- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Ben sabahta dünden yazsam yeniliyor gönderiyorum ya ondan bekledim sanırımBak sende yazmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabahta dünden yazsam yeniliyor gönderiyorum ya ondan bekledim sanırımBak sende yazmissin
Kafan karisti sanirim haklisinda zamninda yazmadimBen sabahta dünden yazsam yeniliyor gönderiyorum ya ondan bekledim sanırım
Kafan karisti sanirim haklisinda zamninda yazmadim
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 bardak bitki çayı
Öğle: 3 kaşık sebzeli türlü, kıvırcık salata
Ara: 3 tane madlen çikolata
Akşam: 3 kaşık tavuk sote, salata
İş yerine çikolata getirdiler. Bir tane yiyim minicik dedim. Sonra bir tane daha bir tane daha 3 ettim.
1,5 litre su, spor yapamadım dışardaydıkk
Gayet iyi canım. Sen sporunuda yapıyorsun maşallah sanaSabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt
Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum akşama yoğurt çorbam ve kıymalı kapuskam var aynı şekilde
Regl başladı inşallah sancım çok olmazsa hiç bırakmayı düşünmiyorum hafta sonu daha çok sarıalcağım spora sende yap bak çok hırslısın sana da maşallahGayet iyi canım. Sen sporunuda yapıyorsun maşallah sana
Sağol canım hiç hırslı değilimdir keşke birazcık olsam.. Ama spor yapmam lazım. Benim vücudum hiç çalışmıyor galiba. Kendimi çok ağır hissediyorumRegl başladı inşallah sancım çok olmazsa hiç bırakmayı düşünmiyorum hafta sonu daha çok sarıalcağım spora sende yap bak çok hırslısın sana da maşallah
Spor gerekli canım en azından belki zayıflarsın ama sıkılaşamazsın vücudun toparlanmaz bu şekilde hiç yapamıyorsan yürü 1 saat en azSağol canım hiç hırslı değilimdir keşke birazcık olsam.. Ama spor yapmam lazım. Benim vücudum hiç çalışmıyor galiba. Kendimi çok ağır hissediyorum
50 atlayıp 1 dakika bekliyorum öyle öyle tamamlıyorum kuzum :)Harikasın daha ne olsun 500 nasıl atlıyorsunuz dün 50 yapınca nefes nefese kaldım
İyi dersler canım menün çok güzel
bence gayet iyi bişey olmaz çikoyla eritirsin :)Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 bardak bitki çayı
Öğle: 3 kaşık sebzeli türlü, kıvırcık salata
Ara: 3 tane madlen çikolata
Akşam: 3 kaşık tavuk sote, salata
İş yerine çikolata getirdiler. Bir tane yiyim minicik dedim. Sonra bir tane daha bir tane daha 3 ettim.
1,5 litre su, spor yapamadım dışardaydıkk
kız o poğaçalar bitmedi mi halaaaaaSabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli poğaça ev yapımı + 1 kupa limonlu ılık su
Ara;08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası içi mercimekli ezogelinli + 3 ymk kaşığı patates salatası biberli havuçlu falan+ yarım cordon bleu salamsız sadece kaşar vardı + 1 kase yoğurt
Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum akşama yoğurt çorbam ve kıymalı kapuskam var aynı şekilde
Canım hiç bir şey yememiş gibisin akşam yemek ye derim geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar sabah erken çıktım evden yazamadım hemen de dönemedim kızlar arkadaşa fln uğradım. çok halsizim bugün. eşim hastaydı sanırım bana da bulaştı grip
şuana kadarki yediklerim:
sabah
3 fincan siyah çay
1 lokma (gerçekten 1 lokma) poğaça
öğlen
2 fincan yeşilçay
1 kk peynir
1 tereyağlı yufka
yarın misafirliğe gidicem öğleden sonra ordan da babamlara pizza yapmaya gidicem. inşallah daha kötü olmam
50 atlayıp 1 dakika bekliyorum öyle öyle tamamlıyorum kuzum :)
kız o poğaçalar bitmedi mi halaaaaa
teşekkür ederim iştahım da kaçtı iyice yemem lazım dün akşam çorba içmedim salata yedim bu akşam çorba içeyim bari iyi gelir o poğaçaları bitir artık bak yeter heeeCanım hiç bir şey yememiş gibisin akşam yemek ye derim geçmiş olsun
Ben 10 10 yapıp bekledim 50 yi anca yaptım sanırım zamanla ilerler sayı
Eltimlerde kaldık ya 3 tane orada kalmıştı işte yarında yiycez son 12 tane falan çıkmıştı 2 tane eşim yiyor büyüklerden ben 1 tane küçük
Kız daha 2 tane yedim minik minik bir poğaça büyüklüğünde değiller şunlar kadardır Sende ye bir çorba iç hiç yemeksiz kalmışsın gripte yemen gerek iyice bünyen zayıflayacak güçsüz kalacaksınteşekkür ederim iştahım da kaçtı iyice yemem lazım dün akşam çorba içmedim salata yedim bu akşam çorba içeyim bari iyi gelir o poğaçaları bitir artık bak yeter heee
bak yaaaaa bide gözüme soktu görüyon muuuKız daha 2 tane yedim minik minik bir poğaça büyüklüğünde değiller şunlar kadardır Sende ye bir çorba iç hiç yemeksiz kalmışsın gripte yemen gerek iyice bünyen zayıflayacak güçsüz kalacaksın
Eki Görüntüle 1702387
Ben yapmadım kız onları benim ki dereotlu veriyim mibak yaaaaa bide gözüme soktu görüyon muuu
vermeeeeeeeBen yapmadım kız onları benim ki dereotlu veriyim mi
Bitirmiş olursun iştevermeeeeeee