Ahahha ne güzel bi hikâyeniz varmış öyleSadece 2 ay aynı sınıfta idik hem de.
Sonra onlar taşındı,başka okula gitti.Hiç görüşmedik.
Tee milyon yıl sonra faceden ekledi,olduğum şehirde işi oldu,geldi,görüştük,2 yıl kadar geldi gitti o kadar,sevgili yine olmadık.
Sonra ne olduysa oldu,evlenmişiz
Içime kurt düşürdün şuan da haklisin da tabi arıcak şimdi mesela uyuma sakin dedi napim uyusam mı acabaamerikada olmasa aa ne güzel olmuş derdim de ı-ıh
arkadaşlar her şeyi yazmış zaten
bence de oraya adapte olmakta sıkıntı yaşıyor
ki bu gayet de normal
e anasını babasını zırt pırt arayıp ne konuşcak
bu da seni bulmuş konuşuyo olabilir
daha iyi akıllar gelir kesin buraya da
ilk etapta bence çocuğun her dediğini yapma
yani şu saatte arıcam falan dediğinde hep hazırolda olma
senin de bir hayatın ve meşgalelerin olduğunu hissettir
şimdi sen de alışırsın, beklentiye girersin
bu eleman da iki gün sonra çevre yapar seni unutur
boşu boşuna hayal kırıklığına uğrama yani
Içime kurt düşürdün şuan da haklisin da tabi arıcak şimdi mesela uyuma sakin dedi napim uyusam mı acaba
Doğru söylüyorsun göz görmeyince belli bi yerden sonra akla da gelinmez. Olmadı şimdi telefonla konuşurken laf arasında falan yeni arkadaşlıklar kurabildin mı nasi gidiyor falan diye bi sorarım çaktırmadanİnsan orda çevre yapamazsa dediğim gibi bir duygusal boşluğa düşebiliyor.tabii siz henüz doğrudüzgün konuşma fırsatı yakalamamışsınız,bu durumda tam olarak niyetini bilmiyorsunuz.benimki bir varsayım sonuçta.tam olarak nedenini anlamak için konuşmayı sürdürün ama çok da kendinizi kaptırmayın, yarın öbür gün üzülecek duruma gelmeyin de.arada mesafeler ve zaman farkı ilaveten olunca bir bakarsınız hemen yanı başında biten birisine gönlünü kaptırır.gözden ırak,gönülden ırak misali.bunu bilerek adımlarınızı atın
Sevgili olmaya gerek yok ki böyle heyecan verici anlar yaşamak için bu da flortun bi parçası:)sevgilisi değilsin bişeysi değilsin
niye uykundan çalacak ki yani...
Kendimi kaptircagimi düşünmüyorum uzakta çünkü.. belki de.. içini açıp bakamıyorum ki malesefÖyle arkadaşça konuşsanız bile yine de kendinizi kaptırmayın derim.Belkide gerçekten eski günleri özlediği içindir.Ben bile hala eski zamanlarınızı arkadaşlıklarımızı özlüyorum.
Sevgili olmaya gerek yok ki böyle heyecan verici anlar yaşamak için bu da flortun bi parçası:)
Ama o erken uyaniyor zaten :) sabahları ben kalktigimda da hemen yatmıyor konusabilmemiz için:)flörtte erkek tarafına fazla ödün verilmemesi taraftarıyım şahsen...
çok konuşmak istiyosa o erken uyanabilirdi yani
Ama o erken uyaniyor zaten :) sabahları ben kalktigimda da hemen yatmıyor konusabilmemiz için:)
Ben de meraktayım canım heyecanla.bekliyorum gelişmeleri burdan ilan ederim benohoo ateş bacayı sarmış heee
tamam canım, sen bilirsin tabii
arkadaşların dedikleri işine yarayacaktır eminim
gelişmelerden haberdar et, devamı nasıl gelcek çok merak ettim valla
Evet nerdeyse 4 ay olcak ama sindirdim onu artık bi şekilde:)yakın zamanda sevgilinizden ayrıldınız herhalde kaptırmayn kendinizi
Aynen sosyal medyadandı ama artık telefondan devam ediyoruz. Uzun yıllardır birbirimizin sosyal medya hesaplarında varız zaten. O ara ara paylaştıklarımı beğenirdi doğumgünü zamanlarımda muhakkak kutlardı ama hiç böyle bir girişimde bulunmamıştı. Şuan ölçüp tartmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum:)Valla asla unutulmaz deniyor ama ben bu "ilk aşk" zaafını hiç anlamam benim umurumda olmaz mesela ilk aşkım :)
Heralde sosyal medyadan yazdı, denk gelmiş görmüş yazayım demiştir, bir boşluktadır belki, bir de dedikleri gibi gurbette falan..
Yani nasip, olmayacak bir şey değil ama kaptırmamaya özen gösterin derim :)
Az önce telefonda konuşurken o da bunları söyledi ayrıldıktan sonra da bi süre hep aklımdaydın falan diye unutamamıştım falan dedi hatta ben de hiç hissettirmemistin bana dedim :/ sırf burdaki arkadaşlar belki sıkıntıdan ortama ayak uyduramadigindan sana yazıyordur dediklerinden telefonda da sordum nasıl adapte olabildin mı oraya çevre yapabildin mı dile alışabildin mı diye o da burda çok iyi arkadaşlarım oldu zaten daha öncesinden de yurtdışı tecrübesi olduğu için kültüre dile alışması da zor olmamış. Yani bu şıkları eleyebilirim herhaldeOlabilir ama en çok sevdiği olmuşsundur unutamadığı. Zaman zaman hep aklına gelmiştir yıllardır. Arada belki baktığında sevgilin olduğunu görünce yazmamıştır. En son aklına geldiğinde şansını denemek istemiştir. Bu çok uzak bir ihtimal değil ki. Evlenen de var bu şekilde. Önemli olan uyuşmanız. Çocugun ne çıkarı olsun da ta Amerikadan yazsın.
Aynen sosyal medyadandı ama artık telefondan devam ediyoruz. Uzun yıllardır birbirimizin sosyal medya hesaplarında varız zaten. O ara ara paylaştıklarımı beğenirdi doğumgünü zamanlarımda muhakkak kutlardı ama hiç böyle bir girişimde bulunmamıştı. Şuan ölçüp tartmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum:)
Inan ayrılık sebebini hatırlamıyorum bile o kadar basitti demek ki :) şuan ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum yıllar sonra tekrar sohbet etmek onunla beni mutlu etti aynı şekilde onu da çünkü telefonu kapatası gelmedi her aradığında ordan hissettim bu da beni mutlu etti :)Küçük değil herhalde yaşı amerika öyle alışması zor bi yer değil ki yahu amerikadan türkiye gelip uyum sağlayamayanı anlarım da amerikaya gidip 4 ayda ortama ayak uyduramayan görmedimO şıkkı eleyin bence içiniz rahat olsun gurbet boşluğundan falan yazmıyordur. Ben böyle hikayeleri severim çocukluk çünkü eminim çok basit bi nedenden ayrılmışsınızdır.Ilk aşkına yıllar sonra dönüp mutlu olan çiftlerde tanıyorum.Bence kendinizi aşırı kaptırmadan tadını çıkarın güzel heyecanlanmalar bunlar :)