Yilbasina Kadar 14 Kilo

Evet kizlaaaar menum gelsin

Sabah
4 dilim sucuk
2 yumurta
1 bardak sicak sut tarcinli

Oglen
1 bardak sade nescafe
1 avuc dolusu leblebi

Aksam kozlenmis patlican salatasi
Bugun bir bucuk saat yuruyusum var. Aksama kardesimle esi gelecek ama aslaaaa birsey yemeyecegim sadece cay icerim o kadar

Ben geldimmm

Hemen. Kilomu yazayım 61.1
Valla ben kadar yavaş veren yoktur sanırım.. 64 şle başladım 61.1 e indim! Ve güzel besleniyorum.. Ama metabolizmam yavaşladı artık sanırım..

Şimdi menüümm

Sabah
Domatesli kaşarlı sandwich

Öğle
Tost yedim bir avuç büyüklüğünde kepekli ekmeğe domates beyaz peynir

Akşam
1 kepçe mercimek çorb
3 yk patates yemeği

İşte böyle hanımlarr

Menun cok guzel hatta kiskandim ve suan acim sabah hemen tost yapicam

Ben 59.8 de takildim kaldim resmen cok uzgunum bari pazartesi daha dusuk ciksam.

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle;12:25- Yarım kase yoğurt çorbası + 4 ymk kaşığı zeytinyağlı pırasa + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Ara; Sade şekersiz nescafe + 1 minik bitter
Akşam; Yarım kase tarhana çorbası + 1 silme avuç yarım kase anca eder pişmiş çim et + 1 albeninin çeyreği

Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 20 dakika leslie + 10 dakika pilates su da 2-2,5 lt arası içildi

Wuhuuu supersin yaaa nehir bana gecen haftaki kilonu ve hedef kilonu soyler misin basa yazayim

Ben 59.8 de takildim kaldim resmen cok uzgunum bari pazartesi daha dusuk ciksam.

Geçen hafta 58.7 ile başladım işte kuzum hafta sonu doğum günü krizinden sonra Hedef kilom 52

Sakın pes etme gidecek şuanda vücut tutuyor niye öyle yaptı bilmiyorum ama o kadar az yemeye ve spora muhakkak giderdi kaçamağın yok o yüzden moral bozmak yok

Yok yok merak etme pes etmem kiricam o direnci ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…