Tesekkur edeeiiimm :),ohhh gidin tabi disarda yiyin miss gibi immmmmhhAyyy kahvaltın süper süperben de tost yedim yine, uyanamıyorum.. Yol mahvetti beni.. Eşime diycem de aklam yemeğe gidelim, kolumu kıpırdatacak halim yok.. Afiyet olsun tatlım sana
Ayy kocacım ben giricem mutfağa dedi, 1 saattir mutfakta hem açlıktan hem de meraktan ölüyorım ne yiyicez acabaTesekkur edeeiiimm :),ohhh gidin tabi disarda yiyin miss gibi immmmmhh
Süper bol protein günü.. Bu haşlama kızartma olayını daha önce de duymuştum, lezzet için mi yoksa kalori için mi yapıyorsun? Afiyet olsun bu aradaAksam yemegi de yendi
200 gr tavuk butu
200 gr tavuk gogus
(Haslanip kizartilmis)
Salata
Artik nescafe-cay icerim bugun bu kadar
Hahaha olsun kizz ne guzel yapsin kocacin :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.Ayy kocacım ben giricem mutfağa dedi, 1 saattir mutfakta hem açlıktan hem de meraktan ölüyorım ne yiyicez acaba
Süper bol protein günü.. Bu haşlama kızartma olayını daha önce de duymuştum, lezzet için mi yoksa kalori için mi yapıyorsun? Afiyet olsun bu arada
Kızlaar nerdesiniz
Sağol canım hepimizin mutluluğu daim olsunHahaha olsun kizz ne guzel yapsin kocacin :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.Tavuk eti haslanip kendi suyuyla kizardiginda cok lezzetli oluyor denemediyseniz tavsiye ederim
Afiyet olsun :) bugun de dinlenme gunu olsunSağol canım hepimizin mutluluğu daim olsundeniycem mutlaka tavsiyeni ve ben de menü paylaşımımı yapayım
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı tost
Akşam
Izgara baharatlı tavuk göğüs 1 tane
Yoğurtlu yağSız makarna
1 bardak cola zero
Bugün tüm gün yattım, 0 hareket malesef..
Ben de telden giriyorum haftasonu diye yoklar sanirim yarin gelirlerSağol canımkızlar nerede acaba? Ben telden giriyorum, bazen geç güncelliyor kendini..
Güzel canım iskenderi de mazur görelim artık hareketlerle verirsinKızlar dün giremedim kusura bakmayın.. İstanbula gittim yine de.. Yolda yazarım diyordum, netim yokmuş.. Şimdi de aracın netinden giriyorum.. Çok iyi çekmiyor.. Çok iyi menülerim yoktu, şöyle paylaşayım
Cuma
Sabah
Peynirli domatesli sandwiç
Öğle
Tost beyaz peynirli
Akşam
Pırasa
Bugün
Sabah
Kepekli ekmeğin bir diliminin arasına beyaz peynir koydum yolda yedim
Öğle
Benim seçimim değildi, seminere herkese söylediler, iskender
Onla kaldım ama. 3te yedim onu.. Hala bir şey yemedim, yoldayım zaten.. Belki molada bir şey açıştırırım, yazarım zaten
Bugunku menum
Sabah
2 yumurta
1 bardak sut
Ara
1 bardak yesil cay
Oglen
Sinirsiz brokoli
Ara
1 sutlu nescafe
1 dilim kek (misafirim vardi)
Aksam
2 kasik yogurt
2 kasik domates sos
5-6 catal doner
Simdi tekrar yesil cayimi iciyorum
Herkese tunaaaydiiiiinnn :)))
Suan k.validemdeyim
Kahvaltim
1 yumurta
6 yesil zeytin
10 catal kizarmis domates soslu biber
1 kk peynir
3 tanesinden cilek receli
1 bardak cay
Birazdan yesil cayimi icicem
Yine harikasın çok abartı şeyler yememişsin kayınvaliden de olduğun haldeAksam yemegi de yendi
200 gr tavuk butu
200 gr tavuk gogus
(Haslanip kizartilmis)
Salata
Artik nescafe-cay icerim bugun bu kadar
Çok iyisin canım spor eklenseymiş süper olurmuş ama olsun almamışsındır daSağol canım hepimizin mutluluğu daim olsundeniycem mutlaka tavsiyeni ve ben de menü paylaşımımı yapayım
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı tost
Akşam
Izgara baharatlı tavuk göğüs 1 tane
Yoğurtlu yağSız makarna
1 bardak cola zero
Bugün tüm gün yattım, 0 hareket malesef..
