlamaz bile.
Bence sana karsi ilgisi vardi.eger sosyal medyada bi iliskin oldugunu biliyorsa kendini geri cekmis olabilir
Belli mi olur? :)Evet ama olmaz artık uzak mesafe bizim de amerika olmasa da :)