- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kiloma ineyim ben göstericem burda size ne menüleeer ne resimleeerrBitirmiş olursun işte
dur bakayım hemencharmant bana özelden gönderdiğin videonun adını yazar mısın evde you tubeden açayım telden giremedim
Bende ineyim de neler yaparım sizlere nelerbi kiloma ineyim ben göstericem burda size ne menüleeer ne resimleeerr
Canım geçmiş olsun, akşama bol limonlu çorba içmerhaba arkadaşlar sabah erken çıktım evden yazamadım hemen de dönemedim kızlar arkadaşa fln uğradım. çok halsizim bugün. eşim hastaydı sanırım bana da bulaştı grip
şuana kadarki yediklerim:
sabah
3 fincan siyah çay
1 lokma (gerçekten 1 lokma) poğaça
öğlen
2 fincan yeşilçay
1 kk peynir
1 tereyağlı yufka
yarın misafirliğe gidicem öğleden sonra ordan da babamlara pizza yapmaya gidicem. inşallah daha kötü olmam
Misss eline sağlık(sen yapmamışsın okudum ama eminim seninkinin görüntüsü daha da güzeldir)Kız daha 2 tane yedim minik minik bir poğaça büyüklüğünde değiller şunlar kadardır Sende ye bir çorba iç hiç yemeksiz kalmışsın gripte yemen gerek iyice bünyen zayıflayacak güçsüz kalacaksın
Eki Görüntüle 1702387
teşekkür ederim :) valla çorba en güzeli evet birazda acılı içicem boğazımı yaksın iyice
bugün menü değişmiş bir süre böyle git bence sabah yapabiliyorsan tabii. kızartmayı da çok beğendim afiyet olsunMenü paylaşımı
Sabah
2 tatlı kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
Öğlen
Tavuk döner
Salata
Ayran
Akşam
Fırında yağsız karışık kızartma( ben patates yemedim yine de, patlıcan, kabak, biber, havuç)
Yoğurt çorbası(unsuz pirinçsiz)
Kızartmanın yanına yoğurt
Ohh aynen yaksın işte, iyileşirsin..teşekkür ederim :) valla çorba en güzeli evet birazda acılı içicem boğazımı yaksın iyice
Ya sabah yaparımm ama biraz acıktım olsun idare ederim ama bugün 1 saatlik ara vardı, normalde 20dk, o sebeple dışarı çıkamıyorum, kantinde de çok ağır şeyler var, yanıma tost alıyorum.. Tosta devam gibi gözüküyor yani.. Bakalım canımbugün menü değişmiş bir süre böyle git bence sabah yapabiliyorsan tabii. kızartmayı da çok beğendim afiyet olsun
Ohh afiyet olsun canım, dikkat et tatlım kendineİki kase tarhana corbasi ictim az once hafif acili cok iyi geldi gercekten. Yarim dilim ekmek yedim yaninda...
Tesekkur ederim :) sabahi degistir boyle madem hadi oglen idare olsunOhh afiyet olsun canım, dikkat et tatlım kendine
Aynen sabah böyle olsun bakalımTesekkur ederim :) sabahi degistir boyle madem hadi oglen idare olsun
Teşekkürler canım benim keşke yakın olsakta hepinize takdim etsem
Acele etme yavas yavas atla ve sonra mutlaka esnet kaslarini birden kendi haline birakirsan kasilir ve tutulur.Sabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt
Ara; 14:30 - Sade maden suyu
Ara; 17:75 - Sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 -Yarım kase yoğurt çorbası + yarım tabak kıymalı kapuska + 1 ymk kaşığı yoğurt + yarım elma + 1 kare sütlü çikolata(regl olduğum nasıl belli)
Sporlarım; 2 lt su + 30 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 50 ip + 1 saat ev işi (Ayak bileğimin üstü çok ağrıyor kasımı zorladım ip atlarken anlamadım yürümem bile zor işe topallayarak geldim)
Bence gayet iyisin cnmSabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt
Ara; 14:30 - Sade maden suyu
Ara; 17:75 - Sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 -Yarım kase yoğurt çorbası + yarım tabak kıymalı kapuska + 1 ymk kaşığı yoğurt + yarım elma + 1 kare sütlü çikolata(regl olduğum nasıl belli)
Sporlarım; 2 lt su + 30 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 50 ip + 1 saat ev işi (Ayak bileğimin üstü çok ağrıyor kasımı zorladım ip atlarken anlamadım yürümem bile zor işe topallayarak geldim)
Bence de kasıldı tutuldu sonrasında direk durdum çünküAcele etme yavas yavas atla ve sonra mutlaka esnet kaslarini birden kendi haline birakirsan kasilir ve tutulur.
Bence gayet iyisin cnm