Tesekkur ederiiimmm :)) bide ben k.validem de olsa yemicem diyorum istedigim baska seylerden yiyorum yani oyle sorun olmuyor aramizda cevrem takintili oldugumu biliyor cunkuGüzel canım iskenderi de mazur görelim artık hareketlerle verirsin
Yine harikasın çok abartı şeyler yememişsin kayınvaliden de olduğun halde
Çok iyisin canım spor eklenseymiş süper olurmuş ama olsun almamışsındır da
Vee işte emeğinin karşılıyo bravo tebrik ederim
Bana da ısrar etmiyorlar kayınvalidem falan aynen hiç zorlamadı geçen sefer meselaTesekkur ederiiimmm :)) bide ben k.validem de olsa yemicem diyorum istedigim baska seylerden yiyorum yani oyle sorun olmuyor aramizda cevrem takintili oldugumu biliyor cunku
Ohohoooo supersiiinnnHerkese Günaydın, hayırlı haftalar,
Cumartesi , pazar giremedim. Misafirim vardı. Onların arkasından evi toparla bulaşık falan yığılıp kalmışım.
Cumartesi sadece kahvaltı yaptım oda yarım dilim ekmek peynir zeytin. Sonra bir daha bişey yiyemedim. Çok stres yaptım 15 kişi misafirim vardı.
Pazar günkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, yarım simit, kk peynir, zeytin, 1 bardak çay
Öğle: küçük bir dilim sütlü irmik tatlısı
Ara: Yok
Akşam: 2 kasık tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Tartıldığımda 67.2 kiloyum bayanlar :) 800 gr vermişim bu kadar tempoya ama bunada şükür inşaallah devamı gelir.
İnşaalllah canım. inşaallah sağlıkla istediğimiz rakamlara inelim sonrada bebişlerimiz olsun hayırlısıylaOhohoooo supersiiinnnbence cok iyi olacaksin harikaaa
Çok iyisin canım devamHerkese Günaydın, hayırlı haftalar,
Cumartesi , pazar giremedim. Misafirim vardı. Onların arkasından evi toparla bulaşık falan yığılıp kalmışım.
Cumartesi sadece kahvaltı yaptım oda yarım dilim ekmek peynir zeytin. Sonra bir daha bişey yiyemedim. Çok stres yaptım 15 kişi misafirim vardı.
Pazar günkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, yarım simit, kk peynir, zeytin, 1 bardak çay
Öğle: küçük bir dilim sütlü irmik tatlısı
Ara: Yok
Akşam: 2 kasık tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Tartıldığımda 67.2 kiloyum bayanlar :) 800 gr vermişim bu kadar tempoya ama bunada şükür inşaallah devamı gelir.
Cok su icmendendir cnm ben sahsen gunluk 2 3 litreye karsiyim bi insan gunluk 1.5 litre icse sagligina yararli olur zarari olmaz bak sana zarari oluyoCumartesi; 21.11.15
Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 14:45 - 1 minik hamburger + 5-6 patates kızartması + 1 bardak light kola
Akşam; 2 adet çiğ köfte + 2 dal marul + iki minik çtl trileçe
Spor; 2 lt su + 2,5 - 3 saat orta tempo yürüyüş ( başka spor yapmaya gücüm kalmadı bu yürüyüşten sonra basenlerim ağrısından gece boyunca uyuyamadım)
Pazar; 22.11.15
Sabah; 10:30 - 1 yumurtadan soğanlı omlet + 1 dilim salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl biber domates sosu + 1 dilim ekmek
Öğle; 2 kare sütlü çikolata
Ara; 17:30 - 1 burgerın kapta çikolatalı sundaesi
Akşam; 1 kase kremalı tavuk çorbası + 2 minik nugget + 1 havuç salatası bol limonlu + 1 kupa yeşil çay
Spor; 2,5 lt su + 45 dakika leslie + 1,5 saat yavaş tempo yürüyüş + 30 dakika ev işi
Kızlar yine aynı çıktı kilom o yüzden foto yüklemedim yalnız böbrek ağrısı çekiyorum nedne bilmiyorum bir de sırtımın orta kısmı çok ağrıyor çok su içtim zorladı mı yoksa soğuk mu aldı anlam veremedim sabah karnım davul gibi şişti baskı uyguladı yine de tartıldım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?