hepiniz çooook tatlısınız ondan :) bu taktik işe yarar ben sana söyleyeyimHehe cok tatlisin kuzum ya.sırf bu yüzden bırakıl:az bu forum:) bakalım nasıl olcak durumumm bu hafa sadece porsiyon azaltıp un tuz şeker ve tatlidan uzak dırıcan.planim o yani
Konuyu anlayamadim hangi sayfa
Azalt dersen azalticam valla bak.5_6 da olur:)Gayet iyi canım
Teşekkürler canım geliyorum burayı da bırakmam tabi ki
ben haftalık yarışmada da yazıyorum nehir oraya gelmek istedi çok aktif bir sayfa ama alım yok normalde rica ettim iki kişi için siz birlikte yazıyorsunuz diye sana o yüzden sordum sende gelmek ister misin buraya da arada uğramak kaydıyla tabiKonuyu anlayamadim hangi sayfa
yok en iyisi yememek. başlarsam duramam sonraazcık ye yav nolcak iştahını körelt yani kıııızz başlayıpda bırakamadım deme bak sonra heee
kız etten bişey olmaz yanında karbonhidrat alma yeter :)Azalt dersen azalticam valla bak.5_6 da olur:)
yada avcuna al azcık sadece elindekini ye ama avcunu taşana kadar doldurma :)yok en iyisi yememek. başlarsam duramam sonra
Bir zararı yok bence canım yanında çorba içiyorsun sadece sonuçtaAzalt dersen azalticam valla bak.5_6 da olur:)
Tabisi nehir ve senin oldugun her yere gelirim babyben haftalık yarışmada da yazıyorum nehir oraya gelmek istedi çok aktif bir sayfa ama alım yok normalde rica ettim iki kişi için siz birlikte yazıyorsunuz diye sana o yüzden sordum sende gelmek ister misin buraya da arada uğramak kaydıyla tabi
yemesen iyi olur ama çok zorlarsa yavas yavas ye belki vazgeceersin :) seni de konuda etiketledim canım gidebilirsin oraya dacharmant bu arada aksama baliktan vazgectim turlu var yemekte .
1 tabak turlu 1 kase cacik.
Ekmek yesem mi 1 dilim kararsiz kaldim yemicemmm yemicem yemicemmm
Bir iki tane tadımlık yerim. Şimdi akşam yemeği vakti. :) Bu akşam 2 misafirliğe gideceğim. İnşaallah bişeyler ikram etmezler ve ısrar etmezleryada avcuna al azcık sadece elindekini ye ama avcunu taşana kadar doldurma :)
canımsınTabisi nehir ve senin oldugun her yere gelirim baby
ooohh enginar yaaa adamım benim ye kızz yarasın :)) çok ısrar ederlerse en az zararlısından bir parça al madem napalımBir iki tane tadımlık yerim. Şimdi akşam yemeği vakti. :) Bu akşam 2 misafirliğe gideceğim. İnşaallah bişeyler ikram etmezler ve ısrar etmezler
YerimmTabisi nehir ve senin oldugun her yere gelirim baby
Türlü cacık keser gibi canımcharmant bu arada aksama baliktan vazgectim turlu var yemekte .
1 tabak turlu 1 kase cacik.
Ekmek yesem mi 1 dilim kararsiz kaldim yemicemmm yemicem yemicemmm
Ederler hatta ısrarda ederler ağlayacak gibi yap benim gibi suratını vazeçiyorlarBir iki tane tadımlık yerim. Şimdi akşam yemeği vakti. :) Bu akşam 2 misafirliğe gideceğim. İnşaallah bişeyler ikram etmezler ve ısrar etmezler
Onlarida mi yemiyim nehir ben acmi kaliyimmmYerimm
Türlü cacık keser gibi canım
Ederler hatta ısrarda ederler ağlayacak gibi yap benim gibi suratını vazeçiyorlar
valla söylemesi ayıp güzelde yapmışımooohh enginar yaaa adamım benim ye kızz yarasın :)) çok ısrar ederlerse en az zararlısından bir parça al madem napalım
iyi fikir tamam canımYerimm
Türlü cacık keser gibi canım
Ederler hatta ısrarda ederler ağlayacak gibi yap benim gibi suratını vazeçiyorlar
valla söylemesi ayıp güzelde yapmışıminşaallah beğenmediğim şeyler vardır. ucundan azıcık tadarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?