Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum
Edit: Editlemek zorunda kalıyorum biraz da uzun oldu kbakmayın lütfen ama okuyanlara da şimdiden çok teşekkür ederim. Editleme sebebime gelirsekte bana inanılmaz yakın davranıyor artık niyeti tamamen belli bunu fazlasıyla belli ediyor. Geçmişte yaptığım bi hatam olduysa özür dilerim senden dedi. Sen hiç bir zaman eğlenilecek bir kız değildin benim gözümde ilk değil son tanışmam gereken kızdın dedi hatta bunu o zaman arkadaşlarıma bile söylemiştim dedi. Hikayemiz bundan sonra devam edicek ait olduğun yere hoşgeldin dedi. Konuşmalarımız bu şekilde devam ediyor. Ama şuan sevgili değiliz. Sevgili gibi konuşuyoruz bi aşkım canım yok. Bu belirsiz halimiz ne kadar sürer diye düşünmeye başladım. Sizce bunu sorsam mı sorsam yanlış mı olur akışına mı bırakmalıyım ne yapayım Sizce?