Yilbasina Kadar 14 Kilo

linki bu. adı da:
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 29.10.2012

you tube tan açabilirsin bunu bir süre hergün yap sonra daha zorlarına geçersin yaparken hep karnını içeri çek her harekette nehirnil111

Canım geçmiş olsun, akşama bol limonlu çorba iç
Misss eline sağlık(sen yapmamışsın okudum ama eminim seninkinin görüntüsü daha da güzeldir)

pass THEY- size dünden beri yazmadım, ama okuyorum mesajlarınızı değişik ve olmaması gereken bir şey görsem yazarım..

teşekkür ederim :) valla çorba en güzeli evet birazda acılı içicem boğazımı yaksın iyice

Menü paylaşımı

Sabah
2 tatlı kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi

Öğlen
Tavuk döner
Salata
Ayran

Akşam
Fırında yağsız karışık kızartma( ben patates yemedim yine de, patlıcan, kabak, biber, havuç)
Yoğurt çorbası(unsuz pirinçsiz)
Kızartmanın yanına yoğurt

bugün menü değişmiş bir süre böyle git bence sabah yapabiliyorsan tabii. kızartmayı da çok beğendim afiyet olsun

İki kase tarhana corbasi ictim az once hafif acili cok iyi geldi gercekten. Yarim dilim ekmek yedim yaninda...

teşekkür ederim :) valla çorba en güzeli evet birazda acılı içicem boğazımı yaksın iyice
Ohh aynen yaksın işte, iyileşirsin..
bugün menü değişmiş bir süre böyle git bence sabah yapabiliyorsan tabii. kızartmayı da çok beğendim afiyet olsun
Ya sabah yaparımm ama biraz acıktım olsun idare ederim ama bugün 1 saatlik ara vardı, normalde 20dk, o sebeple dışarı çıkamıyorum, kantinde de çok ağır şeyler var, yanıma tost alıyorum.. Tosta devam gibi gözüküyor yani.. Bakalım canım

Teşekkürler canım benim keşke yakın olsakta hepinize takdim etsem

Sabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt
Ara; 14:30 - Sade maden suyu
Ara; 17:75 - Sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 -Yarım kase yoğurt çorbası + yarım tabak kıymalı kapuska + 1 ymk kaşığı yoğurt + yarım elma + 1 kare sütlü çikolata(regl olduğum nasıl belli)

Sporlarım; 2 lt su + 30 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 50 ip + 1 saat ev işi (Ayak bileğimin üstü çok ağrıyor kasımı zorladım ip atlarken anlamadım yürümem bile zor işe topallayarak geldim)

Acele etme yavas yavas atla ve sonra mutlaka esnet kaslarini birden kendi haline birakirsan kasilir ve tutulur.

Bence gayet iyisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…