Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

yazını çok üzülerek okudum. bazı erkekler böyle doyumsuz ve terbiyesiz oluyor demek ki. ama bu herkes onu gibi olacak demek değil. üzülmeye değecek bir insan değilmiş. sana ne denirse densin bu acıyı sen yaşayarak atlatacaksın. bu arada çok şanslı bir insansın. yoksa yıllarca ruhun bile duymayabilirdi. kendine dön ve mutluluğu kendi içinde ara.

allah kimseye yasatmasin bu esi sevgilisi nisanlisi herkim olursa olsun gercekten cok aci sevdigin birisinden darbe yemek simdi olay daha sicak oldugu icin sanirim budurumdayim allahin izni ile gecicek bunu biliyorum ama iste gelde icime anlat resmet kivrandiriyo düsürüldügüm durum beni

Ben okurken başkalarıyla ben böyle yapıyorum yerine sizinle yaşadığı durumu kastediormuş gibi geldi neyse..

Her ne olursa olsun çok çirkin ithamlar ve Hatanın neresinden dönülse kardır..

Hayattaki adımlarınızın her zaman daha sağlam olması ve acılarınızı en kısa zamanda atlatmanız dileğiyleeee...

bana bilerek senden ayrılmak için telefonu açık bırakmış gibi geldi.iki defa yanlışlıkla aranmazki...sen bizden bişeyler saklıyosun ayrıca hasretim...demedi deme,şuraya yazıyorum.

bana bilerek senden ayrılmak için telefonu açık bırakmış gibi geldi.iki defa yanlışlıkla aranmazki...sen bizden bişeyler saklıyosun ayrıca hasretim...demedi deme,şuraya yazıyorum.

pea seninle bir baska arkadasin konusunda tartismistik icin cok fessat konuyu bile anlamamissinki kalkmis yorum yapiyosun yanlislikla arayan kim??? ben bilerek aradim ikisindede tel kendiliginden acildi sen nekadar süpheci bi varliksin su durumda bile zehirini akitiyosun mümkünse gereksiz fikrini kendine sakla benim derdim ne seninki ne?? ben sizden ne saklicam saklicak olsam olayi anlatmazdim yorum yapacaksanda önce oku ama anlayarak oku yoksa anlamadigin cok belli oluyor ve resmen sacmaliyosun

Telefon kendiliğinden nasıl açılıyor ona takıldım ben.:44: Bana da kasıtlı yapmış gibi geldi.:26:

Yaşadıklarınız kolay değil,umarım kısa zamanda atlatırsınız.

bi soluklan bi otur yiğidim,calm down telefonun iki defa yanlışlıkla açılma ihtimali olmadığını söyledim,bence "boa"(birlikte olduğunuz adam ın kısaltması...) telefonu bilerek açmış sana duyurmak için.ayrılmak için.ne zehri ya:)
arkadaşım sana sadece hissettiklerimi söylüyorum istediğim yere de yorum yazarım.
bence "boa" senden durup dururken ayrılmanın olmayacağını düşünüp böyle bir senaryo yazmış...bu yani.
yoksa en azından sana bi yalan uydurmaya çalışır.en azından oğlu arayınca seni inandırmaya çalışacak bişeyler söyler oğluna,ama "boa"da hiç öyle bi çaba yok...
hala da diyorum işte saklıyosun bişeyler
adamla imam nikahlısın,birlikte oluyosun niye peki aynı evde değilsin demiştim,kalakalmıştın öyle...
saklamıyosan cevap ver.ben böyle uygun gördüm makul bir cevap değil.
eğer bu kadar seviyosan aynı evde kalmak istersin.
"boa" ne zaman boşanmıştı peki?

pea sanirim sen gözlerinle deyil baska yerinle okuyosun ben bunu daha kackere sana izzah edicem arti tercihi ben yapmisimki imamnikahi yapmisim neyi saklicam niye saklicam senin aklindan zorunmu var????? inan sana yazmaya bile degmezsin ya git bastan oku tüm yazilari yada gecen arkadasin konusunda susup kenara gectigin gibi gene sus konusdugun birseye yaramiyor! durum ortada neyi yalanlayacak bi düsün?? kimin üstüne atacak sucu?? arti senin deyiminle boa 8 yil önce ayrilmis umarim dediklerimi algilayabiliyosundur

Telefon kendiliğinden nasıl açılıyor ona takıldım ben.:44: Bana da kasıtlı yapmış gibi geldi.:26:

Yaşadıklarınız kolay değil,umarım kısa zamanda atlatırsınız.

onun teli iki kartli ve arada bir sapitirdi o aksam gene öyle oldu sanirim oda bana denk geldi ayrilmak istedigini dese bilir ki gururumu ezerek ona asla yalvarmam ve biterdi ama sakli gizli bisiyler yapiyomuski duyulmaz diye o aksamda umulmadik sey oldu olay budur

Sapıtma mevzusunda haklısınız,telefonlardan çok çektim,hala çekiyorum.

