Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

Bence de ele:) zaten öylesine takılmak için birini bulsa, boş vakitten olsa, yakınından birini bulması cok da zor olmazdı. Niye okyanus ötesinden, konuşmak için saatlerinin bile uygun olmadığı birini bulsun ki

Açıkçası henüz sormadım ama sormak için de uygun anı kollamıyor değilim:)

Ben de o şekilde düşünüyorum ama arkadaşlar da o şekilde yazınca aklım ister istemez karıştı şuan karışmaya çokta meyilli zaten :) şuan kendimi eski sevgilimle değil de sil baştan tanımaya çalıştığım biriyle konuşuyormuş gibi hissettim dedi

Olumsuz tek bir hareketi cümlesi varsa aklın karışsın ama yoksa boşver keyini cıkar:) Haha tabi :) çocukmuşsunuz o zaman. Şimdi belki de uyumlu bir çiftsiniz. Zamanla tanırsınız artık

Olumsuz tek bir hareketi cümlesi varsa aklın karışsın ama yoksa boşver keyini cıkar:) Haha tabi :) çocukmuşsunuz o zaman. Şimdi belki de uyumlu bir çiftsiniz. Zamanla tanırsınız artık
Hiç yok :) cocuktuk birbirimizin hayatına girdiğinde şimdi oturmuş 2 karakter :) bakalım keyfini çıkarmaktan başka çarem yok gibi :)

Exten next olmaz derler ama şu eskiye zaaf yok mu ! benimki de yazdı 1.5 sene oldu ayrılalı kafamı karıştırdı

Onca sene sonra can SIkintisindan aramaz bi insan.yurt disinda yasayan biri olarak yeni yerler kesfeden yeni bi cevreye giren ozellikle de bi erkek eskiyi hatirlamaz bile.
Bence sana karsi ilgisi vardi.eger sosyal medyada bi iliskin oldugunu biliyorsa kendini geri cekmis olabilir

11 sene önceki ilk sevgilim 4-5 gün önce bana yazdı buluşmak istedi. Değişik birşey heyecanlandım oturduk konuştuk birşeyler içtik. Değişik bir duygu. Aynı duyguları yaşıyoruz şu an.

Ya bu erkek milleti hep aynı ayaklar benim eski sevgilimle bir kaç ay önce arkadaşça bir görüşmemiz oldu ( tamamen benim salaklığım )işte zırvaladı seni unuttamadım işte resimlerin duruyor diye neyse tl resimleri açacakken yanlışlıkla başka bir yeri açtı isimden tanıdım biz 16 yaşındayken internet üzeri konuştuğu bosanmış bizden yaşcada büyük olan bir kadın vardı ahanda o çıktı :) 10 yıl önce işte hayırdır dedim? yok efendim zamanında ona hareket etmişte hesap soracakms simdi bu e.erkek arkadasim 26 yaşında.
..bunlar hayatlarına giren çıkan kadınları unutmaz arada boşta kalınca yoklarla e kim boşta diye .. dikkat et bunlara güven olmaz .

Inan ben de öyle düşünmek istiyorum konuşuyoruz herşey yolunda görünüyor şimdilik maşallah diyim :) ağustosta gelcek görüşelim diyor tabi o zamana kadar konuşmaya devam edersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…