Yilbasina Kadar 14 Kilo

O bugunki menuydu yarin ne yicem bilmiorum cnm
Yarında güzel olacak canım benimde yarın hemen hemen belli bu akşamdan yaparsam kapuskamla yoğurt çorbam var iş yerinde de yarın tavuk domates çorbası pilav varmış pilavı yemem yoğurt alırım diğer menüleri de az yersem hafta sonuna güzel açılış yaparım

Valla yarin ne yemek yapcami da bilmiorumki fikir ver bari kolayindan

Sebze yap canım bana sebze yemekleri hep basit gelmiştir yeşil fasulye olur dolma biber olur patates yemeği yap diycem o da çok sağlıklı olmaz
Patates yemegi bu aksam yicem. Dolmabiber yaparsam icinde pirinc pilavi var diyetin icin iyi olmaz. Taze fasulye severim evet o olur

Patates yemegi bu aksam yicem. Dolmabiber yaparsam icinde pirinc pilavi var diyetin icin iyi olmaz. Taze fasulye severim evet o olur
Çok zararı yok canım normalde pirinç pilavı gibi yağda kavurup pişirmiyorsun harcına 3-4 tatlı kaşığı atıyorsun sadece içinde pişiyor o kalorisi olmuyor yani

Bugünkü menüm :

Sabah
1 bardak süt

Öğlen
150 gr kadar haşlanmış tavuk
2 çatal makarna

Ara
yeşil çay

Akşam
ya ton balıklı salata yada tarhana çorbası karar veremedim henüz.

Spor
1.5 saat yürüyüş+500 ip+30dk pilates

Kızlar sün öğlenden beri giremedim kusura bakmayın, sınavlarım var da üst üste ders çalışıyorum bayazz

Sabah
Küçük kepek ekmeğine tost

Öğlen
Yoğurt
Sos
Etimek(2 tane)

Akşam
1 tabak pirinçsiz yoğurt çorbası
4 yk barbunya fasulye

Beynim döndü bugün, şimdi azcık dinleneyim, sonra yine ders

Sen derslerine bak kuzum ama menuye bakilirsa bu hafta inistesin

Sabah; Yok
Ara; Yok
Öğle; 12:40 - Yarım kase limonlu mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + 1 küçük kase lahana turşusu
Ara; 15:30 - Sade maden suyu + 1 ad.tutku bisküvi
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + Yarım tabak kıymalı kapuska + 2 ymk kaşığı yoğurt + 1 büyük elmanın yarısı

Sporlarım; 2 lt su + 40 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie (3 mil) + 50 ip atlama + 50 squat bir de 1 saat yemek yaptım

Kendime söz vermiştim regl döneminde tartılmayacağım diye bugün sanırım başlıyor regl karnımda felaket bir şişlik baskı var ama dayanamadım tartıldımPazartesi; 57.4 iken şuanda 56.9 olsun 500 gramda bir şey çok mutluyum 56 rakamını gördüğüm için

charmant kuzum sen o videoyu göndermiştin ya telimden açamıyorum bir türlü bana adını yazar mısın akşam bakmak istiyorum

Harikasın daha ne olsun 500 nasıl atlıyorsunuz dün 50 yapınca nefes nefese kaldım

İyi dersler canım menün çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…