Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

Ahahha ne güzel bi hikâyeniz varmış öyle kaderde olunca bi şekilde dönüp dolaşıp buluyor ıste

Içime kurt düşürdün şuan da haklisin da tabi arıcak şimdi mesela uyuma sakin dedi napim uyusam mı acaba

Öyle arkadaşça konuşsanız bile yine de kendinizi kaptırmayın derim.Belkide gerçekten eski günleri özlediği içindir.Ben bile hala eski zamanlarınızı arkadaşlıklarımızı özlüyorum.

Doğru söylüyorsun göz görmeyince belli bi yerden sonra akla da gelinmez. Olmadı şimdi telefonla konuşurken laf arasında falan yeni arkadaşlıklar kurabildin mı nasi gidiyor falan diye bi sorarım çaktırmadan

Öyle arkadaşça konuşsanız bile yine de kendinizi kaptırmayın derim.Belkide gerçekten eski günleri özlediği içindir.Ben bile hala eski zamanlarınızı arkadaşlıklarımızı özlüyorum.
Kendimi kaptircagimi düşünmüyorum uzakta çünkü.. belki de.. içini açıp bakamıyorum ki malesef

Sevgili olmaya gerek yok ki böyle heyecan verici anlar yaşamak için bu da flortun bi parçası:)

flörtte erkek tarafına fazla ödün verilmemesi taraftarıyım şahsen...
çok konuşmak istiyosa o erken uyanabilirdi yani

Ama o erken uyaniyor zaten :) sabahları ben kalktigimda da hemen yatmıyor konusabilmemiz için:)

ohoo ateş bacayı sarmış heee
tamam canım, sen bilirsin tabii
arkadaşların dedikleri işine yarayacaktır eminim
gelişmelerden haberdar et, devamı nasıl gelcek çok merak ettim valla

ohoo ateş bacayı sarmış heee
tamam canım, sen bilirsin tabii
arkadaşların dedikleri işine yarayacaktır eminim
gelişmelerden haberdar et, devamı nasıl gelcek çok merak ettim valla
Ben de meraktayım canım heyecanla.bekliyorum gelişmeleri burdan ilan ederim ben

Valla asla unutulmaz deniyor ama ben bu "ilk aşk" zaafını hiç anlamam benim umurumda olmaz mesela ilk aşkım :)
Heralde sosyal medyadan yazdı, denk gelmiş görmüş yazayım demiştir, bir boşluktadır belki, bir de dedikleri gibi gurbette falan..
Yani nasip, olmayacak bir şey değil ama kaptırmamaya özen gösterin derim :)

Olabilir ama en çok sevdiği olmuşsundur unutamadığı. Zaman zaman hep aklına gelmiştir yıllardır. Arada belki baktığında sevgilin olduğunu görünce yazmamıştır. En son aklına geldiğinde şansını denemek istemiştir. Bu çok uzak bir ihtimal değil ki. Evlenen de var bu şekilde. Önemli olan uyuşmanız. Çocugun ne çıkarı olsun da ta Amerikadan yazsın.

Aynen sosyal medyadandı ama artık telefondan devam ediyoruz. Uzun yıllardır birbirimizin sosyal medya hesaplarında varız zaten. O ara ara paylaştıklarımı beğenirdi doğumgünü zamanlarımda muhakkak kutlardı ama hiç böyle bir girişimde bulunmamıştı. Şuan ölçüp tartmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum:)

Az önce telefonda konuşurken o da bunları söyledi ayrıldıktan sonra da bi süre hep aklımdaydın falan diye unutamamıştım falan dedi hatta ben de hiç hissettirmemistin bana dedim :/ sırf burdaki arkadaşlar belki sıkıntıdan ortama ayak uyduramadigindan sana yazıyordur dediklerinden telefonda da sordum nasıl adapte olabildin mı oraya çevre yapabildin mı dile alışabildin mı diye o da burda çok iyi arkadaşlarım oldu zaten daha öncesinden de yurtdışı tecrübesi olduğu için kültüre dile alışması da zor olmamış. Yani bu şıkları eleyebilirim herhalde

Küçük değil herhalde yaşı amerika öyle alışması zor bi yer değil ki yahu amerikadan türkiye gelip uyum sağlayamayanı anlarım da amerikaya gidip 4 ayda ortama ayak uyduramayan görmedim O şıkkı eleyin bence içiniz rahat olsun gurbet boşluğundan falan yazmıyordur. Ben böyle hikayeleri severim çocukluk çünkü eminim çok basit bi nedenden ayrılmışsınızdır.Ilk aşkına yıllar sonra dönüp mutlu olan çiftlerde tanıyorum.Bence kendinizi aşırı kaptırmadan tadını çıkarın güzel heyecanlanmalar bunlar :)

Hımm, o zaman denir nereden esti o kadar yıl sonra diye ama hayırlısı umarım güzel olur her şey, belli olmaz bu işler, belki hayatını oturtup yaşayacağını yaşayıp kötü ilişki tecrübeleri falan yaşayıp belli bir olgunluğa eriştikten sonra oturup şöyle bir düşününce tekrar denemek istemiştir o hisleri hatırlayıp... Ama bir sorardım heralde ben olsam "neden bunca yıl sonra" diye, bilmiyorum siz sordunuz mu ama :)

Inan ayrılık sebebini hatırlamıyorum bile o kadar basitti demek ki :) şuan ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum yıllar sonra tekrar sohbet etmek onunla beni mutlu etti aynı şekilde onu da çünkü telefonu kapatası gelmedi her aradığında ordan hissettim bu da beni mutlu etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…