• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Evet kizlaaaar menum gelsin

Sabah
4 dilim sucuk
2 yumurta
1 bardak sicak sut tarcinli

Oglen
1 bardak sade nescafe
1 avuc dolusu leblebi
IMG_20151118_141307.jpg
Aksam kozlenmis patlican salatasi :kk77:
Bugun bir bucuk saat yuruyusum var. Aksama kardesimle esi gelecek ama aslaaaa birsey yemeyecegim :KK20: sadece cay icerim o kadar :KK15:

Ben geldimmm;)

Hemen. Kilomu yazayım 61.1
Valla ben kadar yavaş veren yoktur sanırım.. 64 şle başladım 61.1 e indim! Ve güzel besleniyorum.. Ama metabolizmam yavaşladı artık sanırım..

Şimdi menüümm

Sabah
Domatesli kaşarlı sandwich

Öğle
Tost yedim bir avuç büyüklüğünde kepekli ekmeğe domates beyaz peynir

Akşam
1 kepçe mercimek çorb
3 yk patates yemeği

İşte böyle hanımlarr

Ben geldimmm:KK66:

Hemen. Kilomu yazayım 61.1
Valla ben kadar yavaş veren yoktur sanırım.. 64 şle başladım 61.1 e indim! Ve güzel besleniyorum.. Ama metabolizmam yavaşladı artık sanırım..

Şimdi menüümm

Sabah
Domatesli kaşarlı sandwich

Öğle
Tost yedim bir avuç büyüklüğünde kepekli ekmeğe domates beyaz peynir

Akşam
1 kepçe mercimek çorb
3 yk patates yemeği

İşte böyle hanımlarr
Menun cok guzel :kk77: hatta kiskandim ve suan acim sabah hemen tost yapicam :KK76:

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle;12:25- Yarım kase yoğurt çorbası + 4 ymk kaşığı zeytinyağlı pırasa + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Ara; Sade şekersiz nescafe + 1 minik bitter
Akşam; Yarım kase tarhana çorbası + 1 silme avuç yarım kase anca eder pişmiş çim et + 1 albeninin çeyreği

Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 20 dakika leslie + 10 dakika pilates su da 2-2,5 lt arası içildi:KK49:

Wuhuuu supersin yaaa:nazar::KK76: nehir bana gecen haftaki kilonu ve hedef kilonu soyler misin basa yazayim

Ben 59.8 de takildim kaldim resmen cok uzgunum :KK42: bari pazartesi daha dusuk ciksam.

Geçen hafta 58.7 ile başladım işte kuzum hafta sonu doğum günü krizinden sonra :KK53: Hedef kilom 52 :KK76:

Sakın pes etme gidecek şuanda vücut tutuyor niye öyle yaptı bilmiyorum ama o kadar az yemeye ve spora muhakkak giderdi kaçamağın yok o yüzden moral bozmak yok:KK49:

Geçen hafta 58.7 ile başladım işte kuzum hafta sonu doğum günü krizinden sonra :KK53: Hedef kilom 52 :KK76:

Sakın pes etme gidecek şuanda vücut tutuyor niye öyle yaptı bilmiyorum ama o kadar az yemeye ve spora muhakkak giderdi kaçamağın yok o yüzden moral bozmak yok:KK49:
Yok yok merak etme pes etmem kiricam o direnci ben :KK62:

Back