- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hadi bakalım yarın aynı şekilde istiyorum menünüOyle olcak zaten cnm . Yazdim ben oraya baakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yarın aynı şekilde istiyorum menünüOyle olcak zaten cnm . Yazdim ben oraya baakk
O bugunki menuydu yarin ne yicem bilmiorum cnmHadi bakalım yarın aynı şekilde istiyorum menünü
Yarında güzel olacak canım benimde yarın hemen hemen belli bu akşamdan yaparsam kapuskamla yoğurt çorbam var iş yerinde de yarın tavuk domates çorbası pilav varmış pilavı yemem yoğurt alırım diğer menüleri de az yersem hafta sonuna güzel açılış yaparımO bugunki menuydu yarin ne yicem bilmiorum cnm
Valla yarin ne yemek yapcami da bilmiorumki fikir ver bari kolayindanYarında güzel olacak canım benimde yarın hemen hemen belli bu akşamdan yaparsam kapuskamla yoğurt çorbam var iş yerinde de yarın tavuk domates çorbası pilav varmış pilavı yemem yoğurt alırım diğer menüleri de az yersem hafta sonuna güzel açılış yaparım
Balık olabilir en kolayı salata yanınaProtein patlaması olsun hafta sonu bende yemek istiyorumValla yarin ne yemek yapcami da bilmiorumki fikir ver bari kolayindan
Yok balik almam icin pazar olmasi lazim.Balık olabilir en kolayı salata yanınaProtein patlaması olsun hafta sonu bende yemek istiyorum
Hımm ben hafta sonu brokoli de yapıp haşlayacağım ama onlar uğraştırır tavuk en kolayı sanırım yemek olarak yanına salata falanYok balik almam icin pazar olmasi lazim.
Sali gunleri pazar oluyor cnm.
Baska bi fikir ver
Biktim etten tavuktan baliktan nehir o yuzden kararsizimHımm ben hafta sonu brokoli de yapıp haşlayacağım ama onlar uğraştırır tavuk en kolayı sanırım yemek olarak yanına salata falan
Sebze yap canım bana sebze yemekleri hep basit gelmiştir yeşil fasulye olur dolma biber olur patates yemeği yap diycem o da çok sağlıklı olmazBiktim etten tavuktan baliktan nehir o yuzden kararsizim
Patates yemegi bu aksam yicem. Dolmabiber yaparsam icinde pirinc pilavi var diyetin icin iyi olmaz. Taze fasulye severim evet o olurSebze yap canım bana sebze yemekleri hep basit gelmiştir yeşil fasulye olur dolma biber olur patates yemeği yap diycem o da çok sağlıklı olmaz
Çok zararı yok canım normalde pirinç pilavı gibi yağda kavurup pişirmiyorsun harcına 3-4 tatlı kaşığı atıyorsun sadece içinde pişiyor o kalorisi olmuyor yaniPatates yemegi bu aksam yicem. Dolmabiber yaparsam icinde pirinc pilavi var diyetin icin iyi olmaz. Taze fasulye severim evet o olur
Neyse bakiyim bakalimÇok zararı yok canım normalde pirinç pilavı gibi yağda kavurup pişirmiyorsun harcına 3-4 tatlı kaşığı atıyorsun sadece içinde pişiyor o kalorisi olmuyor yani
Oyle diyorsan oyledir bebekTHEY- Cok begendim kisss ekmeksiz ya bayildim
Sen derslerine bak kuzum ama menuye bakilirsa bu hafta inistesinKızlar sün öğlenden beri giremedim kusura bakmayın, sınavlarım var da üst üste ders çalışıyorum bayazz
Sabah
Küçük kepek ekmeğine tost
Öğlen
Yoğurt
Sos
Etimek(2 tane)
Akşam
1 tabak pirinçsiz yoğurt çorbası
4 yk barbunya fasulye
Beynim döndü bugün, şimdi azcık dinleneyim, sonra yine ders
Harikasın daha ne olsun 500 nasıl atlıyorsunuz dün 50 yapınca nefes nefese kaldımBugünkü menüm :
Sabah
1 bardak süt
Öğlen
150 gr kadar haşlanmış tavuk
2 çatal makarna
Ara
yeşil çay
Akşam
ya ton balıklı salata yada tarhana çorbası karar veremedim henüz.
Spor
1.5 saat yürüyüş+500 ip+30dk pilates
Kızlar sün öğlenden beri giremedim kusura bakmayın, sınavlarım var da üst üste ders çalışıyorum bayazz
Sabah
Küçük kepek ekmeğine tost
Öğlen
Yoğurt
Sos
Etimek(2 tane)
Akşam
1 tabak pirinçsiz yoğurt çorbası
4 yk barbunya fasulye
Beynim döndü bugün, şimdi azcık dinleneyim, sonra yine ders
Bak sende yazmissinBeklerim canım her zaman yazmanı
Menülerine evdeyken de dikkat et emi bugünün harika dün akşam yememişsin bir şey dengelemiş gibisin
Azmin zaferi
Güzel canım menün