Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

Eskiyi eskide bırakmak lazım diyorsun ama sen evlenmişsin direkt mutlu mu değilsin evliliğinde

Boşta kalmıştır hatta öyle bi canı sıkılmış ki 11 sene önceki çıktığı kızı bile arama gereği hissetmiş. sen de istiyorsan görüş bakalım nolcak
Görüşmeye devam ediyorum akışına bıraktım şuan bekliyorum bakalım

Seni nasil bulmus??
Birde insan sevdigi kisiden ne sebeple ayrildigini bilmez mi ya??
Cok sasirdim..
Yıllardır birbirimizin sosyal medya hesaplarında vardık zaten son birkaç yıldır doğumgunlerimi de hep kutlardı o şekilde ulaştı bana. 11 yıl olunca hatirlanamamasi normal değil mi :)

bence görüşme benim de daha önce benzeri başımdan geçti ikinci denemeler hüsran ve pişmanlık yaratıyor, bir kez şans verdin ve o şansı kaybetti bi daha deneme derim

bence görüşme benim de daha önce benzeri başımdan geçti ikinci denemeler hüsran ve pişmanlık yaratıyor, bir kez şans verdin ve o şansı kaybetti bi daha deneme derim
O zaman daha cocuktuk ama aklımız başımızdayken verilen bi şans yok ki ortada

sen görüşmekten memnun gibisin arkadaşım tabi ki ne aşamadaydınız bilemem her ilişki farklıdır sonuçta son karar senin elbette
Memnun olmaktan öte memnun ediyor oradayken bana zaman ayirabilmesi bile hoşuma gidiyor ister istemez

Kötü şekilde ayrılmadınız sanırım tekrar kabul ettiğine göre :) Bak aklıma birisi geldi bi yakınımızın kızının başına geldi, kızla çocuk çıkmışlar ayrılmışlar seneler sonra çocuk araya araya kızı bulmuş onu hiç unutamamış evlendiler, kötü ayrılmadıysanız aslında neden olmasın

Hayır aramızda bi kötülük ve ya saygısızlık olmadı eğer olsaydı zaten ben bunu yazardım kafama :) tabi nasip kısmet bu işler Allah utandırmasın inşallah:)

Sevgili gibi konuşup ama hiç bise olmama belirsizliği

"ben burdayım, sana öyle bir söz vermedim, olamaz da zaten" gibi bir cevap verip de, kendi kendine gelin güvey olan insan pozisyonuna düşürürse seni ne yaparsın?

"ben burdayım, sana öyle bir söz vermedim, olamaz da zaten" gibi bir cevap verip de, kendi kendine gelin güvey olan insan pozisyonuna düşürürse seni ne yaparsın?
Yanı bilmiyorum da içimdeki şeytan dışarı çıkar sanırım o zaman

Biri ona cok pis kazik atmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…