- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum
şimdi bir sekilde karşılaşsaydınız da yazsaydı daha net olurdu bir şeyler. ne şekilde aklına düştünüz de yazdı acaba.. illa ki işsizlik olarak bakamıyorum ben bu konuya ama temkinli olmakta fayda var tabi ki..
benzer bir olayı ben yaşadım 8 sene önce, 5 yıl görmediğim, sesini duymadığım eski sevgilimle(yaklaşık 2 sene sevgililik durumumuz olmuştu 8. sinif ve lise hazirlik) tesadüfen karşılaştık, elimiz ayağımıza dolanmıştı ikimizin de, çok saçma sapan davranmıştık ailelerin (hatta sülalenin) de olduğu bir ortamda hem de.. uzatmadan yazayım dedim uzadı ama. face'ten bulmuş beni, mesaj atmış; öyle konuşmaya başladık. inişli-çıkışlı 3 yılın ardından nişanlandık 4 yıldır da evliyiz, bir de kızımız var:))
o karşılaştığımız gün için; her köye geldiğimde acaba burada mıdır diye düşünüyordum senin için en sonunda oradaydın, buldum seni, demişti..