Son durum ne peki şu anda ?

ayyyy tatlım temiz kalpli insanların Allah böyle karşılarına çıkarıyor işte.. aynı olay benim kayınvalidemle başıma gelmişti. yani konuya böyle girince biraz garip oldu ben de farkettim :))) yani senin olay gibi değil tabi ay tövbe yaaa.. saçmalıyorum olaya geçeyim :)

eşim memleketindeydi ve biz tartışmıştık evliliğin 1. ya da 2. yılı.. k.validem yine bizi gizliden ayırmaya çalışıyor..

bana demesin mi telefonda oğlum sana çok kızgın... bana hak verdi.. oraya gelmek ve seninle görüşmek istemiyor.. aramanı da istemiyor ben de zaten kızgınım ya (sanırım kadın ona güvendi) saf gibi eşimi arayıp annesinin böyle dediğini de söylemeden tekrar kavga ettim ağzıma ne gelirse söyledim beni de arama bi daha bitti dedim ve aramadım onu meğer eşim orda hastalanıp yataklara düşmüş ben 1 ay aramadım.. (hastalandığından haberim yok bu arada) beli kitlenmiş kaç tane hastaneye götürmüşler doktorlar sinirsel psikoljik demişler normalde bir sorun olmamasına rağmen kıpırdayamıyormuş.. yemeden içmeden kesilmiş.. hiç kimseyle konuşmamış görüşmemiş.. hatta tanıdık bir doktor siz bu çocuğa naptınız bu kadar sinirleri harab olmuş demiş..(kadının huyunu biliyodu kesin doktor )

sonra bir gün k.validem aradı açtım ama ses gelmiyor uzaktan geliyo sesler.. ben hemen anladım olayı yanlışlıkla aramış beni tel cebinde ya da çantasında neyse..hemen kulak kesildim tabi

işte eşime bu bir şeyler söylüyor k.validem ona diyor ki "bak işte durduk yerde senle kavga etti şimdi de aramıyor hastasın 1 aydır insan olsa bir arar..sen naptın ona sanki seven kız böyle yapar mı vıdı vıdı vıdı.. eşim de ona bağırıyor ben karımı seviyorum seni ilgilendirmez bizim ilişkimiz.. o benim karım sen karışma o beni aramasa da sever ben de onu severim.. iyileşir iyileşmez gidip onu kazanıcam bir daha da bize karışırsan laf söyleyecek olursan ipler kopar.. vs. vs. (6 yıl geçti ayrıntıları unuttum ama özeti buydu)

ben tabi şokkkk meğer aşkım beni seviyormuş da koruyormuş da.. hasta diye gelemiyormuş... ve ben ona bitti dediğim için aramadığım ve arama dediğim için de arayamıyormuş.. ama kadın bana tam tersini söylemiş.. ben salağı da inanmışım

yani tatlım eğer benim de senin başına gelen yanlışlıkla tel açma dinleme olayı gelmeseydi bizim evliliğimiz 6 yıl önce bitmişti.. zaten bir daha da öyle büyük kavgamız ayrılığımız olmadı.. çok şükür ki mutlu da bir evliliğimiz oldu.. o kadına da bir daha güvenmedim hiçbir sözüne.. bizi ayırmak istediği için eşimi götürdüğünü de anlamış oldum.. ( bu arada ona annanenin durumu kötü nolucağı belli değil gelip görsen iyi olur diye alıp götürmüştü) kadında her yol var..

yani allah bana olması gerek bu ilişkinin iftiraya uğradınız siz kandırıldınız diye gösterdi karşıma çıkardı.. sana da olmasın diye o pis adamın gerçek yüzünü ortaya çıkardı sana gösterdi tatlım. bunun için allaha teşekkür et bu bir hediye.. kendini sakın üzme hatta senin şuan oh gördüm gerçek yüzünü kurtudum diye kalkıp oynaman lazım.. inşallah temiz kalbine layık biri en kısa sürede karşına çıksın

allah mutlulugunuzu hicbir zaman bozmasin insallah inan sevindim senin adina benim meseleme gelincede cok dogru diyosun allah razi olsun

Canim ya okurken sürekli tuylerim ürperdi, Allah yardimcin olsun.
Tam bir pislikmis ya, utanmaz, kiymet bilmez.
Kendi pisliginde bogulur ama o Allah büyük.

Sende insallah en kisa zamanda atlatirsin ve yine mutlu olursun.

Canim ya okurken sürekli tuylerim ürperdi, Allah yardimcin olsun.
Tam bir pislikmis ya, utanmaz, kiymet bilmez.
Kendi pisliginde bogulur ama o Allah büyük.

Sende insallah en kisa zamanda atlatirsin ve yine mutlu olursun.

sagolasin bacim görecem insallah onun kendi pisliginde bogulup kullanilip harcandigini

bikere gülmeyen sonra hiç gülmez mantığı çok yanlış bunu bil öncelikle canım
aksine karşına iyi birisinin çıkacağına eminim ama önce onu kesin olarak bitir
zira sana fayda yok ondan bunca olandan sora barışsanızda yürümez artık
kendini koyverme sakın sağlam dur Allah yardım edecektir

insan haliylen umutsuzluga düsüyor ister istemez bundan sonra geri dönüs zaten olmaz, benim midem genis deyil gurursuzda deyilim aci hemde agir darbe ama bitti ,aglarim sizlarim belki düsürüldügüm duruma ama olsun bisiy demiyorum gene ,agir tasi ne yel alir nede sel, bana bisiy olmaz o kendi yedigi haltlar icinde bogulsun benim vijdanim rahat

en doğru karar bitirmek gibi duruyor mantıklısını yapmışsın
elbette canın acıycak ama geçecekte zaman derdine ilaç olacak
ALLAHyardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…