Yilbasina Kadar 14 Kilo

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 bardak bitki çayı
Öğle: 3 kaşık sebzeli türlü, kıvırcık salata
Ara: 3 tane madlen çikolata
Akşam: 3 kaşık tavuk sote, salata

İş yerine çikolata getirdiler. Bir tane yiyim minicik dedim. Sonra bir tane daha bir tane daha 3 ettim.

1,5 litre su, spor yapamadım dışardaydıkk

Sabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum akşama yoğurt çorbam ve kıymalı kapuskam var aynı şekilde

Güzel menün canım canını sıkma madlenler öyle ufak geliyor göze 2-3 tane yiyor insanSporun olsaymış iyiymiş ama olsun dışarıdayken yürüyüşte yapmış sayılırsın

Gayet iyi canım. Sen sporunuda yapıyorsun maşallah sana

Regl başladı inşallah sancım çok olmazsa hiç bırakmayı düşünmiyorum hafta sonu daha çok sarıalcağım spora sende yap bak çok hırslısın sana da maşallah
Sağol canım hiç hırslı değilimdir keşke birazcık olsam.. Ama spor yapmam lazım. Benim vücudum hiç çalışmıyor galiba. Kendimi çok ağır hissediyorum

Sağol canım hiç hırslı değilimdir keşke birazcık olsam.. Ama spor yapmam lazım. Benim vücudum hiç çalışmıyor galiba. Kendimi çok ağır hissediyorum
Spor gerekli canım en azından belki zayıflarsın ama sıkılaşamazsın vücudun toparlanmaz bu şekilde hiç yapamıyorsan yürü 1 saat en az

merhaba arkadaşlar sabah erken çıktım evden yazamadım hemen de dönemedim kızlar arkadaşa fln uğradım. çok halsizim bugün. eşim hastaydı sanırım bana da bulaştı grip

şuana kadarki yediklerim:

sabah
3 fincan siyah çay
1 lokma (gerçekten 1 lokma) poğaça

öğlen
2 fincan yeşilçay
1 kk peynir
1 tereyağlı yufka

yarın misafirliğe gidicem öğleden sonra ordan da babamlara pizza yapmaya gidicem. inşallah daha kötü olmam

Harikasın daha ne olsun 500 nasıl atlıyorsunuz dün 50 yapınca nefes nefese kaldım

İyi dersler canım menün çok güzel
50 atlayıp 1 dakika bekliyorum öyle öyle tamamlıyorum kuzum :)

bence gayet iyi bişey olmaz çikoyla eritirsin :)

kız o poğaçalar bitmedi mi halaaaaa

Canım hiç bir şey yememiş gibisin akşam yemek ye derim geçmiş olsun
50 atlayıp 1 dakika bekliyorum öyle öyle tamamlıyorum kuzum :)

kız o poğaçalar bitmedi mi halaaaaa

Ben 10 10 yapıp bekledim 50 yi anca yaptım sanırım zamanla ilerler sayı

Eltimlerde kaldık ya 3 tane orada kalmıştı işte yarında yiycez son 12 tane falan çıkmıştı 2 tane eşim yiyor büyüklerden ben 1 tane küçük

teşekkür ederim iştahım da kaçtı iyice yemem lazım dün akşam çorba içmedim salata yedim bu akşam çorba içeyim bari iyi gelir o poğaçaları bitir artık bak yeter heee

teşekkür ederim iştahım da kaçtı iyice yemem lazım dün akşam çorba içmedim salata yedim bu akşam çorba içeyim bari iyi gelir o poğaçaları bitir artık bak yeter heee
Kız daha 2 tane yedim minik minik bir poğaça büyüklüğünde değiller şunlar kadardır Sende ye bir çorba iç hiç yemeksiz kalmışsın gripte yemen gerek iyice bünyen zayıflayacak güçsüz kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…